Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je80te, Jagju, pa ti si CAR!
Nemoj sad da ideš, sad kad sam ja došao. Ja sam predsednik moje aikido organizacije - MAO (Moja Aikido Organizacija)
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
SVI!
SVI!
SVI!
SVI!
SVI!
Nemoj da im činiš takav ustupak, njih ''boli'' što ti ideš!

giska_sa:
Svi mi nekada preteramo (pogotovu ja) kad smo izrevoltirani nečim što je neka sasvim treća ili potpuno nebitna osoba izjavila (nevezano za forum) negde. To je ono što bi trebalo da prevaziđemo i da ispoštujemo jedan od glavnih principa aikidoa, a to je sklanjanje sa linije napada. Umesto toga, odreagujemo upravo onako kako na treninzima našim učenicima govorimo da ne treba. Gde je tu aikido, Veština koju svi mi toliko volimo? Šta treba da se desi pa da počnemo da delujemo kako i doliči pravim aikidokama? Jel treba da nas pogodi neki asteroid, pa da shvatimo da smo ljudi i da ne bi trebalo da se mrzimo i spotičemo već da se pomažemo međusobno kako bi svet bio bolje mesto za život?

Ne ulazim u stvari koje me se ne tiču i šta je ko od kog majstora u prošlosti doživeo. Nešto je Brlvrle rekao o tome. Tu sad postoje dve strane medalje koje se razlikuju od naratora do naratora. Desilo se, ali zbog toga Sava nije prestala da teče i svi opet vežbamo istu stvar.AIKIDO. Mi srbi smo takvi. Svi bi mi voleli da smo glavni u nečemu. Nemamo kategorije prioriteta i svesno radimo ono što ne bi trebali. Postoje ljudi iz moje neposredne blizine koji misle da su prevazišli svog trenera koji ih je izveo na aikido put i spasao od potpune propasti ne dozvolivši da potonu u depresiju koja ih je zadesila. Umesto večne zahvalnosti taj čovek dobija podsmeh i sve sem podrške kako na treninzima tako i na javnim prezentacijama. Lepo je kad čovek prevaziđe svog trenera, ali kad misli da je u tome uspeo, a zna da nije, to je već pitanje morala tog čoveka a ne trenera. Taj više ne treba da vežba aikido. Možda to zvuči grubo ali to je moj stav.
Pozz za sve.

Je80te, Gile, baŠ si me dirnuo! Kakva dubokomisleno prolivarenje. Svaka čast.
Al malo si U5R0 na kraju!
Na kraju ga stegni čoveče, ne puštaj ga, gubiš nivo!

S' obzirom da je ovde ista ekipa sa upravo lockovanog S'ANJA U SRPSKOM AIKIDO-u,
mislim uglavnom, buljouvlakača i dr. čast izuzecima, moram na kraju izneti da se aikido živi, a ne kuca za kompom.
A još je Mudasaši rek'o - nemoj raditi stvari od kojih nemaš koristi! a vi priznajete da se u životu dosađujete.Žalosno.

Nadam se da još ima ljudi koji su nepristrasni kao Baso, Djura i drugi koje pozivam da dignu glas protiv ove skupine ovde, pa sad ide...
...epitet
...epitet
...epitet
...epitet
...epitet
ovo je zato da vas ne bi Lock-ovali! al znate šta mislim.

Znas kada hoda Ceda ulicom i naidju heroin i kokain i kazu "od nas zavisis" :lol:

Nisam se predao nego nema svrhe drviti jedno isto u krug, pa cekamo nove dogadjaje koji ce pokrenuti nove teme! :)

PS, Marko, ja imam veze sa KGBom i ruskom mafijom preko mog prijatelja Sergeja a KGB sve zna. ;)

Pošto je MAO - moja aikido organizacija u povoju,
pozivam sve ambiciozne i tradicionalne kao i realne, da priđu i učlane se u moj klub, koji zasad broji svega dva člana, ali s obzirom da garantujem heteroseksualnost mislim da je interesantan kao nova nada srpskog aikidoa kao i to da je tu primenjem potpuno nov pristup i metod edukacije.

Prilozi

• MAO.jpg
    MAO.jpg
    46,6 KB · Pregleda: 15
Da li je se ovde ikad pojavio neko sa nikom SHIPUMIKITU?
SHIPUMIKITU?
SHIPUMIKITU?
SHIPUMIKITU?
Ej, SHIPUMIKITU, gde si? Nestade?
Ah, ne možeš da odgovoriš, puna ti usta semene tečnosti, JBG!
Ili zgutaj illi pljuni, pa zapjevaj illli odgovori, 5MRADU!

Jedna zagonetka za prisutne?

Prilozi

• saf.jpg
    saf.jpg
    31,3 KB · Pregleda: 12
Dok cekamo odgovore na pitanje " kako je bilo na seminaru ? " ( Pirot,Zemun , Mitrovica ) , evo i par pitanja na temu " preziveti organizaciju ".:idea:

Kako se bira majstor i klub ?
Kako se bira organizacija ?
Kako se ponasaju treneri prema svojim ucenicima i obrnuto ?
Koje uloge preuzimaju ili namecu drugima ?
Kako se ucenici i majstori razvijaju u zdrave ili manje zdrave osobe ?
Shidoin ili shihan ?
V i/ ili VI dan ?

