ГЛЕДА СЕ САМО ГДЈЕ СЕ ЗАВРШИО ФАКС. ДА ЛИ ИМАШ ПАСОШ ЕУ, ИРАНА ИЛИ АЗЕРБЕЈЏАНА, НЕМА ВЕЗЕ ЗА АПРОБАЦИЈУ. ТО САМО ИМА ВЕЗЕ КОД БОРАВКА И РАДНЕ ДОЗВОЛЕ
Od svih novih članova do sada koje sam video Vi ste kolega definitivno pobedili

.
Par reči o pravilima foruma i nekoliko saveta Vama i svim novim članovima foruma (nadam se da će neko bar ovde pročitati, pošto pravila i način rada foruma očgledno retko ko čita....).
Dakle, bespotrebno pisanje sve velikim slovima tzv. Caps Lock ne samo da je ružno i iritantno nego označava da neko viče, svađa se i sl. Ovde smo da normalno razgovaramo i verujem da svi odlično čujemo

(argumenti "ja tako pišem uvek" i sl. ako nekom padnu na pamet ne pale

).
Radi preglednosti i povezanosti razgovora bilo bi lepo da citirate člana kome odgovarate klikom na dugme "odgovori sa citatom" (nije poželjno da kopirate sami ručno tekst ili brišete komande "quote" pre i posle citiranog teksta) naročito ako odgovarate par poruka kasnije. Ili barem napišite @ pa iza spojeno ime forumaša kome je namenjena poruka.
Ovo je posebno korisno kada ste skroz novi i vaše poruke mora da odobri moderator. To znači da će vaše prve tri poruke biti objavljene sa kašnjenjem ponekad i od nekoliko sati i bez navoda kome pišete poruke će, priznaćete, biti prilično konfuzne.Zbog ovog kašnjenja nema potrebe da pišete gomilu poruka zaredom, naročito ako su sa par reči tipa "Ćao" pa onda "ja sam novi/a na forumu" itd. Preporučujem da na početku pišete bilo gde na Krstarici, ima stotine tema, jer se sve poruke računaju. Ili barem budite strpljivi i čekajte da se vaša poruka objavi i da, u neko dogledno vreme, dobijete i vi odgovor na vaše pitanje.
Na forumu nemamo dežurnu službu (mada deluje da su neki od nas non-stop tu

), tako da nemojte da se ljutite ako ne dobijete odmah odgovor. Verovatno vašu poruku nije video niko ko zna odgovor, ili nije imao vremena da odgovori, ili je to možda znak da treba da preilstate malo forum jer je o toj temi već dosta pisano.

Ne znam zašto sam ovo napisao, ali ne škodi. A čim ne škodi znači da koristi

.
Hvala na pažnji!