Hoffentlich
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Koleginice, mozete li molim vas da mi posaljete privatnu poruku? Nova sam na forumu, jos uvek nemam prava da saljem privatne poruke. Da bih mogla dalje da vam pisem.
Ne mozes ni da primas. Ostavi mail.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koleginice, mozete li molim vas da mi posaljete privatnu poruku? Nova sam na forumu, jos uvek nemam prava da saljem privatne poruke. Da bih mogla dalje da vam pisem.
Naravno napisala sam jedno propratno pismo i samo to slala.
Terapije osteporoze , pa naravno, nemacki svrseni lekari odmah po zavrsetku studija lece osteporozu svakodnevno, kakva nebuloza, pa oni nisu normalni, pa nije to specijalisticki, mislio sam da takve gluposti i sitnice ne pitaju, tja dobro , sad jos treba da odlucim da li cu i to da ucim ili ne...
Nego svaka cast za ispit, i puno hvala za opsiran post sa puno korisnih detalja. To je prava pomoc sapatnicima sa foruma. Sve najbolje nadalje u trazenju posla itd., nadam se samo da se sad kad si polozio ne vracas u Srbiju , po principu ´´polozio sam pokazao sam sta znam i da mi je diploma ekvivalentna sa nemackom dragi nemci Vama hvala za sve ali idem ja sad kuci ´´![]()
Ne mogu a da ne prokomentarisem ovaj podvig! Znaci ovako netso je ipak moguce i to cak i u BW! Epic! Nevera! Svaka ti cast! Dao si nam svima izvanrednu motivaciju! Puno uspeha u daljem radu i samo napred!
Naravno, ovo je potpuno pogrešno, iako ponekad može da donese rezultat po principu zrna i ćorave koke. Svaka prijava treba da bude prilagođena bolnici, tj. Chefarzt-u kojem se šalje, šablonska propratna pisma u 99% slučajeva istog momenta završavaju u Trash-u.
I da dodam, oko polovine radnih mesta u Nemačkoj se dobije na osnovu Initiativbewerbunga, tako da je to izuzetno svrsishodno raditi. Pri čemu, mali savet, pre slanja prijave pozovite bolnicu, tj. sekretaricu Chefarzta i raspitajte se da li možete da je pošaljete. Profesionalnije je.
Gospođa pacijent? Što se uzbuđuješ zbog budale?
Evo, sada cete se svi kojima je tesko moci utjesiti. Upravo mi se dogodila grozna stvar, nikada nesto tako neugodno nisam dozivjela. Jedna gospodja me nije htjela u viziti. Nije mi rekla da mi nesto zamjera, nego je to rekla sestri. Eto, sigurna sam da se to nije dogodilo nikome na podrucju europe. Uzas. Eto.
Ima raznih ljudi.... Sigurno nije do tebe. Ne dozvoli da te pogađa, seti se uvek one narodne "Svetu se ne može ugoditi". Neka ti motivacija budu oni pacijenti koji te prihvataju, njih je sigurno daleko više. Gđu obriši gumicom
.
Nista strasno! Meni se to jednom desilo, jedna mlada pacijentica je odbila da budem njen ljekar. Ja sam isto tako reagovala, bila ocajna, ali su mi starije kolegice rekle da se ne sikiram jer se to i njima desava, nista neobicno. Cak je skoro jedna pacijentica, njemica, trazila da promjeni doktoricu koja je Öberärztin i jos plus njemica! Keine Sorge!![]()
Hvala puno svim kolegama na informacijama! Da li ste culi za mogucnost pokretanja procesa aprobacije iz Srbije? Da se u Nemackoj podnese dokumentacija, a sedis kuci u Srbiji i ucis?
Evo, sada cete se svi kojima je tesko moci utjesiti. Upravo mi se dogodila grozna stvar, nikada nesto tako neugodno nisam dozivjela. Jedna gospodja me nije htjela u viziti. Nije mi rekla da mi nesto zamjera, nego je to rekla sestri. Eto, sigurna sam da se to nije dogodilo nikome na podrucju europe. Uzas. Eto.