Srpkinja postaje premijer Hrvatske....

Koliko ja znam , završio je gimnaziju - koledž u Engleskoj , a zatim je došao u Sarajevo u Vojnu Akademiju na 2 godine , a posle toga u Beograd ( ne znam koliko dugo) ali dovoljno da vrlo dobro govori srpski jezik kao i cela njegova porodica...sva deca od malena...sem Safije koja je prirodno...heh:lol:, 'ajde da ne kažem glupa ali malo ograničena i totalno nepismena...što i nije čudno za te generacije Libijki iz nižih staleža.:D

Pojma nemam gde i kako je upoznao Karolinu...ona je negde njegovo godište oko '45-og i tu informaciju , ako sam i znala , zaboravila sam...ta žena je tamo i tako odavno skrajnuta , čak dugo godina i nema pristupa direktno Rezidenciji , tako da...tek je se sećam nešto malo i nije mi jasno zašto je potenciraš i iz kog razloga ?:eek::mrgreen:

ma pisem ljubavni roman o njoj,pa prikupljam sve dostupne podatke :D

prica je bila da je on,kao sto sam vec rekao,u mostar isao za pilota,pa je tu upoznao i ovu karolinu.to je cijela prica.....tvoju stranu price trenutno uvazam dok ne dodjem do konacnih informacija ;)

ne smijem ni da pitam kojim si dobrom bila kod doticnog drzavnika,jer me mozda gledas preko satelita dok pisem :mrgreen:

Vuk Drašković je dokazao i pokazao da jeste.Da si bio pametan i učlanio se kod njega pre 15 godina mogao si da imaš nekoliko stanova i par lokala,a onda sve to prodaš i odeš na Bahame...pardon ercegovinu.:whistling:

ma imash takvih tipova i po rvatskoj,to u biti i nema neke veze sa nacionalnim prefiksom.ali da smo mi sa kamenim genima nesto malo "snalazljiviji",jesmo....:mrgreen::per:

i sad nek netko kaze, Tudman sovinista i nacionalista, ustasa isl.
a Srpkinja Kosor mu bila miljenica...:)
p.s. svejedno je tko je i sto,(bitno je da dobro radi svoj posao) a koliko vidim prebrojavanjem njenih krvnih zrnaca bave se samo Srbi...:mrgreen:

sto je najsmjesniji u ciloj prici,zena uopce nije srpkinja,bokte,pa oni(srpski tisak) su i dragojevica,severinu i pola rvatske estrade proglasili srbima..

Klasično ust, tj. hrvatsko izvrtanje istine. Prebrojavanje krvnih zrnaca je krenulo iz hrvatske, dakle obrati se onim jadnicima što nose ustaške kape na utakmice, to je slika i prilika današnje lIJepe vIJaše...

Malo lazemo, a?? Sjecam se dobro dok je jedna Hrvatica postala ministrica u srpskoj vladi.. zenu su toliko iznapadali i izvrijedjali da se rasplakala.. ne sjecam se tocno kako se zove.

Sa druge strane, kad je prosle godine SDSS (najjaca srpska stranka u HR) usla u vladu - nitko nije ni rijec rekao.

Malo lazemo, a?? Sjecam se dobro dok je jedna Hrvatica postala ministrica u srpskoj vladi.. zenu su toliko iznapadali i izvrijedjali da se rasplakala.. ne sjecam se tocno kako se zove.

Sa druge strane, kad je prosle godine SDSS (najjaca srpska stranka u HR) usla u vladu - nitko nije ni rijec rekao.

O čemu ti pričaš??? "Ona" se zove Ivana Dulić Marković, a to što se rasplakala je zato što je glupa, a ne zato što su je vređali. Uostalom, vređali su je neki beznačajni gmizavci. Ja to ne podržavam i zabole me baš ko je šta poreklom. Ja sam replicirao slavoniji-licemerki zato šro lupeta da neko prebrojava krvna zrnca, a od Sanaderove ostavke cela hrvacka se usmuvala oko njenog "porigjetla"... Mi samo dosoljavamo ovde na forumu, ali ta frustracija ja hrvatska (moš misliti - Srpkinja u parlamentu)

Back