heidelberg
Početnik
- Poruka
- 7
Da, taj je super, takav sam ja imala name FSP ispitu u Stuttgart-u
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege, da li neko ima neki koristan link sa kojeg se mogu skinuti Aufklärungsbogeni, treba uskoro da polazem FSP, bilo bi mi od velike koristi?![]()
Da li neko zna koji je konacni rok za polaganje FSP u Brandenburgu? Neko kaze 3, neko kaze 6 meseci, a citala sam da je jedna koleginica rekla kako moze u poslednjem mesecu pre polaganja Appr. Pa me interesuje sta je sad od toga tacno. Nigde ne mogu da nadjem zvanican dokument.
Postovane kolege,moze li mi neko reci ima li dr u Beogradu koji izdaje lekarsko uverenje odmah na nemackom i koliko to kosta?Miclim da je na nekom od ranijih postova pominjan izvesni dr Vulevic,ali nisam nasla gde se taj covek nalazi i da li je pouzdana informacija?Bila bi mi veoma znacjan ova informacija sto pre...Hvala unapred...
Stigla mi je danas Aprobacija iz Regierung von Oberbayern
Iskreno, nisam je ocekivala tako brzo. Pisala sam ranije da su moji papiri tek 25.05. poslati Gutachteru (nakon 6 meseci od kada sam predala svoje papire Regierungu). Isla sam u Minhen pre oko mesec dana da pitam kako napreduje, a izasla sam razocarana jer su mi rekli da se na odgovor Gutachtera ceka par meseci. I danas mi na adresu stize Aprobacija od Regierunga, uz racun od 1200 eura.
Eto dobre vesti, ne moramo da polazemo ispite(ja sam studirala u Beogradu po Bolonji)
Iskreno, nisam je ocekivala tako brzo. Pisala sam ranije da su moji papiri tek 25.05. poslati Gutachteru (nakon 6 meseci od kada sam predala svoje papire Regierungu). Isla sam u Minhen pre oko mesec dana da pitam kako napreduje, a izasla sam razocarana jer su mi rekli da se na odgovor Gutachtera ceka par meseci. I danas mi na adresu stize Aprobacija od Regierunga, uz racun od 1200 eura.
Eto dobre vesti, ne moramo da polazemo ispite(ja sam studirala u Beogradu po Bolonji)
Hvala puno kolega! Pogledacu termine. Taj dokument sam dobila od klinike, mislim da je to kao neka garancija da sam primljena. Kako tebi teku pripreme za PKT, jel dovoljna literatura Deutsch für Ärztinnen und Ärzte? I koliko je potrebno za spemanje testa, okvirno? Nista mi nisu rekli u klinici koliko treba da zurim s tim al naravno, moracu sto pre to da zakazem.
Koleginice stracatela, ukoliko si mislila na objasnjenja procedura, sledeci linkovi mogu biti od koristi: http://radiologie-uni-frankfurt.de/...7/DSADigitaleSubtraktionsangiographie_ger.pdf
https://www.thieme-compliance.de/de/aufklaerungsboegen-diomed/
http://medidok.de/2015/04/papierlose-patientenaufklaerung-mit-thieme-compliance-und-medidok/
Ili jednostavno ukucas Aufklärung zur Koloskopie ili nesto drugo, sta zelis!
Dragi kolega/koleginice, ja sam predala bez ugovora. Iskreno, mislim da mi to nije bilo bas najpametnije, jer sada navodno u Bayernu izdaju Aprobaciju samo onima koji imaju ugovore. Kazem navodno, jer je to info od agentice koja mi je nalazila posao. Ako neko ima neke info, bila bih zahvalna.Drage kolege da li je neko predavao za Approbation bez ugovora o radu?! Hvala
Cestitke, koleginice! Ja jos cekam od februara...zanima me jeste li morali imati ugovor prilozen s nekom bolnicom iz Bayerna, kao uslov za dobijanje Aprobacije?
Pozdrav :-)