Glückliche Ärztin
Obećava
- Poruka
- 56
Kolege, da li se FSP iz jedne pokrajine priznaje u nekoj drugoj? Unaprijed hvala.☺
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage Kolege,
Imam jedno pitanje. Da li znate neke agencije koje mogu da mi pomognu u nalazenju posla u Nemackoj?
Hvala
Pozdrav...odgovor je da..moguce je da dobijes BE bez polaganja FSP. Potreban ti je ugovor od poslodavca i jos ostali dokumenti koje ti prikupljas i dobices BE koja je ogranicena na mesto gde radis i vremenski na najvise 2 godine, automatski prilikom izdavanja te BE Regierungspresidium ce te prijaviti u nadleznu lekarsku komoru gde ces polagati FSP. O terminu polaganja FSP mozes da se dogovoris sa ljubaznom sekretaricom Fr Silva i mozes da trazis da bude i nekoliko meseci posle dobijanja BE...naravno tek po uplati takse od 350 evra...
Cao, da li ova informacija o dobijanju BE bez FSP u BW jos uvijek vazi? Jer u Antragu za BE stoji da treba priloziti dokaz o FSP prilikom predaje zahtjeva ili je zaista istina da se moze polagati i kasnije? Hvala![]()
Interesuje me koliko se ceka odgovor od ambasade na plavu kartu. Molim obe koji su dobile kako pozitivan, tako i negativan odgovor, da podele iskustva.
Hvala
Jeste vec podneli papire? I mene zanima posto tek treba da podnesem..[/
QUOTE]
Ma predala sam...jos 27.04. ali nista jos uvek
Da, imala sam sve sto je potrebno.Nisu me cak ni zvali ea dopunim dokumentaciju
Ne razumem, ako ti je dokumentacija bila kompletna, zasto im onda nisi jos
27.04. ostavila pasos da viziraju?
Meni traze FSP kao uslov ua BE[/QUOTE
U kojoj pokrajini?