Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.264
Uhvatio maloletno dete i slomio mu vilicu. Je l to moze biti normalan covek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nije Sigal. Ja sam.
Ebote, baš čuvate jedni druge - ko musketari, to vam priznajem. 
Uhvatio maloletno dete i slomio mu vilicu. Je l to moze biti normalan covek?
Znao sam da si jedan od njih!Ebote, baš čuvate jedni druge - ko musketari, to vam priznajem.
![]()
Полицајац је увек у праву осим кад прима мито,штити дилере наркотицима,белим робљем,алкохолом,цигаретама...
А за остало,увек у праву.Која вилица тамо вамо,дешава се свугде у свету када деликвенти нападну полицајца.
А кад раде ове недозвољене ствари,е онда га треба осудити на 40 година затвора,и одузети му сву имовину њему и његовој породици.
А батинање хулигана? Ајмо молим вас,па не очекујете да их мази?!

Naravno da ne može. Problem je u tome što je većina takva. Rokaju se steroidima da bi bolje tukli decu po haustorima. Leče komplekse iz osnovne škole. Tuga i jad.
Полицајац је увек у праву осим кад прима мито,штити дилере наркотицима,белим робљем,алкохолом,цигаретама...
А за остало,увек у праву.Која вилица тамо вамо,дешава се свугде у свету када деликвенти нападну полицајца.
А кад раде ове недозвољене ствари,е онда га треба осудити на 40 година затвора,и одузети му сву имовину њему и његовој породици.
Procitaj moj post jos jednom, ali tek nakon sto duboko udahnes i polako izdahnes.
zar je stvarno problem uklaviriti da ja pričam o tome da takvo ponašanje nema opravdanje niti u jednom članu tog Pravilnika na koji se pozivaju?
Rendzeri su, ipak, na saveznom nivou. To ti je jedan napredniji nivo.

Aha, da da. A koje si ti boje?
![]()
Роокају се стероидима?
На чему си ти клинац?
Iz kog ti tačno veka datiraš?![]()

Sad već mogu da potpišem da si neki klon koji piše kretenizme reda radi...![]()
Sad već mogu da potpišem da si neki klon koji piše kretenizme reda radi...![]()

Uvek tako pišem postove, te ću ponoviti: ako je poenta priče u drugom delu rečenice, zašto stavljaš akcenat na prvi i time to činiš relevantnim?
Zato i jeste 'on o cokuli, ti o nozi'... jer u postu koji si citirao sam rekao i ovo:
)))Зато су твоји постови гетеови и бизмаркови записи.

Па плаве боје а које друге?

Ma jok, on je izgleda jedan od onih iz pratnje šlepera sa cigaretama, a oni su više 'nako sivkasti.![]()
Kamo srece!

Pa prvo sam mislio da je neki forumaš koji se krije od svog osnovnog nika... sad sam siguran da je ovde k'o i oni sa LjiS-a. Prosto, niko nije toliko glup. Ni panduri.
Kamo sreće?!
Vidim ja da polako, ali sigurno, biva da si ti jedan od one tvoje 'nekolicine'.![]()