Срећан рођендан председниче Путин!!!

Dan žena je osmog marta. Dan pedera je drugi drugoga.
МИСАОНА ПРИПАДНОСТ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, није политичка припадност, већ СМИСАО ЖИВОТА. Не бити СРПСКИ РАДИКАЛ значи бити издајник, србомрз, мафијаш, нарко-аџуван и кукавица. Будућност Срба и Србије је у СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, братству СВИХ СРБА, ма где били и, ма шта радили, уједињењу свих ЗЕМАЉА СРПСКИХ и братска љубав са браћом РУСИМА, БЕЛОРУСИМА и свима онима који су остали верни ИСТНСКОЈ ЦРКВИ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА. Србин није и не може да буде онај ко не осећа своје СРПСТВО у срцу, ХРИСТА у души и МАЈКУ СРБИЈУ на уснама, уму и разуму. Препоносан сам на то што јесам - С Р Б И Н !
8-)

МИСАОНА ПРИПАДНОСТ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, није политичка припадност, већ СМИСАО ЖИВОТА. Не бити СРПСКИ РАДИКАЛ значи бити издајник, србомрз, мафијаш, нарко-аџуван и кукавица. Будућност Срба и Србије је у СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, братству СВИХ СРБА, ма где били и, ма шта радили, уједињењу свих ЗЕМАЉА СРПСКИХ и братска љубав са браћом РУСИМА, БЕЛОРУСИМА и свима онима који су остали верни ИСТНСКОЈ ЦРКВИ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА. Србин није и не може да буде онај ко не осећа своје СРПСТВО у срцу, ХРИСТА у души и МАЈКУ СРБИЈУ на уснама, уму и разуму. Препоносан сам на то што јесам - С Р Б И Н !
8-)

Pa kako i nebi, kad drugih kvaliteta nemash!
PREPOTRESNO

Pa kako i nebi, kad drugih kvaliteta nemash!
PREPOTRESNO

Al'si bre vatrena:).....
Nisam to ja pisao....Krstan the legend:D
Slušaj sad vamo......
Драго дете,

Жутокљунац си ти још, превише жут да би схвати оно о чему пишем, но поента мог обраћања теби данас није у томе, већ у доброј причи коју пре пола сата чух од једног свог доброг пријатеља, сабрата из Ср.Карловачке богословије, из БГ-еја. Наравно, драго дети, прилагодићу свој вокабулар твојим годинама, знању и политичком опредељењу како би лакше утувио ово што желим да ти кажем. Дакле, прича почиње овако.

Nastavak na......ОДГОВОР ЧЕДЕРУ
:mrgreen:
Krstan, odmor i razonoda:)

Al'si bre vatrena:).....
Nisam to ja pisao....Krstan the legend:D
Slušaj sad vamo......
Драго дете,

Жутокљунац си ти још, превише жут да би схвати оно о чему пишем, но поента мог обраћања теби данас није у томе, већ у доброј причи коју пре пола сата чух од једног свог доброг пријатеља, сабрата из Ср.Карловачке богословије, из БГ-еја. Наравно, драго дети, прилагодићу свој вокабулар твојим годинама, знању и политичком опредељењу како би лакше утувио ово што желим да ти кажем. Дакле, прича почиње овако.

Nastavak na......ОДГОВОР ЧЕДЕРУ
:mrgreen:
Krstan, odmor i razonoda:)

Драго дете,

ти још, превише жут да оно није у томе, већ у доброј коју пре пола сата од свог доброг пријатеља, сабрата из Ср.Карловачке богословије, из БГ-еја. Наравно, драго дети, прилагодићу свој твојим годинама, знању и политичком опредељењу како би лакше утувио ово што желим да ти. Дакле, прича почиње овако.

Najviše sam voleo njegove skrivene poruke u tekstu...

a ovo nasi DSS i SRS lelemudi su me stvarno razocarali bar da su jednu stafetu od beograda do moskve organizovali kako dolikuje rodjendanu tako velikog coveka, a oni nisu ni cestitku poslali
Ја отрчо и вратио се, све сам! И убацио му ону честитку што кад се отвори свира у сандуче

8-)
amin!:-D

Back