Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Nema duzu dlaku nego taj dan ujutro nisam ga ocesljao.Nabavio sam ga kod Pedjinog drugara Gorana iz Lacarka.Okolina Sremske mitrovice.

Nemoj da se naljutis,ali mi objasni kakve veze ima cesljanje sa duzinom dlake?
Na prethodnoj stranici se jasno vidi duzina dlake,a sto je jos karakteristicno za sopove sa duzom dlakom,a pogotovo u tom periodu su cupave usi.Prelistaj malo forum i naces identicne tvom psu,pse cini mi se iz Sapca i Zoranovog suraka Lunu.
Cini mi se da ce pas biti veoma lep,ali sa nekim nijansama koje odstupaju od zeljenog standarda.

Juče sam sa Benom bio na izložbi u Nišu, i časno smo se predstavili . Verujte da 99% nije znalo o kojoj rasi se radi. Činimi se da je Ben bio "zvezda" izložbe, okupivši oko sebe gomilu radoznolag sveta, a zanimljivo najviše devojaka. Usta su mi se osušila pričajući o SOP-u kao rasi, itd. Skoro da niko nije verovao, da je Sop onako miroljubiv, svi su ga mazili. Ali mi je bilo najupečtljivije što su Bena, izuzetno povoljno ocenili, odgajivači. tako da ja od izlošbe praktično nisam ništa ni video, jer gde god sam krenuo, uvek me je neko zaustavio. Ben skoro da nije ni zalajao svo vreme, čak šta više, njega su "napadali" Labradori i jedan Irski seter, Dok je njegov vršnjak šarplaninac Meda, bio izuzetno miroljubiv.

Rex je super

Poslednja izmena:
GutObren, mili1 torak lepi su vam štenci.
Što kaže jevđa vidi se da je malo jača dlaka kod mili torakovog ali oni psi što su upoređivani sa ovim kučetom nisu u standardu za razliku od mili torlakovog kučeta koji je tipski dobar.

Čuo sam se sa Goranom iz Laćarka, štenci su od Megi i Toše, roditelji štenaca su odlični.

Poslednja izmena:

Back