СРЕЋАН ВАМ 8. МАРТ

Hvala za divan buket TTTT :heart:

- - - - - - - - - -

Dobila sam, veliku Milku sa keksom, loreal maskaru, dezodorans nivea i knjigu Kolin Falkoner ANASTAZIJA...
idu rođendani, trebaće mi :lol:

- - - - - - - - - -

Sada zavidim Cvetnoj.
Ona ne mora da se pita šta da uradi sa poklonima kojima ne može da nađe namenu u svom životu. Sem Milke dakako .
:p
Ali da ne budem zla.
Zahvalila sam kolegama koji su se setili...
Ne budi zločesta, poklonu se u zube ne gleda.
Dobro, osim možda u slučaju te Anastazije :lol:

- - - - - - - - - -

Meni samo portir cestitao 8. mart...nema jabuka, nema bombona :eek:
Ostaje sindikat kao poslednja nada da su se setili nas zenica na danasnji dan. :per:
I meni taksista, sad sam se setila.
Krenula sam mahinalno da mu odgovaram sa "Hvala, i vama takođe" :lol:

Ni meni ne smeta, dapače; ali ja dobih k**činu.
Odnosno, ni k**činu.

I da, fala TTTT :)

ih, bre :(

Hvala za divan buket TTTT :heart:

- - - - - - - - - -

Dobila sam, veliku Milku sa keksom, loreal maskaru, dezodorans nivea i knjigu Kolin Falkoner ANASTAZIJA...
idu rođendani, trebaće mi :lol:

- - - - - - - - - -

Sada zavidim Cvetnoj.
Ona ne mora da se pita šta da uradi sa poklonima kojima ne može da nađe namenu u svom životu. Sem Milke dakako .
:p
Ali da ne budem zla.
Zahvalila sam kolegama koji su se setili...

sto Perfi, sta fali pokloncicima? dobro, osim Anastazije, ali taman da je prosledis nekome. maskara i dezodorans uvek trebaju, koliko god da ih imamo.

ih, bre :(

sto Perfi, sta fali pokloncicima? dobro, osim Anastazije, ali taman da je prosledis nekome. maskara i dezodorans uvek trebaju, koliko god da ih imamo.

Ma naravno, samo mi je drago što su se setili a priča o Anastaziji me posebno raznežila.

Svim damama i ja čestitam današnji dan. Eto, nije ništa posebno samo prilika da vam poželim sve najbolje od srca.

Jer kao što kaže Loreal u svom sloganu, Vi to zaslužujete. :heart:

uz TTove ruže evo nešto malo prolećno mirišljavo od mene
Pogledajte prilog 377221

Meni je 8.mart lep. Lep i tuzan. :heart:
Lep jer se setim svih 8ih martova, kupovine poklona mami, tatinih pitanja:"Sta da joj uzmemo? Sta zeli?"
Odlazaka u zlatare.
Njenog odusevljenja i radosti.
Od kako sam ja "postala zena" taj dan se u moju kucu uvek dolazi sa osmehom.
Uvek je cveca. Muski obilaze majke, bake, tetke, razmeni se nezna rec. Osmeh.
8.mart je jos jedan podsetnik kako uvek treba biti nezan prema zenama. Ukazati im i pokazati da nam znace.

Na 8.mart je umro moj deda. Tatin otac. I iako to nikad ne pominjemo, uvek se toga setim. I taj dan pomislim na njega.
Taj dan zastanem i shvatim koliko sam srecna sto je moj jos uvek tu samnom. I koliko je lepo znati da ce ti na 8.mart tata pokucati i doneti cvet, poljubiti.

Back