Srpske uniforme bez grba!

Umesto da u Londonu svi vide ko smo, šta smo i odakle smo, na uniformama naših sportista koje će „prošetati“ na svečanoj ceremoniji otvaranja Igara nema nijednog obeležja Srbije. Čak ni četiri ocila, što je uz olimpijske krugove deo znaka našeg nacionalnog komiteta.
Srpski sportisti koji su već zadužili svečana odela ne mogu da se načude da će obući, praktično, civilke bez ijednog nacionalnog obeležja.
Razočaranje ne krije ni Saša Vidić, kreator modne kuće „Zekstra“, kome je bilo povereno osmišljavanje ženskih modela, dok je o muškoj kolekciji računa vodila njegova koleginica Slavica Petrović.
,,Želim da naglasim da su u sve tri kombinacije bili predviđeni grbovi, da li Srbije ili Olimpijskog komiteta Srbije, ali je to bilo odbijeno od strane OKS-a. Zašto, nije mi poznato, ali zaista deluje malo čudno ta odluka'' - rekao je Saša Vidić.
http://www.alo.rs/sport/51762/Srpske_uniforme_bez_grba
Није ваљда да је овде опет нека политика уплела своје прсте.
Ко зна, можда ће олимпијци, вољно или по наређењу, бојкотовати и химну Србије.
Недај Боже, да буде као пре када су нам ,,други'' сметали.
Питам се где је ту сада Олимпијски комитет са Дивцем, великим Србином, на челу? Мудро ћути!

Ima kod nas u radnji prišivke sa 4 ocila,grb i zastava po 250 din/kom :mrgreen:

Odlična politička tema, sve go stručnjak do golog stručnjaka
ali zato redom zaobilaze temu "Ko finansira SNS"
to nije u planu i programu spamovanja foruma
dok im Toma i Vučić ližu Amerikance gde im ovi nisu ni tržaili dotle niču teme - vreme je za rusko-mongolosku uniju

Kako nije, to je za profesionalne Srbe ujed za dušu... a Čilenaci došli u gaćama na otvaranje...

otvaranje%20fb%20slika.jpg

Bili su jako lepo obučeni. Momci potpuno opušteno i sportski,u ovim džemperima čak nekako primereno domaćinu, a devojke sportski-elegantno. I sve lepo svedeno u bojama naše zastave,ali tako da je crvena primarna.

Mislim da se preteruje sa kritikama. Kad vidim kako su neki bili bzv obučeni, mi smo super. Nemci kao da idu pod cirkusku šatru, a Rusi sa onim prevaziđenim kaubojskim šeširima nikako da pronađu sebe-tužno.

Back