Izmedju zene i druga

Bogat je covjek i poslovan ,nije novac problem , problem je kad mu sve kazem on nece nista uraditi jer mu je smijesno da se neko oko toga nervira i na kraju ce zena na mene frku, pomalo i autista , veoma inteligentan, jednom prilikom smo nosili kostime djeda mraza u kafani ,njegov je dvije godine stajao u dnevnom boravku gdje ga je skinuo i ostavio :D .
možda je imao ljubavnicu koja se palila na djeda mraza :zper: pa nije imalo smisla da sprema ako je često :manikir:

Imamo prazan stan u Holandiji od Sepembra ,drug mi renovira svoju kucu i pita me da se doseli u nas stan dok me se kuca ne renovira, renovacija traje oko tri mjeseca i zena ne zeli da se useli jer je prljav kao u fazonu svi mogu ali on ne a nema teorije da ga odbijem jer da sam ja njega pitao on bi mi odmah dao kljuceve svoje kuce. Mislim ima covjek cistacicu godinama koja mu sve radi ,nije navikao da cisti np kad ode u wc da kaki ostavi tragove u solji , baca sve okolo, pusi itd. Nece da popusti a ni ja , mislim da se ne mozes tako prema drugovima ponasati.

Jos ces ti njemu da platis smestaj negde, dok mu kuca ne bude renovirana.

Imamo prazan stan u Holandiji od Sepembra ,drug mi renovira svoju kucu i pita me da se doseli u nas stan dok me se kuca ne renovira, renovacija traje oko tri mjeseca i zena ne zeli da se useli jer je prljav kao u fazonu svi mogu ali on ne a nema teorije da ga odbijem jer da sam ja njega pitao on bi mi odmah dao kljuceve svoje kuce. Mislim ima covjek cistacicu godinama koja mu sve radi ,nije navikao da cisti np kad ode u wc da kaki ostavi tragove u solji , baca sve okolo, pusi itd. Nece da popusti a ni ja , mislim da se ne mozes tako prema drugovima ponasati.
,,,jeli ti taj drug zhena ,,,nije,,,
,,,kada se ide u hotel pa postoji kućni red,,,a,,,tek kada te neko primi u kuću,,,

Back