Još jedna poruka pa da podelim i ja svoje iskustvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene u bolnici u koblencu u rlp ima mesta za assarzta interna, hirurgiha, urologija, anestezija.. Ko ke zaintereeovan nek mi pise na pp za link
Drage kolege, da li mozda znate kakva je procedura za lekare u Sarlandu? Da li polazemo PTK za Berufserlaubnis? Koji nivo jezika je potreban?
Postovani kolega, neophodno je poznavanje strucnog C1 nivoa jezika
" Nachweis über ausreichende Deutschkenntnisse in Wort und Schrift, die für eine umfassende ärztliche
Tätigkeit notwendig sind (Sprachkenntnisse auf dem Niveau B2-GER und Fachsprachenkenntnisse
auf dem Niveau C1-GER"
Prema ovome znacilo bi da priznaju i TELC Medizin C1, sto i nije slucaj u svim republikama.
Pozdrav kolega.zdravo cenjene kolege
prvo bih da se zahvalim na informacijama koje nesebicno delite HVALA VAM puno svima
ja imam jedan problem i situacija je prilicno hitna
zakazali su mi razgovor za posao i sad su mi javili da ponesem berufserlaubnis ili aprobation
ja nemam dozvolu jer nisam ranije radio u DE ?
sta da radim ?
Pozdrav kolega.
Moj predlog bi bio sledeci. Zahvali se na pozivu, ako nisi u Nemackoj i ako nisi do sada u Nemackoj radio, objasni da ne posedujes Berufserlaubnis iz razloga jer je nemoguce dobiti je bez garancija za posao ( Zusicherungsanschreiben ili Arbeitsvertrag), ali da posedujes sve papire neophodne za izdavanje iste. Prilozi i Merkblat za Aprobaciju ili BE nadlezne pokrajne i predlozi da im posaljes kopije dokumenata putem mail-a na uvid. Pre svega proveri na Merkblatu da stoji stavka o ugovoru ili garanciji. Srdacan pozdrav
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
hvala vam puno
tako cu i uraditi
dokumenta sam prikupio sva i poslacu im
da li znas gde mogu naci Merkblatt , pokrajina Hessen je u pitanju ?
HVALA od srca
- - - - - - - - - -
pozdrav kolega
hvala vam puno
tako cu i uraditi
dokumenta sam prikupio sva i poslacu im
da li znas gde mogu naci Merkblatt , pokrajina Hessen je u pitanju ?
HVALA od srca
Draga koleginice, trazili su mi licemcu, potvrdu o stazu, Nastavni plan studiranja, potvrde od svih poslodavaca, irsku licencu, jer trenutno radim u Irskoj. Za sada ne mogu ici kod njih, jer radim, a Irska je malo dalje.
Veliki pozdrav