Srednjovekovna Hrvatska

:woho:...a što to radite vi.... odreda pobrojani ? Pod firmom uglađene "akademske rasprave" potkrijepljene "znanstvenim dokazima" prenosite srpsku propagandu i mitomaniju a sve u silnoj želji da dokažete kako je sve hrvatsko u stvari....srpsko. Treba popuniti prazninu od 500 godina...pa hajde da malo ukrademo od drugih.
Лакше је попунити празнину од 350 година са обновом кратком српског царства Јована Ненада после Мохачке битке кратко али врло значајно за национални концепт.
Неко ли испунити празнину од скоро 1000 година под Мађарском ,Аустријом и Аустро-Мађарском.
Тако да googbye blue sky...
Помислих тренутно да се ради о нормалном Хрвату па сам се чак постидео своје изјаве сад за ове црвене Хрвате макромитомане само помије!
Такве расправе са вама не можемо водити јер не знате ни српску ни хрватску историју преписујете са разних форума.
Да су то неке ваше елите нормалних људи са ХАЗУ и остало расправа би била другачија чак је не би ни било јер њихова наука се углавном у око 98% слаже са нашом.
А ви са форумским историјама је немогуће водити озбиљну расправу сем овако како је водимо тамте за кукурику.

Poslednja izmena:
@Ebisclaus

Dječače, ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti (živce):

Hrvatski šampion izgubio nerve kad je video Beograd na vodi (jutros snimljeno).

1740070593132.png

1740070633689.png
1740070673649.png

Poslednja izmena:
Evo mala zanimljivost da vidimo koliki ste znalci povijesti. ;)

Koji je hrvatski kralj poklonio papi papagaja?

1) Tomislav

2) Mihovil Krešimir II.

3) Stjepan I. Držislav

4) Stjepan II.

5) Petar Krešimir IV.

6) Gojslav II.

7) Dmitar Zvonimir

8) Stjepan III.

Upišite broj u odgovoru!

Izvor mogu otkriti poslije, ako nekog bude zanimao, jer naslov implicitno otkriva odgovor. Odavno je poznat, ali ga relativno donedavno hrvatski povjesničari nisu koristili i nisu znali za taj podatak.

1) Tomislav

2) Mihovil Krešimir II.

3) Stjepan I. Držislav

4) Stjepan II.

5) Petar Krešimir IV.

6) Gojslav II.

7) Dmitar Zvonimir

8) Stjepan III.

Upišite broj u odgovoru!

Izvor mogu otkriti poslije, ako nekog bude zanimao, jer naslov implicitno otkriva odgovor. Odavno je poznat, ali ga relativno donedavno hrvatski povjesničari nisu koristili i nisu znali za taj podatak.
Stjepan II

1) Tomislav

2) Mihovil Krešimir II.

3) Stjepan I. Držislav

4) Stjepan II.

5) Petar Krešimir IV.

6) Gojslav II.

7) Dmitar Zvonimir

8) Stjepan III.

Upišite broj u odgovoru!

Hahaha, hajde molim te napiši. Nije mi smešno što je neko papi nešto poklonio, ali papagaja , ja to moram da saznam.

Hahaha, hajde molim te napiši. Nije mi smešno što je neko papi nešto poklonio, ali papagaja , ja to moram da saznam.
Трик питање, пошто је папин аутомобил папамобил, а папине папуче су папапапуче, онда је папагај папин Гај, дакле питање је ко је папи поклонио Људевита, да не кажем Лудвига? :mrgreen:

То је вероватно нешто попут оног играња шаха са млетачким дуждом.
Не би ме чудило да је тај папагај имао око врата шаховницу.

А кад га повучеш за реп, закрештао би: „За дом, спремни!” :mrgreen:

Ima neki, mislim švedski film, crno-beli je, gde smrt igra šah s nekim likom, i ako izgubi neće da ga vodi sa sobom. Možda su u Hrvatima imali inspiraciju za snimanje filma. Ko zna, sve je moguće.

To je priča poput onih "deda ubio turčina, pobego i prešao na katoličanstvo". Ili bajka koju svaka srpska obitelj ima kako su oni potomci nekog junaka sa Kosova i CG.

1) Tomislav

2) Mihovil Krešimir II.

3) Stjepan I. Držislav

4) Stjepan II.

5) Petar Krešimir IV.

6) Gojslav II.

7) Dmitar Zvonimir

8) Stjepan III.

Upišite broj u odgovoru!

Kralj Aleksandar? :D

Back