Srpkinja postaje premijer Hrvatske....

gospodjice "gadafi" duboko sam izenadjen i ja se ispricavam na neznanju ;)

na karolinu sam mislio.sta radi ona inace,mislim pored tih navedenih obaveza? :D

zar gadafi nije isao u mostar u vazduhoplovnu skolu,odakle sad sarajevo?

duboki naklon :)

:hvala:

Malo sam se zanela u prethodnom postu i možda rekla neke ružne stvari ali Karolina je fina i vrlo lepa žena ( u mladosti). Inače je viša mdicinska sestra i na taj način je i dospela u Libiju daaavno, jer Gadafi isključivo u Rezidenciju prima naše ljude preko Vojske Srbije, a pored stručnosti svi moraju da ispunjavaju i visoku estetsku normu...može mu se i voli da bude okružen lepim ljudima;):D

p.s. verujem da je ta gospođa dobro ali ne očekuješ valjda da na forumu pišem kako sam na hebi si mater sa predsedničkom porodicom i osobljem...bezbednost i tako...'ajde zdrao:rumenko::D

Jadranka Kosor je najozbiljniji i koliko se čini, jedini kandidat koji će naslediti Sanaderovu funkciju. Jadranka Kosor je rođena kao Vlaisavljavić, srpskog je porekla i rođena je u Bučju na Papuku, kod Pakraca. Nećaka je Dušana Vlaisavljevića, četničkog vojvode-oficira koji ju je odgajio kao svoje dete i to je, po hrvatima, njen jedini greh... Već je počela pljuvačina, samo zato što je srpkinja poreklom, ali njoj se ne može mnogo toga zameriti u politici...

Dakle, hrvati su na (prisvojenoj) srpskoj zemlji, govore (prisvojenim) srpskim jezikom, imaju i (prisvojenu) srpsku kulturu i najzad adekvatnog premijera, kako se čini. Mada me ne bi začudilo da na čelo države ture nekog ustašu krvavog do kolena, samo zato da im ne bude Srpkinja premijerka.

Nisam upoznat,ali mi je ipak drago,mozda nam ona malo pomogne :D

Puno je ovdje forumasa sa predsjednikom i osobljem na hebi si mater, koliko vidim... :lol:

Ne razumem šta hoćeš da kažeš i na koga se odnosi ironija ?:neutral:

Ja sam u prethodnom postu i to iz rukava dala dokaz čvrsnici , da znam o čemu pričam i to iz prve ruke, pomenuvši ime osobe za koje ne zna niko ko lično nije upoznat sa događanjima i osobama bliskim samoj Predsedničkoj porodici, tj Gadafijem, te...šta da ti kažem.:whistling:

:hvala:

Malo sam se zanela u prethodnom postu i možda rekla neke ružne stvari ali Karolina je fina i vrlo lepa žena ( u mladosti). Inače je viša mdicinska sestra i na taj način je i dospela u Libiju daaavno, jer Gadafi isključivo u Rezidenciju prima naše ljude preko Vojske Srbije, a pored stručnosti svi moraju da ispunjavaju i visoku estetsku normu...može mu se i voli da bude okružen lepim ljudima;):D

p.s. verujem da je ta gospođa dobro ali ne očekuješ valjda da na forumu pišem kako sam na hebi si mater sa predsedničkom porodicom i osobljem...bezbednost i tako...'ajde zdrao:rumenko::D

ma nisi se zanijela,kakvi :whistling: :)

sexualnost libijske vladajuce loze cemo ostaviti za neki drugi put,za neku drugu temu,na nekom drugom mjestu :P

nego pitao sam bio,zar gadafi nije isao u pilotsku skolu u mostar,gdje je i upoznao karolinu,naravno ako znas,jer si bila spominjala vrhbosnu (sarajevo)?

Ja sam u pravu jer sam živela i radila u njegovoj Rezidenciji 2 godine i savršeno ih sve poznajem;)

Ako misliš na matoru Karolinu, hrvaticu, "devojku" za sve, ona je sad jako stara , a i poslednjih bar 15-tak godina je tamo služila kao podvodačica za njegove visoke oficire.:D

To je od pojma žena mnooogo daleko, složićeš se.:D

I da...NIKADA nije studirao u Mostaru, već samo 2 godine u sarajevu - Jugoslaviji.

hrvatice:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:)

nego pitao sam bio,zar gadafi nije isao u pilotsku skolu u mostar,gdje je i upoznao karolinu,naravno ako znas,jer si bila spominjala vrhbosnu (sarajevo)?

