Srpske uniforme bez grba!

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
Naši olimpijci mimo sveta na svečanom defileu na otvaranju Igara u Londonu
moda-v.jpg

Umesto da u Londonu svi vide ko smo, šta smo i odakle smo, na uniformama naših sportista koje će „prošetati“ na svečanoj ceremoniji otvaranja Igara nema nijednog obeležja Srbije. Čak ni četiri ocila, što je uz olimpijske krugove deo znaka našeg nacionalnog komiteta.
Srpski sportisti koji su već zadužili svečana odela ne mogu da se načude da će obući, praktično, civilke bez ijednog nacionalnog obeležja.
Razočaranje ne krije ni Saša Vidić, kreator modne kuće „Zekstra“, kome je bilo povereno osmišljavanje ženskih modela, dok je o muškoj kolekciji računa vodila njegova koleginica Slavica Petrović.
,,Želim da naglasim da su u sve tri kombinacije bili predviđeni grbovi, da li Srbije ili Olimpijskog komiteta Srbije, ali je to bilo odbijeno od strane OKS-a. Zašto, nije mi poznato, ali zaista deluje malo čudno ta odluka'' - rekao je Saša Vidić.
http://www.alo.rs/sport/51762/Srpske_uniforme_bez_grba
Није ваљда да је овде опет нека политика уплела своје прсте.
Ко зна, можда ће олимпијци, вољно или по наређењу, бојкотовати и химну Србије.
Недај Боже, да буде као пре када су нам ,,други'' сметали.
Питам се где је ту сада Олимпијски комитет са Дивцем, великим Србином, на челу? Мудро ћути!

Covek ne zna dal da place il' da se smeje na sve ovo. :)

Da sam olimpijac, obukao bi trenerku i u njoj otisao na otvaranje.

Ne znam da li je to zemlja retarda ili je samo idioti vode, ali ovakve svakodnevne vesti coveka teraju da se ozbiljno zapita.

crvenocrna majica? siptarska kombinacija.

odvratno!

Olimpijski tim Srbije nosiće odevnu kombinaciju od lana i pamuka u teget i plavoj boji, sa crvenim detaljima. Devojke će imati bele blejzere, crveno-bele majice i teget lanene pantalone, odnosno suknje, dok će momci uz teget pantalone nositi bele košulje, koje će biti upotpunjene puloverom ili sportskom jaknom.

Nije crna, vec teget plava.

p.s. Pun mi je ****** Srba i njihove tajnovitosti, gde god se nesto zas*ere uvek je "receno nam je" "rekli su" "pricali su", kao da ti ljudi nemaju imena pa umesto da se prozivaju kroz novine i da od njih javnost trazi objasnjenje, uvek su to "oni" bez imena i prezimena.

Негде јутрос прочитах да Олимпијски комитет није прихватио тај ,,Модни детаљ'' звани грб Србије.
На челу тог О.К. је славни Дивац. Можда је хтео да уместо грба Србије буде амблем ,,Књаз Милош''?
А ко зна, можда ће ,,Књаз Милош'' бити на некој резервној гарнитури дресова? Појавиће се изненада па макар на завршној свечаности.

U dizajniranju su učestvovali i naši sportisti!

Uniforme koje će naši sportisti nositi na otvaranju Igara izradila je modna kuća „Zekstra“, koja je u vlasništvu predsednika Partizana Dragana Đurića. Prvo pitanje za Đurića je bilo - hoćemo li biti među najelegantnijim delegacijama?
- Ja se nadam da hoćemo. Učinili smo sve da naša olimpijska kolekcija izgleda svetski i očekujem da će tako i biti. Sve je spremno za London, a dobar deo garderobe izrađen je po zahtevima sportista. Ono što želim da istaknem je da su to sve sjajni ljudi, sa kojima smo se lako sporazumeli i o dizajnu i o kvalitetu materijala i nadam se da ćemo svi zajedno dostojno reprezentovati naciju na Olimpijskim igrama - rekao je Đurić za „Alo!“.
Au,ako je ovaj pravio uniforme dobro je još da nemaju grb sa šest vatri i petokrakom ,ili neku Tudjmanovu šahovnicu .

Back