kojeg psa si kupio na Roamaniji? ovaj na poslednjoj slici je čudne i retke obojenosti, ali dobar.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i mi da se pojavimo.
Posto smo medju prvima formirali ovj Forum, red je da nesto kazemo.
OPASNO! STRASNO!
Citam "eksperte" za S.O.P.-a. Izjave koje daju su neodmerene, nestrucne, iz "rukava".
ZNAMO koje stvorio S.O.P.-a. Znamo, da samo on zna redosled ukrstanja. Nije uputno pitati Nenada Gavrilovica za recepturu. Covek nam je dao nesto sto je vec postalo istorija a on samim tim usao u legendu.
Kolaju price da SOP ne valja, da je to pas samo za ukras, ili, da je opasan po ljude i decu.
Volim ja sve rase pasa. I one koji nisu rasni. I svako ima pravo da voli neku svoju vrstu. Ja jednostavno volim SOP-a. Imam milion razloga za to. A poznato mi je mnogo rasa jer sam bio u kontaktu sa njima. Da ih ne nabrajam.
Pre svega, pas je plemenita zivotinja. Kao i konj. Svako voli svoga konja. Ali, da li je neko potegao pitanje da neki konj ne valja.
U cemu smo mi to zaplivali.
RASU TREBA PRIZNATI!
I svi znamo ko ju je stvorio. Nemojmo oko toga da se sporimo. Nenad je CAR. Tacka
Molim Administratora da obriše ovu veliku fotografiju Ziga, pošto mi nešto ne dozvoljava da editujem post.
Ova umanjena fotografija Ziga bi trebalo da je zameni.
![]()
Ђидини СОП Зиг 5 година, од Карлоса 8г (Царски Чувар) и Дите (Царски Чувар)
Иначе није извођен на трчање 3-4 месеци
![]()
pozdrav Bata brdo
Don je deo i nase porodice i odlican je pas ..............................a pogledaj koliko je pasa takvih bilo pre cetri godine /zuti sa maskom,vizljasti/ a pogledaj koliko je sada i koliko ce ih imati.......
Ove godine samo od nas je izaslo oko 150 pasa,dogodine 200 a takvi se ne pojavljuju........a sve ih je manje i kod drugih u priplodu.............
.