Српска полиција не зна за срам

E, tako reci! A jel' bi ti to nekada uradio?
Jel bi pričao o nečemu sa svojim klonom? Onako, ozbiljno, baš 'zdrava' rasprava da bude... a samo vas 'dvojica'? :lol:

Имаш ли ти паметнија посла у животу осим што си стално овде? Видим дао си нам до знања да си реинкарнисани стари форумаш којег људи поштују овде.Јел то било остављање доброг утиска?
замисли само да своју енргију уместо тих 5000 постова да си употребио на нешто паметније,на пример на лепшу половину ако је уопште имаш а ако ништа друго онда бар би ти кичма била здравија...Толико седења за столицом ни мало није здраво.прошетај понекад.

Имаш ли ти паметнија посла у животу осим што си стално овде? Видим дао си нам до знања да си реинкарнисани стари форумаш којег људи поштују овде.Јел то било остављање доброг утиска?
замисли само да своју енргију уместо тих 5000 постова да си употребио на нешто паметније,на пример на лепшу половину ако је уопште имаш а ако ништа друго онда бар би ти кичма била здравија...Толико седења за столицом ни мало није здраво.прошетај понекад.

Što, da mi nećeš možda vilicu polomiti? :mrgreen:
Tema je svakako vašim kretenizmima dovedena do apsurda, pa što ne pričati o nečem desetom... sledeći put klona opremi nečim smislenijim, ne samo nepismenošću, neupućenošću i arogancijom operisanom od bilo kakvih argumenata. A ako si stvarno takav, onda je to tragično. :lol:

I, a propo (zguglaj šta znači) sedenja za računarom... ti si za dva dana spucao osminu mog broja postova. :lol:

Što, da mi nećeš možda vilicu polomiti? :mrgreen:
Tema je svakako vašim kretenizmima dovedena do apsurda, pa što ne pričati o nečem desetom... sledeći put klona opremi nečim smislenijim, ne samo nepismenošću, neupućenošću i arogancijom operisanom od bilo kakvih argumenata. A ako si stvarno takav, onda je to tragično. :lol:

А поред тога што немаш паметније ствари у животу,очито је да си и детињаст.Ајде сад не часи часа већ одмах одговори репликом.него јеси бар направио круг око стола? Добро је за циркулацију досадни и пропали створе.

А поред тога што немаш паметније ствари у животу,очито је да си и детињаст.Ајде сад не часи часа већ одмах одговори репликом.него јеси бар направио круг око стола? Добро је за циркулацију досадни и пропали створе.

Uh, mogu samo da zamislim kako ti sad pritisak skače na 200 a krv udara u kenyaru na čelu... Jel' bi mi prebrojao zube što nisam poslušao direktno naređenje, a OSL? :lol:

Је ли то све? Покушај са женским полом трошити енергију.Савет је више него добронамеран.
Надам се да можеш истрпети бар 10ак минута да не одговараш.

Жене.Упамти жене.твоја циркулација,сигурно није на завидном ниову,осим у јагодичном делу прстића,које редовно користиш по тастатури.

Ispravka. 12 000 postova. :ceka:

Dakle, nisi nikada pričao sa svojim klonom...recimo oooo... šta ti ja znam... automobilima? :mrgreen:
Dobro, možda su ti steroidi tada udarili u glavu, to je olakšavajuća okolnost... :lol:

Zbunjen si. :ceka:

Ja sam ti lepo rekao da bih pričao sa svojim klonom, a to je zato što sam manijak. Ali sam ti takođe rekao da ne bih raspravljao sa svojim klonom jer nisam baš toliko lud. A steroide ne koristim. :lol:

Је ли то све? Покушај са женским полом трошити енергију.Савет је више него добронамеран.
Надам се да можеш истрпети бар 10ак минута да не одговараш.

Жене.Упамти жене.твоја циркулација,сигурно није на завидном ниову,осим у јагодичном делу прстића,које редовно користиш по тастатури.

Bolje ti pripazi malo kako razgovaraš sa gospodinom supermoderatorom. :lol:

On ti dođe nešto kao šef stanice milicije ovde. :lol:

PALICA.jpg

Zbunjen si. :ceka:

Ja sam ti lepo rekao da bih pričao sa svojim klonom, a to je zato što sam manijak. Ali sam ti takođe rekao da ne bih raspravljao sa svojim klonom jer nisam baš toliko lud. A steroide ne koristim. :lol:

Jel' te baš to pitah? :lol:

Dakle, nisi nikada pričao sa svojim klonom...recimo oooo... šta ti ja znam... automobilima?

Krajnje jednostavno pitanje. :mrgreen:
Pa ćemo se onda dohvatiti onog dela o raspravi. :lol:

Back