Srpkinja postaje premijer Hrvatske....

kad moze nevesinjska lola biti zena predsjednika,onda je mogao i guru dabic bit ministar zdravstva :)

pogodite sta je gadafijeva zena

Domaćica Safija- Libijka , koja je izrodila 8-oro dece , a upoznali su se kada je on bio ranjen i kada su ga sklonili u njeno selo Srtu gde ga je negovala...jel' može 'vako ?:zper:

Pre toga je bio u tajnosti oženjen Engleskinjom sa kojom ima prelepog sina koji i danas živi sa njim i porodicom u Tripoliju.:D

Jel' treba još ?:zper::D

Jadranka Kosor je najozbiljniji i koliko se čini, jedini kandidat koji će naslediti Sanaderovu funkciju. Jadranka Kosor je rođena kao Vlaisavljavić, srpskog je porekla i rođena je u Bučju na Papuku, kod Pakraca. Nećaka je Dušana Vlaisavljevića, četničkog vojvode-oficira koji ju je odgajio kao svoje dete i to je, po hrvatima, njen jedini greh... Već je počela pljuvačina, samo zato što je srpkinja poreklom, ali njoj se ne može mnogo toga zameriti u politici...

Dakle, hrvati su na (prisvojenoj) srpskoj zemlji, govore (prisvojenim) srpskim jezikom, imaju i (prisvojenu) srpsku kulturu i najzad adekvatnog premijera, kako se čini. Mada me ne bi začudilo da na čelo države ture nekog ustašu krvavog do kolena, samo zato da im ne bude Srpkinja premijerka.

Tebe tako dobro odgojenog ćemo usvojit.....:hahaha1::hahaha1:

Domaćica Safija- Libijka , koja je izrodila 8-oro dece , a upoznali su se kada je on bio ranjen i kada su ga sklonili u njeno selo Srtu gde ga je negovala...jel' može 'vako ?:zper:

Pre toga je bio u tajnosti oženjen Engleskinjom sa kojom ima prelepog sina koji i danas živi sa njim i porodicom u Tripoliju.:D

Jel' treba još ?:zper::D

po mojim informacijama nije :)

zenu je upoznao dok je studirao u mostaru.....ko je u pravu od nas dvoje...... :think:

po mojim informacijama nije :)

zenu je upoznao dok je studirao u mostaru.....ko je u pravu od nas dvoje...... :think:

Ja sam u pravu jer sam živela i radila u njegovoj Rezidenciji 2 godine i savršeno ih sve poznajem;)

Ako misliš na matoru Karolinu, hrvaticu, "devojku" za sve, ona je sad jako stara , a i poslednjih bar 15-tak godina je tamo služila kao podvodačica za njegove visoke oficire.:D

To je od pojma žena mnooogo daleko, složićeš se.:D

I da...NIKADA nije studirao u Mostaru, već samo 2 godine u sarajevu - Jugoslaviji.

Hoćete da vam pošaljemo Šešelja? On je barem Hrvat ... :D
Nije Seselj podoban za hrvatskog Premijera..
Hrvatska je u krizi-potreban je ekspert ekonomije ili iskusni privrednik koji ce resiti nagomilane probleme..
Nama je u Interesu da Hrvatska dobije pravog Premijera u ovom izuzetno teskom historijskom trenutku za nasu susjednu drzavu..
Jadranka je pravnica-radila kao novinar-diskutabilno je da li takva osoba moze vratiti dug jedne od najzaduzenijih drzava na Svetu..
Ako Hrvatska bankrotira-to ce destabilizovati Zapadni Balkan..
Dodik je bolje resenje-on je dosta popularan kod Hrvata i dokazani je uspesni Privrednik..

Hrvatska je u krizi-potreban je ekspert ekonomije ili iskusni privrednik koji ce resiti nagomilane probleme..
Nama je u Interesu da Hrvatska dobije pravog Premijera u ovom izuzetno teskom historijskom trenutku za nasu susjednu drzavu..
Jadranka je pravnica-radila kao novinar-diskutabilno je da li takva osoba moze vratiti dug jedne od najzaduzenijih drzava na Svetu..
Dodik je bolje resenje-on je dosta popularan kod Hrvata i dokazani je uspesni Privrednik..

Послаћемо Динкића!

Hrvatska nije ni više ni manje u krizi od ostalog svijeta.
Vi da imate koga sposobnog za nečijeg premijera, valjda bi ga postavili prvo kod sebe.
Nama ne treba nitko sa strane. Imamo dovoljno vlastitih stručnih ljudi, bilo Hrvata, Srba ili drugih narodnosti, ali prvenstveno građana Hrvatske,
Jadranka Kosor će odraditi tih nešto više od pola mandata, a onda će biti redovni izbori.

A Dodik = privrednik je jedan od žešćih apsurda ! Što bi englezi rekli "oxymoron" ! :hahaha:

Ja sam u pravu jer sam živela i radila u njegovoj Rezidenciji 2 godine i savršeno ih sve poznajem;)

Ako misliš na matoru Karolinu, hrvaticu, "devojku" za sve, ona je sad jako stara , a i poslednjih bar 15-tak godina je tamo služila kao podvodačica za njegove visoke oficire.:D

To je od pojma žena mnooogo daleko, složićeš se.:D

I da...NIKADA nije studirao u Mostaru, već samo 2 godine u sarajevu - Jugoslaviji.

gospodjice "gadafi" duboko sam izenadjen i ja se ispricavam na neznanju ;)

na karolinu sam mislio.sta radi ona inace,mislim pored tih navedenih obaveza? :D

zar gadafi nije isao u mostar u vazduhoplovnu skolu,odakle sad sarajevo?

duboki naklon :)

:per::zper:

5455_118680517159_563637159_2977381_3369755_n.jpg

:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Back