Srpkinje - snaga Srbije

ad744c5974.jpg

Pa vjerovatno da.

Predlazem moderatorima da sad postojeci pravilnik navedu da vazi samo za nesrbe.

Posto se srbima izgleda tolerise vrijedjanje drugih nacionalnosti! :super:

Једини разлог твог доласка на форум је провоцирање! Ја бих за тебе и сличне (Буцко, онај Ален Скот....) увео правило да на прву и најмању провокацију моментално фасујеш бан.
Ти пре свега требаш добро да се преиспиташ, и признаш самоме себи који је прави разлог твог доласка овамо!

Walter, malo iz istorije, a u vezi teme:

U celoj svojoj tisucljetnoj povjesti, samo je jedna zena je bila na celu Srbije...

I ta zena je za Srbiju ucinila vise nego svi muski vladari ZAJEDNO.

To je bila knjeginja Milica....

Od najtezeg kosovskog poraza napravila je veliki mit i moralnu pobedu, ljuti Bajazit joj je jeo iz ruke, a svog nesposbnog muza Lazara je pretvorila u mucenika i sveca...

To mogu u teskim vremenima samo veliki vladari....

Kasnije, SPC se okoristila njenim politickim umecem i prigrabila za sebe ono sto je Milica svojom mudroscu ostvarila.

Gledam neki dan slike nasih devojaka u vojsci, kako ponosno nose uniformu Vojske Srbije koja im savrseno stoji, ne znam da li one daju vise lepote uniformi ili obrnuto.

promocija05.jpg

Onda malopre procitam tekst o Svetlani Kitic, proglasena za najbolju rukometasicu sveta svih vremena, koja je sa svojih 48 u boljoj formi od vecine mladjih igracica kojima moze da bude i majka.

Ceca Kitić vanzemaljac sa Zvezdare

Svetlana Kitić-Magić u anketi sajta IHF izabrana za najbolju rukometašicu sveta svih vremena: Evo i Bog ih je podsetio da sam najbolja na planeti, a moj Radnički jedan jedini

Ceo tekst ovde

spkitic3.jpg

Svaka njima cast ali ja ne mogu da zamislim sebe u uniformi...bica da mi je hrabrost na daleko nizem nivou ili one koracaju sigurno u obezbedjeno radno mesto i zagarantavanu platu...kako god, svaka njima cast:super:

Walter, malo iz istorije, a u vezi teme:

U celoj svojoj tisucljetnoj povjesti, samo je jedna zena je bila na celu Srbije...

I ta zena je za Srbiju ucinila vise nego svi muski vladari ZAJEDNO.

To je bila knjeginja Milica....

Od najtezeg kosovskog poraza napravila je veliki mit i moralnu pobedu, ljuti Bajazit joj je jeo iz ruke, a svog nesposbnog muza Lazara je pretvorila u mucenika i sveca...

To mogu u teskim vremenima samo veliki vladari....

Kasnije, SPC se okoristila njenim politickim umecem i prigrabila za sebe ono sto je Milica svojom mudroscu ostvarila.

buenostardes prijatelju.ma pusti te mitove,nego imas li neku fotku od milice..:mrgreen:

Back