Koliko ja znam , završio je gimnaziju - koledž u Engleskoj , a zatim je došao u Sarajevo u Vojnu Akademiju na 2 godine , a posle toga u Beograd ( ne znam koliko dugo) ali dovoljno da vrlo dobro govori srpski jezik kao i cela njegova porodica...sva deca od malena...sem Safije koja je prirodno...heh:lol:, 'ajde da ne kažem glupa ali malo ograničena i totalno nepismena...što i nije čudno za te generacije Libijki iz nižih staleža.:D

Pojma nemam gde i kako je upoznao Karolinu...ona je negde njegovo godište oko '45-og i tu informaciju , ako sam i znala , zaboravila sam...ta žena je tamo i tako odavno skrajnuta , čak dugo godina i nema pristupa direktno Rezidenciji , tako da...tek je se sećam nešto malo i nije mi jasno zašto je potenciraš i iz kog razloga ?:eek::mrgreen:

Hrvatski desničari zameraju budućoj hrvatskoj premijerki srpsko poreklo
Već je zovu četnikuša
Petak - 03.07.2009
Novi hrvatski mandatar i udarna pesnica vladajućeg HDZ-a Jadranka Kosor (56) nije još ni sela u fotelju odlazećeg premijera Iva Sanadera (56), a već joj je u tamošnjoj javnosti prišiven epitet četnikuše! Naime, hrvatski nacionalisti joj oštro zameraju na njenom navodnom srpskom poreklu i prezimenu Vlaisavljević, a tekstovi posvećeni Kosorovoj na internetu propraćeni su komentarima u kojima se tvrdi da je iz zvanične biografije izbacila ključne podatke.

Tako se jedan od čitalaca zagrebačkog „Večernjeg lista“ pita zašto svi Jadranku Kosor, dosadašnju potpredsednicu hrvatske vlade i ministarku branitelja, zovu po prezimenu njenog bivšeg muža. „Ona se zove Jadranka Vlaisavljević i nećaka je četničkog vojvode sa Papuka Dušana Vlaisavljevića, koji ju je i odgajio. Jadranka Vlaisavljević je iz Bučja, poznatog četničkog legla na Papuku kod Pakraca, a koje je oslobođeno akcijom 123. brigade HV-a, za Božić 1991. godine“, stoji u njegovom komentaru.
Hrvatski nacionalisti tvrde i da se Jadranka Kosor krstila u katoličkoj crkvi tek 1995. godine, istovremeno s ulaskom u HDZ. Takođe, tvrde da je uzela prezime „muža svoje majke, koji i dalje niti priznaje Jadranku ni njenu majku“.
Jadranku su jadnu (šmrc, šmrc) ostavili kod bake (majčine majke) i ujaka Dušana Vlaisavljevića (četnika na kvadrat), gdje su je i odgajali. Kosor je čuvši za nemoral Jadrankine majke, tu majku potjerao, oženio se za drugu ženu u Čakovecu, dobio sina (Jadrankinog polubrata) kojega ona kao nova ministrica nije htjela primiti u ured“, tvrde hrvatski forumaši.

Ostrašćeni forumaši tvrde da je zvanična biografija Jadranka Kosor nekompletna jer u njoj nije navela „što je radila prije 1991. godine, kako joj glasi djevojačko prezime i tko joj je bio stric?“
Odgovor je odmah stigao: „Otac joj je Srbin, zato ne daje djevojačko prezime. A stric je poznati četnički vođa za Drugog svjetskog rata u Pakracu. Članica je SK YU i na tome je do 1991. gradila karijeru, zato to fali u životopisu, a 1991. je članica i veliki zagovornik pokreta za Jugoslaviju“.

Sanader voli Tozovca i „Vlajnu“?!
Zlobnih komentara hrvatskih čitalaca nije pošteđen ni dosadašnji premijer, koji je svojom ostavkom omogućio Jadranki Kosor da ga nasledi na čelu vlade. „Od pre neki dan, Sanader sluša samo srpskog pevača Predraga Živkovića Tozovca i njegovu pesmu ‘Vlajna’. Iz Krajine lepa Vlajna, srce mi je salomila...“, pokazao je jedan od desničara znanje izvornih srpskih pesama.

:zper:

http://www.alo.rs/politika/16859/Vec_je_zovu_cetnikusa

Nego, ja bih i ovo povezala sa euforičnim ponašanjem pojedinaca:cool: ovde i pljuvačinom od strane istih na lik i delo ove gospoje...missim to što je "tamo" uveliko nazivaju četnikušom...ccccc, sramota ...zar tako za svoju perjanicu desničarsku.?:thumbdown::sad2:

:mrgreen:

ova Kosor nije srpkinja vec bivsa srpkinja

SRBIN HAMZA na ustaskom dvoru

Recimo Milorad Pupovac ne moze da vidi ocima ovu Jadranku Kosor , zato sto je izdajnik i pokatoliceno djubre. Pomenuta gospodja je 90tih isterala iz Zagreba jednu srpsku porodicu i uselila se u njihov stan od 90 kvadrata.

ova Kosor nije srpkinja vec bivsa srpkinja

SRBIN HAMZA na ustaskom dvoru

Recimo Milorad Pupovac ne moze da vidi ocima ovu Jadranku Kosor , zato sto je izdajnik i pokatoliceno djubre. Pomenuta gospodja je 90tih isterala iz Zagreba jednu srpsku porodicu i uselila se u njihov stan od 90 kvadrata.

