Српска полиција не зна за срам

Полицајац је увек у праву осим кад прима мито,штити дилере наркотицима,белим робљем,алкохолом,цигаретама...

А за остало,увек у праву.Која вилица тамо вамо,дешава се свугде у свету када деликвенти нападну полицајца.

А кад раде ове недозвољене ствари,е онда га треба осудити на 40 година затвора,и одузети му сву имовину њему и његовој породици.

А батинање хулигана? Ајмо молим вас,па не очекујете да их мази?!

Полицајац је увек у праву осим кад прима мито,штити дилере наркотицима,белим робљем,алкохолом,цигаретама...

А за остало,увек у праву.Која вилица тамо вамо,дешава се свугде у свету када деликвенти нападну полицајца.

А кад раде ове недозвољене ствари,е онда га треба осудити на 40 година затвора,и одузети му сву имовину њему и његовој породици.

Iz kog ti tačno veka datiraš? :lol:

Ti sa policijom veze nemas. Osim toga, tvoje razmisljanje je opasno i trebalo bi da o tome porazgovaras sa nekim strucnim. Ovaj moj post shvati kao najdobronamerniji, ozbiljan i iskren.

Procitaj moj post jos jednom, ali tek nakon sto duboko udahnes i polako izdahnes.

Uvek tako pišem postove, te ću ponoviti: ako je poenta priče u drugom delu rečenice, zašto stavljaš akcenat na prvi i time to činiš relevantnim?
Zato i jeste 'on o cokuli, ti o nozi'... jer u postu koji si citirao sam rekao i ovo:

zar je stvarno problem uklaviriti da ja pričam o tome da takvo ponašanje nema opravdanje niti u jednom članu tog Pravilnika na koji se pozivaju?

Rendzeri su, ipak, na saveznom nivou. To ti je jedan napredniji nivo.

Aha, da da. A koje si ti boje? :lol:

1z4xmcyq.jpg

Sad već mogu da potpišem da si neki klon koji piše kretenizme reda radi... :mrgreen:

Uvek tako pišem postove, te ću ponoviti: ako je poenta priče u drugom delu rečenice, zašto stavljaš akcenat na prvi i time to činiš relevantnim?
Zato i jeste 'on o cokuli, ti o nozi'... jer u postu koji si citirao sam rekao i ovo:

Razlog iz kog ja pisem postove tako lezi u tome sto ja naglasavam ono sto ja zelim. Po pravilu, ljudi najbolje upamte ono sto su poslednje culi. Povremeno se pojavi neko ko ispada iz tog klisea. Sta da ti radim, nisi po standardu, zelim ti sve najbolje. :))))

Back