Srpske devojke pocetkom novog veka

Zar pored toliko Mađarica, Rumunki i ostalih sa EU državljanstvom neko razmišlja o srpskim devojkama? Ccc, nikad čestit droljak od ove omladine.

Bratac odavno sam ja digo ruke od nasih Srpskih "princeza". Da, jedini nam je spas neka Ruskinja, Ukrajinka, Poljakinja, Madjarica.... Evo leto je i razmisljam da idem da letujem i ove godine u Budvi. Prosle godine je bilo na hiljade slobodnih Ruskinja i Ukrajinki. I gotovo da ne poverujes skoro sve do jedne su extra lepotice, o Ukrajinkama da i ne govorim. I sto je najbitnije em su extra lepe, em su skromne i nimalo uobrazene. Mislim to nam je jedina sansa za nas prosecne Srbe.

Bratac odavno sam ja digo ruke od nasih Srpskih "princeza". Da, jedini nam je spas neka Ruskinja, Ukrajinka, Poljakinja, Madjarica.... Evo leto je i razmisljam da idem da letujem i ove godine u Budvi. Prosle godine je bilo na hiljade slobodnih Ruskinja i Ukrajinki. I gotovo da ne poverujes skoro sve do jedne su extra lepotice, o Ukrajinkama da i ne govorim. I sto je najbitnije em su extra lepe, em su skromne i nimalo uobrazene. Mislim to nam je jedina sansa za nas prosecne Srbe.
Nisu bas sve extra lepotice ali da su totalno neuobrazene i neisfolirane to jeste tacno. Nemoj da si toliko ogorcen, budi smireniji, ribe vlaze na smirene tipove. ;) :lol:

Meni ćale pričao da je gledao neku emisiju gde se jadni Srbin oženio, zamisli, Albankom :( jer nije bilo Srpkinje da se uda za njega i ode u selo :(
Da razmisliš o Albankama? Ova bila od kvalitetnijih, tako je rekao mladoženja.

He he pa ovaj moj nick samo dokazuje koliko sam kreativan. Sta mislite koji je nick najvise komentarisan ovde na krstarici a mozda i na celom Srpskom pa i sire netu? Ja mislim da je moj nick najvise komentarisan. Kreativno je ono sto nikog ne cini ravnodusnim. A upravo je to moj nick. Medjutim postoji jos mnogo toga vezano za mene sto nikoga ne cini ravnodusnim ali o tome mozda neki drugi put.

Svako ima pravo da kaze sta zeli zato neistomisljenici ne treba da satanizuju i terorisu suprotna misljenja. Vi cak i ne terorisete suprotna misljenja vi bi me cak i ubili da sam kojim slucajem vama na dohvat ruke. Sam vas nacin pisanja, pun mrznje i zlobe govori o tome kakvi ste ljudi. Vas jedini moto je da ismejavate, podjebavate, ponizavate i jedino kroz to osecate zadovoljstvo i srecu. Jadna je nasa buduSrbije ssa takvom omladinom.

:whistling: nikako nemoj licno da dozivljavas forum....od toga boli glava......

Svako ima pravo na svoje mislenje i odluke.Tako i ti Trazim_curu_za_brak , ostali ovde, pa i ja. Kako mozes pisati , da svi ( i ja ) satanizujemo tvoje mislenje ? Ima mrznje, zlobe u mom pisanju ? Issmejavam te, ponizujem ?
" Jadna nasa Srbija sa takvom omladinom" ? Jadan ti sa takvim mislenjem ! Ima jos moralnih i dobrih ljudi ! Vise nego ti znas i mislis.
I sve dok se budes drzao svog mislenja ko pijan plota, ostat ce tvoj prekrasni nick name Trazim_curu_za_brak svuda po netu !!!

Svako ima pravo da kaze sta zeli zato neistomisljenici ne treba da satanizuju i terorisu suprotna misljenja. Vi cak i ne terorisete suprotna misljenja vi bi me cak i ubili da sam kojim slucajem vama na dohvat ruke. Sam vas nacin pisanja, pun mrznje i zlobe govori o tome kakvi ste ljudi. Vas jedini moto je da ismejavate, podjebavate, ponizavate i jedino kroz to osecate zadovoljstvo i srecu. Jadna je nasa buduSrbije ssa takvom omladinom.

Ti zaplaka na kraju?

Nemoj tako - samo pisi krace i stavljaj prorede.

Sta je "zabrak"? (mesto, nesto u vezi zaba ili osh da se zenis?)

Najvaznije je da si se ti otvorio, pustio to iz sebe... Sada ce ti, svakako, biti lakse...

Čekaj malo .... ti kukaš zato što je devojkama važno kako muškarac izgleda i kakav mu je bankovni račun? Daleko od toga da je to presudno i dovoljno za vezu ali valjda je logično da bi svako pre bio sa nekim lepim i dobrostojećim nego sa nekim ko je em ružan em finansijski unesrećen. Ili bi ti možda baš svesno tražio takvu devojku?

Onda spominješ nekakvo deljenje muškaraca ... ne podržavam ja to ali ne razumem šta tebi smeta što neko to radi. Ili se možda samo osećaš ugroženo što neko tamo ima dve ili tri ribe na tvoj račun dok si ti jadan sam.

A o golim i polugolim devojkama bolje da ne pričamo. Šta te bre boli uvo kako se neko oblači? Ako ti se ne dopada produži dalje, ima kome će se svideti :mrgreen:

Da, dobar odgovor :klap:

Svako ima pravo na svoje mislenje i odluke.Tako i ti Trazim_curu_za_brak , ostali ovde, pa i ja. Kako mozes pisati , da svi ( i ja ) satanizujemo tvoje mislenje ? Ima mrznje, zlobe u mom pisanju ? Issmejavam te, ponizujem ?
" Jadna nasa Srbija sa takvom omladinom" ? Jadan ti sa takvim mislenjem ! Ima jos moralnih i dobrih ljudi ! Vise nego ti znas i mislis.
I sve dok se budes drzao svog mislenja ko pijan plota, ostat ce tvoj prekrasni nick name Trazim_curu_za_brak svuda po netu !!!

Mislis napredovace i prenikovace se? :twisted:

Back