zoran69
Zainteresovan član
- Poruka
- 218
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad si vec spomenuo sarplaninca potrazi malo po netu i procitaj razlike izmedju urbanih i planinskih pasa.tu se takodje spominje i dlaka.skoci_mis:Sarplaninac ima istu duzinu dlake bio on na sar planini ili u beogradu!!!!!
trovac:kad si vec spomenuo sarplaninca potrazi malo po netu i procitaj razlike izmedju urbanih i planinskih pasa.tu se takodje spominje i dlaka.
a zasto da se ne mesaju kad znaju bolje?skoci_mis:Pustite Gavrilovica da sam formira rasu SOP jer je to njegova ideja i on je zapoceo, a vama ako se ne svidja pravite svoju rasu (neka vam sop bude osnova). NE MESAJTE SE COVEKU U POSAO!!!!!
Hocemo li vidjet' sokola, 'ticu nebesku? Il' garija ljutog vuka? ili bar tinu, gorsku vilu?shishko:i daj stavite dva ista kera ako ima,ako nema da vam posaljem sliku garija,tine i sokola koji su isti i izvorni psi.i kakvi bre novi sopovi i izvorni, rasa ima tek nesto vise od 20 god.da vam se ne cini to malo da bude novih i starih pasa.
)skoci_mis:Sarplaninac ima istu duzinu dlake bio on na sar planini ili u beogradu!!!!!
Mackic:Da, ali sarplaninac nije stvoren u Beogradu, nego na planini, sto ce reci da mu je dugacka dlaka u genima, jer mu je to prirodna odbrana od hladnoce. Sve rase nastale u hladnijim uslovima imaju duzu dlaku. Bitno je poreklo a ne gde trenutno zivi pas.
didije:skoci_misu, ja sam sa mnogima ulazio u konflikt na ovoj temi, ali sa najboljim namerama, ali ti ga brate preteruješ, direktno radiš protiv ove naše rase.