Најкрволочније и највеће усташе су били покатоличени Срби.У овој сигурно тиња тај пламен,иначе је папска ЕУ не би доводила на премијерско место.

A ja taman pomislio da su Nives i Sevka glavne kandidatkinje!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

:mrgreen::hahaha1::hahaha1:

Evo još malo o tzv "četnikuši s Papuka" :zper::

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=71089&sectionId=40

Zagreb, 03.07.2009.

Press

Panika u Zagrebu Hrvatski mediji tvrde:

Jadranku Kosor odgajio „četnički vojvoda sa Papuka"!

Hrvatska javnost nije oduševljena novim premijerom zemlje Jadrankom Kosor. Na forumima na internetu čak se tvrdi da je Kosorovu odgajio „četnički vojvoda sa Papuka" Dušan Vlaisavljević, čija je ona navodno rođaka po majčinoj liniji.

Protivnici novog premijera ističu da bi Jadranka trebalo da nosi prezime Vlaisavljević.

- Važno je da se zna da je ta osoba dete jednog neuspelog braka, da ju je odgajio četnički vojvoda sa Papuka, da i sama iza sebe ima dva propala braka, da nema diplomu pravnog fakulteta... Ona se, jednostavno, pojavila na političkoj sceni niotkuda, bez ijedne reči o svojoj prošlosti - navodi se na hrvatskim forumima.

Prema navodima protivnika Jadranke Kosor, ona nije rodom iz Pakraca.

- Jadranka Vlaisavljević je iz Bučja, poznatog četničkog legla na Papuku kod Pakraca, a koje je oslobođeno akcijom 123. brigade HV-a za Božić 1991. godine - tvrde pojedini građani Hrvatske, i dodaju da se Jadranka krstila u katoličkoj crkvi tek 1995. godine, kad je ušla u stranku HDZ.:whistling:
Pojedinci tvrde da otac Kosorove, čije prezime ona nosi, ne priznaje ni Jadranku ni njenu majku. Na internet stranicama se navodi da je Jadrankina majka Zorica, devojačko Belan, radila kao učiteljica u Pakracu - Lipiku. Njen bivši suprug Kosor navodno je bio zaposlen u Službi državne bezbednosti, a rodom je iz mesta pored Drniša. On je preraspoređen na mesto u Pakracu, gde je upoznao Zoricu. Nakon venčanja rodila se Jadranka, a njeni otac i majka su se preselili u Čakovec.

- Jadranku su ostavili kod bake, majčine majke, i Dušana Vlaisavljevića, koji su je odgajali. Kosor je, čuvši da je Zorica nemoralna, nju oterao, oženio se drugom ženom u Čakovecu i dobio sina, Jadrankinog polubrata, kojeg ona kao nova ministarka nije htela da primi u kabinet - navodi se na hrvatskim forumima.:sad2:

Prema navodima druge grupe protivnika Kosorove, Dušan Vlaisavljević je u stvari bio nevenčani suprug njene majke Zorice. Budući da otac Kosor nije hteo da je prizna, Jadranka je, navodno, kao srednje prezime uzela Vlaisavljević.

Ujedno se pominje da je Kosorova radi svojih „srbo-jugoslavenskih korena", kao aktivna članica Pokreta za Jugoslaviju 1990, bila i u bliskoj vezi sa ženom Slobodana Miloševića, Mirjanom Marković.:eek:

Sama Jadranka Kosor u medijima je često pričala o svom detinjstvu. Prema njenim navodima, kao devojčica, prvih sedam godina, živela je s bakom Terezijom u Lipiku. Majka i otac, prosvetni radnici, dobili su posao u Čakovcu, a nju su, kao šestomesečnu bebu, ostavili baki na čuvanje. Otac je napustio porodicu kad je Jadranka imala dve godine i do danas nije pitao za nju. Čak ni nakon što je ona o tome javno progovorila i gotovo se rasplakala u jednoj televizijskoj emisiji.

Kosorova je u medijima često pominjala svoju baku Tereziju, koja je umrla pre više od 20 godina. Pričala je da su zajedno svašta radile, ali nijednog trenutka nije pomenula Dušana Vlaisavljevića.

Prave podatke o poreklu Jadranke Kosor nije moguće proveriti. Naime, tokom rata na području bivše SFRJ, sva opštinska i crkvena dokumenta su spaljena.

:think:...interesantno, kako se "pere" biografija:rumenko::zper:...pa ovo ni u Holivudu nema.:mrgreen:

Back