- Poruka
- 3.912
DSS-NS hoce da od Srbije napravu Zilotsku drzhavu....
Ozbiljno ?

Sad sam se uzentao.... aj mi sibni neki izvor da se za to pripremim na vreme...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DSS-NS hoce da od Srbije napravu Zilotsku drzhavu....

Ozbiljno ?
Sad sam se uzentao.... aj mi sibni neki izvor da se za to pripremim na vreme...!

Hm, Crkva nas je i dovela do ove slave...
od 11 veka...pa do danas...
Samo se vi kreveljite... sve bih vas poslao na Euroviziju, da znate![]()
i to je bolje...od Zilotske kelije...
Hm, Crkva nas je i dovela do ove slave...
Da, kao nedostatak iste... u svakom slucaju bezboznistvo !
ok. srbija srpskog naroda. to i nije problem, ako kazes da su svi gradjani jednaki, kao i sto kazes. problem je sto NISU JEDNAKI, ako se njihova religija stavlja u neravnopravan polozaj sa drugim religijama?
пази дасмо ми били имало окренути пре а и сад према Србији имали бисмо такав закон али сад смо мало закаснили јер други нам диктирају.Иначе навода као ми смо оваки-онакви само да знате да целокупна ЕУ је под утицајем ЦРКВЕ треба да сви знате да Цркве касирају зависно од земље али негде мин. 10% од личног доходка сваке особе у земљи.прерачунајте колики је то новац а онда зар стварно неко може бити толико ГЛУП и да поверује да Цркве немају утицај у ВЛАСТИ,а нпр. у Бајерну у немачкој видите мало колику власт има ЦРКВА католичка. ЖИВЕЛА СРБИЈА
Aha al' sutra... Previše iste u Srpskoj krvi... Da smo uspeli da prevazidjemo problem pravoslavlja... danas bi imali Srbe muslimanske veroispovesti, Srbe katoličke veroispovesti... teritorija bi nam bila ogromna... stanovništvo mnogobrojnije... i odavno bi bili Evropa...!

Eee, polako, polako, jos malo pa ce da te proglase za velikosrbina !
.........................
Koliko licemerja, to je neverovatno.... sta sve rade ljudi u cilju politickih promocija
no comment

Eee, polako, polako, jos malo pa ce da te proglase za velikosrbina !
.........................
Koliko licemerja, to je neverovatno.... sta sve rade ljudi u cilju politickih promocija
no comment

Hm, e svako danas ima komp. ebem ti Sunac...
Da smo uspeli da prevazidjemo problem pravoslavlja... danas bi imali Srbe muslimanske veroispovesti, Srbe katoličke veroispovesti... teritorija bi nam bila ogromna... stanovništvo mnogobrojnije... i odavno bi bili Evropa...!
Za Tebe vrijedi ono što je Pasternak jednom prilikom rekao - otvori prozor i pogledaj koji je vijek napolju.Odvojenost Drzave i Crkve je proizvod nakaznosti zapadne civlizacije.
Pa mi i nismo tradicionalno društvo.Ni u kom tradicionalnom drustvu te dve insititucije nisu bile potpuno odvojene.
A joj.(...) i da je jedino Srpska Pravoslavna Crkva drzavotvorna institucija ove zemlje.
A kakav je to organski smisao?(...) i prava srpskog naroda kao celine u organskom smislu.
Mislim da je vreme da posetis doktora, hmm...![]()

Da li bi Tebi bilo problem da nam onako ukratko pojasniš kakvo bi to državno uređenje bilo taj PRAVOSLAVNI FUNDAMENTALIZAM?Drzava i crkva ne treba da budu odvojene nego spojene. Crkva mora da ima mnogo veci uticaj u drustvu; PRAVOSLAVNI FUNDAMENTALIZAM je drzavno uredjenje koje hocemo u Srbiji.
Da li bi Tebi bilo problem da nam onako ukratko pojasniš kakvo bi to državno uređenje bilo taj PRAVOSLAVNI FUNDAMENTALIZAM?
da daješ odgovore na ovak'a teška pitanja.:wink:@Ha-Nocri
Ti nisi kompententanda daješ odgovore na ovak'a teška pitanja.:wink:
Ozbiljan sam k'o foka u pubertetu.ummm... ne znam da li se salis ili ne. Nadam se da se salis...
Ozbiljan sam k'o foka u pubertetu.