Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje si ti nacionalnosti?![]()
Pa vjerovatno da.
Predlazem moderatorima da sad postojeci pravilnik navedu da vazi samo za nesrbe.
Posto se srbima izgleda tolerise vrijedjanje drugih nacionalnosti!![]()
Pa vjerovatno da.
Predlazem moderatorima da sad postojeci pravilnik navedu da vazi samo za nesrbe.
Posto se srbima izgleda tolerise vrijedjanje drugih nacionalnosti!![]()
Koje si ti nacionalnosti?![]()
Kad neće da kaže,moram da pitam.on je bosnjacki Hrvat.i ne spamaj temu,leba ti...

Zna se za sta sluze zene u vojci.![]()

on je musliman

To nije nacionalnost nego veroispovest.Idi pitaj babu ko si i šta si,nije sramota.Izmedju ostalog, jesam, ja sam i musliman, hvala dragom Bogu.
Ima li mozda ko sta protiv?![]()

Izmedju ostalog, jesam, ja sam i musliman, hvala dragom Bogu.
Ima li mozda ko sta protiv?![]()
Gledam neki dan slike nasih devojaka u vojsci, kako ponosno nose uniformu Vojske Srbije koja im savrseno stoji, ne znam da li one daju vise lepote uniformi ili obrnuto.
![]()
Onda malopre procitam tekst o Svetlani Kitic, proglasena za najbolju rukometasicu sveta svih vremena, koja je sa svojih 48 u boljoj formi od vecine mladjih igracica kojima moze da bude i majka.
Ceca Kitić vanzemaljac sa Zvezdare
Svetlana Kitić-Magić u anketi sajta IHF izabrana za najbolju rukometašicu sveta svih vremena: Evo i Bog ih je podsetio da sam najbolja na planeti, a moj Radnički jedan jedini
Ceo tekst ovde
![]()

To nije nacionalnost nego veroispovest.Idi pitaj babu ko si i šta si,nije sramota.![]()

Izgledaju kao tranvestiti.

Ja smatram da je ispravno ono što je rekao walter.Sorry, ali vrati se u 1. razred osnovne skole da se naucis citati.![]()

![]()
kad mogu ove zasto da nemogu SRPKINJE?

Walter, malo iz istorije, a u vezi teme:
U celoj svojoj tisucljetnoj povjesti, samo je jedna zena je bila na celu Srbije...
I ta zena je za Srbiju ucinila vise nego svi muski vladari ZAJEDNO.
To je bila knjeginja Milica....
Od najtezeg kosovskog poraza napravila je veliki mit i moralnu pobedu, ljuti Bajazit joj je jeo iz ruke, a svog nesposbnog muza Lazara je pretvorila u mucenika i sveca...
To mogu u teskim vremenima samo veliki vladari....
Kasnije, SPC se okoristila njenim politickim umecem i prigrabila za sebe ono sto je Milica svojom mudroscu ostvarila.