Napisala sam na stranici komentar. Čim saznam tačno( utorak, sreda), javljam. Pozdrav 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da njih ne interesuje naša radna dozvola. Ne bi me čudilo da je traže, pošto poznajem kolegu kojem su tražili za vizu više od onog što je istaknuto na njihovom sajtu. Pozdravgrađevinski teren
Jesi li iz Bg? Ja sam imala super profesorku sa Austrijskog instituta kod koje sam isla na casove. I bila je i veoma povoljna. Ne bih bas da ostavljam kontakt ovde pa se javi na privatnu poruku pa cu ti dati broj.![]()
Poštovane kolege,
da li neko ima link za skidanje poslednjeg izdanja iz 2014 god. knjige Deutsch für Ärztinnen und Ärzte ....hvala unapred
Ja ne verujem da se jos uvek moze ova knjiga naci download, jedino sto znam da je u toj knjizi dodata psihijatrijska anamneza i nije nista posebno ja sam je iskopirala od profesora.
Mora se kolega....Hvala na upozorenju ali bas mi je hitno....![]()
Drage kolege,da li znate kakav je postupak za one koji su studirali u Srbiji,a imaju priznatu diplomu u RH i drzavljanstvo RH. Radila sam u RH 3 godine a sada sam u Irskoj.Koliko vam je vremena trebalo stici do B2?
Veliki pozdrav!Svaka cast na borbi,najbolja grupa ikad!
Postovane kolege,
imam jedno pitanje, ako odgovor vec postoji skrenite mi paznju.
Posto je malo teze sada naci posao bez Aprobacije, da li neko zna postoji li opcija da se dobije Aprobacija, bez da vec imate ugovor.
Unapred zahvalan,
Vladimir