Brlvrlac:
Pa , dobro, evo evo..

6. ZIMSKA AIKIDO ŠKOLA

Aikido federacije Srbije-Aikikai Srbije

Vode: Saša obradović 4.dan aikido
Novak Jerkov 4.dan aikido
Radoš Vuković 2. dan iaido

Svi su dobrodošli bez obzira na organizaciju ili stil kome pripadaju !
Pozdrav!

Info 064/1825829
064/1251071

E pa bili smo.

Koliko je bilo ljudi jedno 450 bez publike, meni se cini.... 8-) :lol:

Najbolje je bilo kako su stalno devojke htele da rade sa mnom :lol: A ja sam bas naklonjen suprotnom polu.. :)

A moram priznati bilo je jako lepih devojaka... :):)

Vi mene bas zamajavate ovde... nije vredelo sto sam zakljucao temu zbog vasih baljezgarija...
Sad ili cete da se smirite ili ce ban da popije svako ko bude rekao nesto sto " ne treba" znate vi sta... ja da presudjujem ko je kriv ko nije mi ne pada na pamet kao sto necu vise da zakljucavam ozbiljne teme zbog par likova koji ih unistavaju...to vazi za sve aikido teme na ovom forumu

@ Profimare, molim te za samo jednu ispravku koju trebaš da uradiš, pošto ima greška u naslovu teme,

jedino slovo ''F'' trebaš da zameniš sa slovom ''P'' i onda nema problema!

i stvari postavljamo na svoje mesto,

a kako postoji otprilike još jedno pet aikido organizacija predlažem da ovaj ukineš kao i onaj drugi i da formiramo TEMU sa naslovom AIKIDO, samo!
ili AIKIDO U SRBIJI to su stvari koje su korektne, a ne da držiš ovde jednu ili onde drugu organizaciju
Alternative su još
- Tradicionalni aikido
- Aikikai aikido
i pored jedne od ovih tema i

- Realni aikido (bez stavljanja u vezu sa ovim prvim).

PoZ.
Rispekt!

NOVA TEMA!!! :lol: :idea:

Tradicionalni aikido - aikikai
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=3485113#post3485113

Dobrodošli svi ljudi dobre volje, svi vežbači iz svih srpskih aikido organizacija,
očišćeni od predrasuda o drugim tj. samo svojim organizacijama
sa željama da Aikikai Aikido-u krene bolje i da se ako ne u savezima, a onda u glavama
ljudi približe i misle i rade na dobro svima!
Bez snishodljivosti prema drugima, a posebno Realcima, više gledajmo u se' i u svoje kljuse.

Za početak, dolazi nova godina,
ne veče već 365 dana!

kakav je raspored

seminara za sledeću godinu ili bar prvu polovinu 2007. koje održavaju aikikai treneri?
Da li to neko u svojim organizacijama zna?
Pretpostavljam da ima ljudi koji ne obilaze različite prezentacije različitih aikido organizacija pa bi ovo na neki način možda i bio deo javnog medijskog servisa evropske srbije.

Jedan je aikido!
Ic Real!

Prilozi

• aikido.jpg
    aikido.jpg
    3 KB · Pregleda: 45
Dj Ura:
Shvatili smo , lepo si prosao .Pocela je cirkulacija i druzenje . Naravno , razmenili ste generalije i sl.
Ali , kako ti se cine Sale i Nole ?
Pretpostavljam da si ih prvi put video .
Kombinacija sa iaido-om ?
Malo se razmasi .

OK mi je bilo. Druzenje da daaa.... NIsam razmenio nazalost sve generalje koja sam planirao... :( Ali sta je tu je...

Sale i Nole su OK, nisam ih ja video prvi put ja treniram od 99. ;) Tehnike su naravno slicne sa malim razlikama, ali ono sto mi se svidja i pored toga sto su na neki nacin ipak razlicite skole i postoje razlike izmedju tehnika ipak ima nesto novo zanimljivo sto moze da se nauci, sustinski, i sto mogu primeniti.

Tako da vredi ici na seminare i drugoh federacija ali naravno ako si u OK odnosima sa njima... :twisted: :lol: A ne da bude nekih provokacija... :lol:

rasta:
Da li je se ovde ikad pojavio neko sa nikom SHIPUMIKITU?
SHIPUMIKITU?
SHIPUMIKITU?
SHIPUMIKITU?
Ej, SHIPUMIKITU, gde si? Nestade?
Ah, ne možeš da odgovoriš, puna ti usta semene tečnosti, JBG!
Ili zgutaj illi pljuni, pa zapjevaj illli odgovori, 5MRADU!

Jedna zagonetka za prisutne?
Sisice mala krijes se iza nika i pljujes sve po redu. Otvoreno te pozivam da mi izadjes na crtu pa da te otresem kao slinu od patos. Slobodno reci kad i gde. Ako neces onda SHIPUMIKITU

Tako da vredi ici na seminare i drugoh federacija ali naravno ako si u OK odnosima sa njima... A ne da bude nekih provokacija...
Ti mora da si corav KIKLOPE. Jel vidiš šta je Aleksej napisao? Koliko se ja sećam on i ti ste najveći provokatori ovde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back