Srpske uniforme bez grba!

Divac je slobodni zidar, nije ni cudo sta nam radi!

Srbin sa maramom!!:eek:

moda-v.jpg

О.К. под ,,хитно' да иде у Лондон са печатима на којима је угравиран грб Србије (макар и онај са петокраком) и на лицу места ,,испечати'' све спортисте. Као на железничкој станици.

Негде јутрос прочитах да Олимпијски комитет није прихватио тај ,,Модни детаљ'' звани грб Србије.
На челу тог О.К. је славни Дивац.
Можда је хтео да уместо грба Србије буде амблем ,,Књаз Милош''?
А ко зна, можда ће ,,Књаз Милош'' бити на некој резервној гарнитури дресова? Појавиће се изненада па макар на завршној свечаности.

Значи да је Дивац ДЕФИНИТИВНО тежак идиот.........

Naši olimpijci mimo sveta na svečanom defileu na otvaranju Igara u Londonu
moda-v.jpg

Umesto da u Londonu svi vide ko smo, šta smo i odakle smo, na uniformama naših sportista koje će „prošetati“ na svečanoj ceremoniji otvaranja Igara nema nijednog obeležja Srbije. Čak ni četiri ocila, što je uz olimpijske krugove deo znaka našeg nacionalnog komiteta.
Srpski sportisti koji su već zadužili svečana odela ne mogu da se načude da će obući, praktično, civilke bez ijednog nacionalnog obeležja.
Razočaranje ne krije ni Saša Vidić, kreator modne kuće „Zekstra“, kome je bilo povereno osmišljavanje ženskih modela, dok je o muškoj kolekciji računa vodila njegova koleginica Slavica Petrović.
,,Želim da naglasim da su u sve tri kombinacije bili predviđeni grbovi, da li Srbije ili Olimpijskog komiteta Srbije, ali je to bilo odbijeno od strane OKS-a. Zašto, nije mi poznato, ali zaista deluje malo čudno ta odluka'' - rekao je Saša Vidić.
http://www.alo.rs/sport/51762/Srpske_uniforme_bez_grba
Није ваљда да је овде опет нека политика уплела своје прсте.
Ко зна, можда ће олимпијци, вољно или по наређењу, бојкотовати и химну Србије.
Недај Боже, да буде као пре када су нам ,,други'' сметали.
Питам се где је ту сада Олимпијски комитет са Дивцем, великим Србином, на челу? Мудро ћути!

Mani grb i obeležja, nego ovo kao da je Blajbinger kreirao posle gajbe piva.

Cudi me da OKS nije pokusao sprijeciti da se nosi i prikazuje srpska zastava,posto ih je sramota srpskih obiljezja na uniformama za defile!

Очекујем оштре протесте
из чанконизије, НВО удруга, геј-лезбо подружница и осталих носилаца јединих вриједности којим се брезалтернативно тежи.

Ja da sam neki poznati sportista, sazvao bih konferenciju za stampu u medija centru i rekao....."ja (taj i taj) ....necu nastupati za svoju zemlju na olimpijadi jer nema srpskog grba na dresu, a drugo, ne zelim da nosim pedderski dres sa maramom. Ja sam srbin a ne gradjansko govvno i gadim se i javno pljujem na celokupnu vlast i opoziciju u Srbiji i ostale jevrejske nakaze u medjunarodnom olimpijskom komitetu. Necu da nastupam za zemlju koja sebe tretira kao obicno govvno koje niko ne zeli da pogleda ocima. Gradjani Srbije....jebbem vam majku svima.....i mozete samo da prihvatite da mi popusite ******, jer ste obicne kukavice i bezkicmenjaci koji puze pred svakim i lizu svakom duppe ko to zatrazi".

Ja da sam neki poznati sportista, sazvao bih konferenciju za stampu u medija centru i rekao....."ja (taj i taj) ....necu nastupati za svoju zemlju na olimpijadi jer nema srpskog grba na dresu, a drugo, ne zelim da nosim pedderski dres sa maramom. Ja sam srbin a ne gradjansko govvno i gadim se i javno pljujem na celokupnu vlast i opoziciju u Srbiji i ostale jevrejske nakaze u medjunarodnom olimpijskom komitetu. Necu da nastupam za zemlju koja sebe tretira kao obicno govvno koje niko ne zeli da pogleda ocima. Gradjani Srbije....jebbem vam majku svima.....i mozete samo da prihvatite da mi popusite ******, jer ste obicne kukavice i bezkicmenjaci koji puze pred svakim i lizu svakom duppe ko to zatrazi".

Срећом по просербиу и њену будућност, обећану,
ниси шпортиста.:)

Covek ne zna dal da place il' da se smeje na sve ovo. :)

Da sam olimpijac, obukao bi trenerku i u njoj otisao na otvaranje.

Ne znam da li je to zemlja retarda ili je samo idioti vode, ali ovakve svakodnevne vesti coveka teraju da se ozbiljno zapita.
ja se već odavno ne iznenađujem... doduše iznenadi me nešto pozitivno, mada je to retko...
šta to još mi nismo doživeli a da se kosi sa osnovnim normama zdravog sveta...
ovo je samo mala sitnica koja ne bi trebala da izaziva preveliku buru... zanimljivo će biti obrazloženje Divca, pod uslovom da je ovo tačno, a ja tipujem da nije tačno...

Back