Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Jevdjo iskreno tesko je oceniti stene sa 4 meseca narocito u sedecem polozaju.Glava i boja su dobri a ostalo mozemo videti tek za 5 meseci jer se psi izuzetno menjaju.Moj Don sa 6 meseci je bio toliko ruzan da nisam zeleo da postavljam slike.Mislim izvini na iskrenosti ali ja nezelim niti dzabe da hvalim niti da kudim.

6a86a332d013.jpg

Lara i Ris

Sta reeci Burek.sam vrh.

Neka gledaju ljudu i da uzivaju.

Pozdrav iz Pirota-Bunda-.

Бундина Волга са власником. Први пут са поводцем. Тешко је било снимити је. Зеза ме овај блутут има још неколико фотографија и један видео запис са мобилног.

Volga%20umanjena.JPG

Pa i mi da se pojavimo.
Posto smo medju prvima formirali ovj Forum, red je da nesto kazemo.
OPASNO! STRASNO!
Citam "eksperte" za S.O.P.-a. Izjave koje daju su neodmerene, nestrucne, iz "rukava".
ZNAMO koje stvorio S.O.P.-a. Znamo, da samo on zna redosled ukrstanja. Nije uputno pitati Nenada Gavrilovica za recepturu. Covek nam je dao nesto sto je vec postalo istorija a on samim tim usao u legendu.
Kolaju price da SOP ne valja, da je to pas samo za ukras, ili, da je opasan po ljude i decu.
Volim ja sve rase pasa. I one koji nisu rasni. I svako ima pravo da voli neku svoju vrstu. Ja jednostavno volim SOP-a. Imam milion razloga za to. A poznato mi je mnogo rasa jer sam bio u kontaktu sa njima. Da ih ne nabrajam.
Pre svega, pas je plemenita zivotinja. Kao i konj. Svako voli svoga konja. Ali, da li je neko potegao pitanje da neki konj ne valja.
U cemu smo mi to zaplivali.
RASU TREBA PRIZNATI!
I svi znamo ko ju je stvorio. Nemojmo oko toga da se sporimo. Nenad je CAR. Tacka

Prilozi

• SDC16268 (2)_resize.JPG
    SDC16268 (2)_resize.JPG
    44,7 KB · Pregleda: 34
Pa i mi da se pojavimo.
OPASNO! STRASNO!
Citam "eksperte" za S.O.P.-a. Izjave koje daju su neodmerene, nestrucne, iz "rukava".
ZNAMO koje stvorio S.O.P.-a. Znamo, da samo on zna redosled ukrstanja. Nije uputno pitati Nenada Gavrilovica za recepturu. Covek nam je dao nesto sto je vec postalo istorija a on samim tim usao u legendu.
Kolaju price da SOP ne valja, da je to pas samo za ukras, ili, da je opasan po ljude i decu.
Volim ja sve rase pasa. I one koji nisu rasni. I svako ima pravo da voli neku svoju vrstu. Ja jednostavno volim SOP-a. Imam milion razloga za to. A poznato mi je mnogo rasa jer sam bio u kontaktu sa njima. Da ih ne nabrajam.
Pre svega, pas je plemenita zivotinja. Kao i konj. Svako voli svoga konja. Ali, da li je neko potegao pitanje da neki konj ne valja.
RASU TREBA PRIZNATI!
I svi znamo ko ju je stvorio. Nemojmo oko toga da se sporimo. Nenad je CAR. Tacka

Може ли слика те женке и штенади али мало већа.

Pa i mi da se pojavimo.
OPASNO! STRASNO!
RASU TREBA PRIZNATI!

ko je ikada napisao ( bar na forumu) da Gavrilović nije stvorio SOP-a? taj što kaže da SOP ne valja promenice mišljenje kad ga vidi na delu ( i treba da vidi pse u standardu, proverenog porekla), odnosno shvati njegove mogućnosti.

Postoje indicije da se rasa preotme gospodinu Nenadu Gavrilovicu. Citajte clanak u Zovu pa ce vam biti jasno. Moramo slediti coveka, koji je zapoceo sav taj posao. Da mu pomognemo. Zna se kako. Eliminacija plagijatora sa "mutabtima", podrska na svim frontovima Nenadu Gavrilovicu, ukljuciti vlasnike pravih SOP-ova u kampanju za priznavanje rase. Neophodno je formiranje jedinstvenog Web site za ovu rasu. Znam za sve one koji imaju S.O.P.-a da su strasno pogresili kad su uzeli ovog psa. Zasto? Pa zato sto vise nikad nece pozeleti drugu rasu. PROVERENO. Pozdrav svim pravim sledbenicima ovog velikog dela gospodina Nenada Gavrilovica.

Back