nesaformat
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
Da li neko ima iskustva sa ovim??
Meni je to popunio knjigovođa tj. tzv. Steuerberater i overio ono što je trebalo s njegove strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko ima iskustva sa ovim??
i interesuje me da li je neko u skorije vreme dobio aprobaciju, a da mu nisu trazili da se izjasni da li zeli da polaze ili zeli da plati Gutahtera?
Zdravo kolege,
Od Regierung von Oberbayern dobio sam zahtev za dodatnim dokumentima :
- Curriculum -da bude personalizovan kao dokaz da sam zavrsio studije medicine na navedenom Univerzitetu - da li neko zna je li ovo Plan i program fakulteta/
-Logbuch und Weiterbildungszeugnisse in Form einer beglaubigten Kopie
- Nachweis über die praktische Phase (staz)
da li su jos nekome trazili ovo, i kako da nabavim dokument/jer je plan i program obiman,
i interesuje me da li je neko u skorije vreme dobio aprobaciju, a da mu nisu trazili da se izjasni da li zeli da polaze ili zeli da plati Gutahtera?
inace, zahtev sam podneo nakon 18 meseci rada u Bayernu.
Hvala unapred na pomoci.
Sta je za nju potrebno?
Postovani,
imam jedno pitanje i hitno mi treba odgovor: moja verenica je bila na razgovoru u Nuerebmergu i od njih dobila pozivi ugovor za hospitaciju na maximimum 3 meseca (mada se mi nadamo da ce to i krace trajati i da ce dobiti pravi ugovor) Zanima me da li joj je za taj period potrebna viza ili moze i bez toga da dobije boravak?I da li mogu da joj prave neke probleme zbog toga sto nema vizu.Hvala puno unapred.
Postovani,
imam jedno pitanje i hitno mi treba odgovor: moja verenica je bila na razgovoru u Nuerebmergu i od njih dobila pozivi ugovor za hospitaciju na maximimum 3 meseca (mada se mi nadamo da ce to i krace trajati i da ce dobiti pravi ugovor) Zanima me da li joj je za taj period potrebna viza ili moze i bez toga da dobije boravak?I da li mogu da joj prave neke probleme zbog toga sto nema vizu.Hvala puno unapred.
... Samo sada i mene zanima, koji tip vize i kako tako brzo dobiti vizu?
Je l' se isto nakon dobijanja BE i regularnog ugovora mora vracati za Srbiju i licno se cekati na vizu ili postoji neki nacin da se sve to iz Nemacke brze uradi? Kakva su Vasa iskustva?![]()