gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
To su ti potpuno ludi ljudi. Manijaci!![]()
E, tako reci! A jel' bi ti to nekada uradio?
Jel bi pričao o nečemu sa svojim klonom? Onako, ozbiljno, baš 'zdrava' rasprava da bude... a samo vas 'dvojica'?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su ti potpuno ludi ljudi. Manijaci!![]()

E, tako reci! A jel' bi ti to nekada uradio?
Jel bi pričao o nečemu sa svojim klonom? Onako, ozbiljno, baš 'zdrava' rasprava da bude... a samo vas 'dvojica'?![]()
Имаш ли ти паметнија посла у животу осим што си стално овде? Видим дао си нам до знања да си реинкарнисани стари форумаш којег људи поштују овде.Јел то било остављање доброг утиска?
замисли само да своју енргију уместо тих 5000 постова да си употребио на нешто паметније,на пример на лепшу половину ако је уопште имаш а ако ништа друго онда бар би ти кичма била здравија...Толико седења за столицом ни мало није здраво.прошетај понекад.

Što, da mi nećeš možda vilicu polomiti?
Tema je svakako vašim kretenizmima dovedena do apsurda, pa što ne pričati o nečem desetom... sledeći put klona opremi nečim smislenijim, ne samo nepismenošću, neupućenošću i arogancijom operisanom od bilo kakvih argumenata. A ako si stvarno takav, onda je to tragično.![]()
А поред тога што немаш паметније ствари у животу,очито је да си и детињаст.Ајде сад не часи часа већ одмах одговори репликом.него јеси бар направио круг око стола? Добро је за циркулацију досадни и пропали створе.

E, tako reci!

A jel' bi ti to nekada uradio?
Ja sam manijak. Potpuno lud čovek. 

Pa rekoh.
Naravno da bih.Ja sam manijak. Potpuno lud čovek.
Sledeće pitanje.![]()

Имаш ли ти паметнија посла у животу осим што си стално овде? Видим дао си нам до знања да си реинкарнисани стари форумаш којег људи поштују овде.Јел то било остављање доброг утиска?
замисли само да своју енргију уместо тих 5000 постова да си употребио на нешто паметније,на пример на лепшу половину ако је уопште имаш а ако ништа друго онда бар би ти кичма била здравија...Толико седења за столицом ни мало није здраво.прошетај понекад.

Ne, dok ne odgovoriš i na ona dva pitanja koja si izostavio u citatu.![]()

Jel bi pričao o nečemu sa svojim klonom? Onako, ozbiljno, baš 'zdrava' rasprava da bude... a samo vas 'dvojica'?![]()

Šta, ovo?
Naravno da ne. Nisam baš toliko lud.![]()

Dakle, nisi nikada pričao sa svojim klonom...recimo oooo... šta ti ja znam... automobilima?
Dobro, možda su ti steroidi tada udarili u glavu, to je olakšavajuća okolnost...![]()

Је ли то све? Покушај са женским полом трошити енергију.Савет је више него добронамеран.
Надам се да можеш истрпети бар 10ак минута да не одговараш.
Жене.Упамти жене.твоја циркулација,сигурно није на завидном ниову,осим у јагодичном делу прстића,које редовно користиш по тастатури.
Zbunjen si.
Ja sam ti lepo rekao da bih pričao sa svojim klonom, a to je zato što sam manijak. Ali sam ti takođe rekao da ne bih raspravljao sa svojim klonom jer nisam baš toliko lud. A steroide ne koristim.![]()

Dakle, nisi nikada pričao sa svojim klonom...recimo oooo... šta ti ja znam... automobilima?

Jel' te baš to pitah?
Krajnje jednostavno pitanje.
Pa ćemo se onda dohvatiti onog dela o raspravi.![]()

Dakle, jesi?
Bruka, raspravljati sa svojim klonom... ima ovde opičenih, ali to je baš zabrinjavajuće...![]()

... bruka ostaje, moj Tension... pa kud ćeš sam sa sobom, majstore...
... i to u ozbiljnu raspravu... 

... bruka ostaje, moj Tension... pa kud ćeš sam sa sobom, majstore...
... i to u ozbiljnu raspravu...
Pa ko je koga tu nadglasao?![]()
O čemu ti to, Đuka?

O automobilima.![]()
I šizofeniji.![]()