srednjoskolke i apsolventi

E ovako-imala sam veze i sa momcima starijim samo 2 god ali i sa onima starijim oko 10-ak godina.Ne znam.....godine su relativno nebitne.Sve zavisi od same lichnosti i mogucnosti prolagodjavanja razlichitim psihama.Dosta je bitno i iskustvo a s'obzirom da iskuustvo i godine iz moje perspektive ne zavise jedno od drugog,onda su godine potpuno nebitan faktor u,ajde da ih tako nazovemo,vezama.

Nixxx:
Ja najviše volim moje godište i mladje od mene godinu znači 90 i 91. Inače znam jednu ribu koja je 90 godište a izgubila je nevinost sa likom od 26 godina i još se hvali time i priča pred celim razredom. To mi je znači ekstra bolesno.
Pa mozda bolje da se je*e prvi put sa starijim koji ce znati da je opusti, nego sa nekim napaljenim klincem koji ce da je istraumira, ma nema tu pravila, sto je za nekoga dobro za drugog je lose, tako ako se obe strane slazu da se je*u, nemam nista protiv, nego nevolja je kad jecna strana hoce, a druga nece.
Sto se mene tice i mnogo je lakse obraditi stariju nego mladju, a da ne pricam o tome koliko se bolje je*u starije, a sa starijom mozes i mnogo vise stvari da radis, ma to su samo glasine da su ove nove generacije nesto "naprednije", to tripuje svaka nova generacija koja dodje :D

Nixxx:
Nemam pojma da li je to istina samo znam da nam je pričala, kao na haubi od auta :roll: ... da ne ulazim u detalje. Samo da vam kažem da nije dobra riba uopšte samo što ima velike grudi :roll: . Ono da je lepša bila bi ružna :lol:
pa da.. neka nesrecnica koju niko nece ili je hoce samo na haubi.. :D nije ni cudno sto prica takve gluposti pred svima...

Back