Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Drago mi je da ste se ovako lepo raspricali ,da nema svadja i konacno da sad svi znamo kako treba da izgleda sop.Nemam puno vremena ali bicu tu za svaka vasa pitanja.Evo danas sam se cuo sPedjom i on mi je bas rekao da nemoze da veruje kojom brzinom raste stene koje je uzeo od Nenada.:super:

Pravo da ti kazem ni ja jedno vreme nisam se pojavljivao upravo zbog prepirki,mada sad vidim da se pojavila dobra ekipa,koja hoce i nadam se da ce uspeti da urade za sopa mnogo vise od pustih pricanja i svadje po forumu.Don je munja bio i ostao.Kako stoje stvari sa odgajivacnicom,oce biti nesto.A nema te ni na msn-u,kad budes imo vremena javi se.

Nemoj da se naljutis,ali mi objasni kakve veze ima cesljanje sa duzinom dlake?
Na prethodnoj stranici se jasno vidi duzina dlake,a sto je jos karakteristicno za sopove sa duzom dlakom,a pogotovo u tom periodu su cupave usi.Prelistaj malo forum i naces identicne tvom psu,pse cini mi se iz Sapca i Zoranovog suraka Lunu.
Cini mi se da ce pas biti veoma lep,ali sa nekim nijansama koje odstupaju od zeljenog standarda.
по твом мишљењу које су то нијансе које одступају од стандарда

колико се ја разумем у ту област код већине штенаца СОП-а тог доба на ушма се примети нешто дужа длака која се касније губи.Како и зашто не бих знао тачно да одговорим.

колико се ја разумем у ту област код већине штенаца СОП-а тог доба на ушма се примети нешто дужа длака која се касније губи.Како и зашто не бих знао тачно да одговорим.

Za mene je to novina, posto do sada nisam video ni jedno stene sa duzom dlakom na usima, a video sam nekoliko legala, sto mu dodje sve ukupno oko 20 stenaca. jedino sam u Novom Saduvideo jednu odraslu zenku Sopa koja je duzu dlaku na usima imala.

Zoki Don je odličan.
Što se tiče dužine dlake kod tog šteneta činjenica je da štene ima malo dužu dlaku, u standardu jeste ali ima dužu dlaku.
To je činjenica i ne treba tražiti nikakva opravdanja (kako svi sopovi imaju dužu dlaku na ušima itd.), meni se lično štene sviđa.

Može. Prvo sam probao da napravim neku fotku, ali je bio toliko aktivan da sam morao da prebacim i da ga snimim kao video klip. Štene se zove Astor. imao je manje od 3 meseca kada je snimljen. a već zna šapu, drugu.

astoroz8.jpg

astor4ks2.jpg

Poslednja izmena:
Priznajem Zoki tvoj Don ima lepšu boju od Bena, iako su braća.;)

U subotu sam sa Benom bio u Sokobanji gde su se održavale brdske trke,a u okviru njih kao atrakcija su moji prijatelji leteli paraglajderima iznad Sokobanje. Na paraglajdingu je bio miran, dok je bio pušten, ali za vreme dok su poletali morao sam da ga vežem, zbog mogućnosti da Ben pocepa krilo gladera vredno 1000 evra, našta je on reagovao lajući. Kasnije dok smo posmatrali trke, nije regovao na buku tj. učestale eksplozije iz ogromnih sportskih izduvnih sistema prilikom kočenja (motorom).

Poslednja izmena:
бране н.с нема те дуго на форуму.како је ЦЕЗАР,ако прегледаш Пеђин последњи ДВД видећеш и последње легло од ТОШЕ и МЕГИ.

Pozdrav druže. Cezar je super, samo ga malo muče ove vrućne, samo beži u hladovinu. Nisam gledo DVD, ali ima ga jedan moj drugar iz N.S tako da ću ga pogledati. Interesuje me bas kakvi su štenci it vog legla. Kako tvoja kuca, kako podnosi ove vrućine!

Pozdrav druže. Cezar je super, samo ga malo muče ove vrućne, samo beži u hladovinu. Nisam gledo DVD, ali ima ga jedan moj drugar iz N.S tako da ću ga pogledati. Interesuje me bas kakvi su štenci it vog legla. Kako tvoja kuca, kako podnosi ove vrućine!
Врућине подноси само са ампером од 30 литара воде?Штенци су екстра оставио сам себи једно мушко штене ,а Пеђа је себи узео једно женско.Нека се ЦЕЗАР спреми до јесени за парење.

Back