Hvala. Odmah se vidi da ste svetski čovek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када сам био мали, веровао сам да постоје сродне душе, људи који су природно блиски једни другима по менталном склопу, и који због тога желе да буду једни са другима. Сада ипак видим да то није тако, и да други које ја доживљавам као своје сродне душе, мене доживљавају као одвратног и одбојног.
Postoje srodne duše kako si ih nazvao,ali ja pod tim podrazumevam samo ljude slične sebi. Ljude sa kojima se dobro slažeš i "kapiraš".Ali Isto tako postoje i naše "druge polovine", mislim da si pre na to aludirao u temi.Oni ne moraju biti toliko srodni i slični nama, ali ukoliko obogaćuju naš život i čine nas srećnim, onda jesu naše druge polovine u pravom smislu. Ljubav je samo "spona" ili most, koji spaja.Када сам био мали, веровао сам да постоје сродне душе, људи који су природно блиски једни другима по менталном склопу, и који због тога желе да буду једни са другима. Сада ипак видим да то није тако, и да други које ја доживљавам као своје сродне душе, мене доживљавају као одвратног и одбојног. Да ли је логично да постоје сродне душе које се узајамно привлаче, или није? Зашто љубав и привлачност нису увек обостране?
.To je baš romantično.Где ме нађосте сад са овом темом од пре сто година, а чини ми се као да сам ово писао јуче.
Можда постоје, али питање да ли постоје и за мене. Некако за сада не бих рекао.
Ваљда би требало да се са "другом половином" такође добро слажем и капирам.
На духовну привлачност сам мислио. Нема ту "дељења", него постоји синергија, два се спајају у једно, у један нови и бољи и јачи квалитет. Макар у мојој теорији.
Када сам био мали, веровао сам да постоје сродне душе, људи који су природно блиски једни другима по менталном склопу, и који због тога желе да буду једни са другима. Сада ипак видим да то није тако, и да други које ја доживљавам као своје сродне душе, мене доживљавају као одвратног и одбојног. Да ли је логично да постоје сродне душе које се узајамно привлаче, или није? Зашто љубав и привлачност нису увек обостране?

Di si nasoJa i kao veliki verujem da postoje srodne duše.![]()

Pa eto...A tako mi fali da me neko razume![]()
Ja uopste nisam romanticnaPa eto...kontam da se ti i postavljač teme odlično razumete.Romantične "duše"!

Ja uopste nisam romanticna![]()
Postoje naravno nema puno razlicitih dusa, samo ih svasta sprecava da se pronadjuКада сам био мали, веровао сам да постоје сродне душе, људи који су природно блиски једни другима по менталном склопу, и који због тога желе да буду једни са другима. Сада ипак видим да то није тако, и да други које ја доживљавам као своје сродне душе, мене доживљавају као одвратног и одбојног. Да ли је логично да постоје сродне душе које се узајамно привлаче, или није? Зашто љубав и привлачност нису увек обостране?

Ne postoje u onom kretenskom holivudskom fazonu.Када сам био мали, веровао сам да постоје сродне душе, људи који су природно блиски једни другима по менталном склопу, и који због тога желе да буду једни са другима. Сада ипак видим да то није тако, и да други које ја доживљавам као своје сродне душе, мене доживљавају као одвратног и одбојног. Да ли је логично да постоје сродне душе које се узајамно привлаче, или није? Зашто љубав и привлачност нису увек обостране?
Када сам био мали, веровао сам да постоје сродне душе, људи који су природно блиски једни другима по менталном склопу, и који због тога желе да буду једни са другима. Сада ипак видим да то није тако, и да други које ја доживљавам као своје сродне душе, мене доживљавају као одвратног и одбојног. Да ли је логично да постоје сродне душе које се узајамно привлаче, или није? Зашто љубав и привлачност нису увек обостране?
nakratko se dodirnu i onda svaka na svoju stranuPostoje srodne duše. Ljubav i privlačnost nisu uvek obostrane jer se nisu srele srodne duše.
не разумеш концептDzaba nadjes srodnu dusu, ako je ona napravila deset greski i plasi se i svoje sopstvene, izgubljene duse....
Ok, objasnices mi kod " Dusnika" uz pice i kafu....не разумеш концепт