СРЕЋАН ВАМ 8. МАРТ

Daj kami, unormali se.
Ništa meni društvo nije "poklonilo", osim ove besplatne kafe i Kamparija danas, već mi je vratilo ono što mi po prirodnom pravu pripada, kao ženskom pripadniku ljudske rase jednako vrednom u svakom smislu kao i muškom.
Malo povratim svaki put kad neko krene da prica o tome kako ima pravo.

Niko nema prava osim onih za koja je spreman da se bori.

Imas ti pravo i da vozis ferari ali neces dok ti ga neko ne pokloni ili ga sama zaradis...

Meni hteli da secnu od honorara na ime karanfila koje su podelili u kolektivu.

Popunjavam danas oko 10 sati listu za isplatu honorara, kad kaže blagajnica : Muškarci su se odrekli honorara da bi žene dobile karanfil.

Ja se nisam odrekla tričarije od 1200 dinara i ja nisam muško. Ko ih je tukao po ušima da se odreknu para.

boze budale :fdlan: bacili 10e

- - - - - - - - - -

vid koke ala ovlazile na rusku mumiju :lol:

Hvala! :hvala:

„Drage žene, srdačno vam čestitam Međunarodni praznik žena. Ovaj praznik u Rusiji obeležavaju s posebnom toplinom, kao nigde u svetu. On je ispunjen poklonima i cvećem, naboljim osećanjima prema našim majkama, ženama, kćerkama, koleginicama — svim ženama koje su bliske našem srcu“.
Predsednik Rusije je naveo da se muškarci u Rusiji ponose svojim ženama i da ih vole.
„Žene nam daju život, greju nas svojom ljubavlju, podrškom i brigom. Upravo u ženi, u njenom dostojanstvu i milosrđu otkriva se istinska duša Rusije“.
Ruski lider je posebno priznanje odao ženama iz ratne generacije.
„Vaša snaga duha, vaši podvizi naučili su nas da budemo pravi muškarci, da pobeđujemo uprkos svemu. Savremene žene su rame uz rame s vama. Sve uspevaju: da dostignu vrhunac u profesiji, u stvaralaštvu, u društvenom radu, da stvaraju radosnu i udobnu atmosferu u porodici, da vaspitavaju decu“..
„Vi, drage naše žene, vladate nedokučivom tajnom: sve stići, izaći na kraj s ogromnim teretom briga i ostati nežan, upečatljiv, zavodljiv. Vi donosite ovom svetu dobro i lepotu, svetlost i nadu. Ponosimo se vama i volimo vas“.

Hvala i tebi! :hvala:

:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Raznezio me Putin:zaljubljena:

da vam i ja cestitam praznik;
pionirska borba se isplatila...:lol:

kako bre bez cveca? :lol:
12802800_606219782863154_4454578552115529580_n.jpg

"Sve uspevaju: da dostignu vrhunac u profesiji, u stvaralaštvu, u društvenom radu, da stvaraju radosnu i udobnu atmosferu u porodici, da vaspitavaju decu“..
„Vi, drage naše žene, vladate nedokučivom tajnom: sve stići, izaći na kraj s ogromnim teretom briga i ostati nežan, upečatljiv, zavodljiv. Vi donosite ovom svetu dobro i lepotu, svetlost i nadu. Ponosimo se vama i volimo vas“.

Ovo zasluzuje izdvajanje.
Slava nam! :pivce:

Pa dobro, fer je da priznamo da na danasnji dan nema vecih "klara" od muskaraca. Mogu da se zakunem da neki citavog dana razmisljaju da se vec sutra popnu na stikle, ne bi li zvucali sto uzvisenije u svojim tiradama o ravnopravnosti zena; naravno, dodelice nam i simpaticne procente. Kokoske se pecaju momentalno...a ja bih na procente dodala jos neke uslove - boju perja recimo, tezinu, visinu, nacin kokodakanja...necemo o mozgu, nema smisla da se samo tu poravnjamo iz cuga.
Ispod kolektivne suknje, svasta se smesti. :aha:

...a što se mene tiče, dokle god se pržite na Putina, možete da očekujete samo ograničenu količinu poštovanja.

Ma on je samo bio (mocna) ilustracija za trenutak, ne uznemiravajte se nepotrebno. Ili bar dajte vas predlog za "przenje" mozda se odmah i usvoji, vecina nikada nije imala problema sa dizanjem dva prsta, pogotovu kad je sugestija od jaceg. :lol:

Ma on je samo bio (mocna) ilustracija za trenutak, ne uznemiravajte se nepotrebno. Ili bar dajte vas predlog za "przenje" mozda se odmah i usvoji, vecina nikada nije imala problema sa dizanjem dva prsta, pogotovu kad je sugestija od jaceg. :lol:

Ne znam brate Modesty, eto nađite bar nekog glumca, muzičara, koliko god to banalno bilo. Ali ima među njima i pametnih i rečitih ljudi.

Back