Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Avet:tz tz ...... pa pola riba , koje su moje god , 90 , su izgubile nevinost sa nekim starijim .....
Ali sa DESET godina starijim!!!! To je stvarno pacenicki..... od strane tog lika naravno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avet:tz tz ...... pa pola riba , koje su moje god , 90 , su izgubile nevinost sa nekim starijim .....
Upravo tako... mada i tada razlika od 10 godina je poprilicna ali je ipak podnosljiva i razumljivija jer su oboje ipak zreliji pa znaju u sta se upustaju, a ovako kad ona ima 16god definitivno nije zrela, a i on sa 26 dokazuje da nije zreo jer je s njom :?lin:mala, kada devojka ima 20 i vise.. a kad ima 16.. tesko...
lin:koliko sam se ja takvih prica naslusala.. vecinom lupetaju bezveze, da ispadnu ribe.. kako je to smesno..![]()
Pa mozda bolje da se je*e prvi put sa starijim koji ce znati da je opusti, nego sa nekim napaljenim klincem koji ce da je istraumira, ma nema tu pravila, sto je za nekoga dobro za drugog je lose, tako ako se obe strane slazu da se je*u, nemam nista protiv, nego nevolja je kad jecna strana hoce, a druga nece.Nixxx:Ja najviše volim moje godište i mladje od mene godinu znači 90 i 91. Inače znam jednu ribu koja je 90 godište a izgubila je nevinost sa likom od 26 godina i još se hvali time i priča pred celim razredom. To mi je znači ekstra bolesno.
pa da.. neka nesrecnica koju niko nece ili je hoce samo na haubi..Nixxx:Nemam pojma da li je to istina samo znam da nam je pričala, kao na haubi od auta... da ne ulazim u detalje. Samo da vam kažem da nije dobra riba uopšte samo što ima velike grudi
. Ono da je lepša bila bi ružna
![]()
Sizzlym:swako dobije shta zasluzuje....
nisam ja pedofil, samo volim da lozim klinkebojan86:a vidim poceli licni oglasi! :lol;
Pedofilu jedan heheheheh![]()
![]()
![]()