Pitala bih kolegu koji je bio na trodnevnoj hospitaziji. Da li se je hospitazija zavrsila uspesno? I ja ima uskoro hospitaziju pa me interesuje na sta da obratim paznju. U pitanju je ortopedija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege, ima li volonterskih specijalizanata radiologije koji planiraju da idu u Nemacku posle prve godine? I da li bi nam priznali tu prvu godinu? I kako bi radili tamo s obzirom da jos nismo u stanju samostalno da radimo iz te oblasti? Da li moze da se nadje posao na radiologiji iako nemamo radnog iskustva uopste a opet smo izgubili silne godine cekajuci na posao u Srbiji. Uskoro polazem B2 pa me zanima da li je bolje otici posle 1. godine specijalizacije ili zavrsiti tu takvu kakvu volontersku specijalizaciju u Srbiji pa onda ici?
@Zhuca
Kolega, mozda sam se lose izrazio i u brzini tako u jednoj recenici spomenuo i knjigu i skriptu, pa se mozda stekao pogresan utisak, naravno da su to dve razlicite knjige, tj. skripte, ali dobro je samo da se naglasi onda jos jednom u slucaju da neke kolege ne znaju. Pozdrav i hvala jos jednom na linku.
Zdravo kolege. Potrebna mi je pomoc oko aprobacije. Od Regierung von Oberbayern sam dobila zahtev za dodatnim dokumentima i to Nachweis über die praktische Phase i Stundennachweis sa brojem teoretskih i prakticnih casova za svaki ispit. Zna li neko gde dobko potrvdu o stazu i sta se desava sa aprobacijom nakon podnosenja zahteva, moraju li da se polazu dodatni ispiti ili se diploma automatski nostrifikuje? Hvala unapred na pomoci i pozdrav svima iz Bavarske.
Zdravo kolege. Potrebna mi je pomoc oko aprobacije. Od Regierung von Oberbayern sam dobila zahtev za dodatnim dokumentima i to Nachweis über die praktische Phase i Stundennachweis sa brojem teoretskih i prakticnih casova za svaki ispit. Zna li neko gde dobijamo potrvdu o stazu i sta se desava sa aprobacijom nakon podnosenja zahteva, moraju li da se polazu dodatni ispiti ili se diploma automatski nostrifikuje? Hvala unapred na pomoci i pozdrav svima iz Bavarske.
Posle koliko vremena od predavanja zahteva su ti to trazili? Ja predao pre 3 meseca, jos mi se niko nije javio... Jel ti funkcionise ona sifra za pracenje procesa online?
Pise da je nepotpuna dokumentacija. Ja imam potvrdu da sam polagala drzavni, ali ne znam da li je to dovoljno za taj Nachweis ueber die praktische Phase?
Pozdrav kolege. Interesuje me da li je neko polagao skoro Kenttnisprüfung u Baden Württenberg? Ja sam na hospitaziji u banji i nude mi ugovor 1.10,ali da pre toga položim med. deo,a za to imam dve nedelje. Ne znam da li je to izvodljivo. Potreban mi je vaš savet.
To mi zvuci jednostavno kao ona potvrda da si odradila praksu/staz 6 meseci... Nemam pojma.. a ovo drugo, kod mene je broj casova i vezbi sa studija zajedno sa ocenama na spisku ocena...
Znaci javili ti tacno sta dodatno treba. Interesuje me koliko nakon predavanja zahteva su ti to javili? Ko sto rekoh, kod mene proslo 3 meseca i jos ni glasa niotkoga..
Gde se dobija ta potvrda, u Ministarstvu? Ja imam samo potvrdu da sam polozila drzavni. Meni su brzo odgovorili, za nedelju dana, mada meni brzo istice BE, za 2 meseca.