- Poruka
- 8.488
hehe dobra opservacija
koja histerija na temi zbog putinovog rodjendana....mislim,zasto neko uopste ima potrebu da zna kada politicari slave rodjendan :shock:
Па зато што ће то да буде нови Дан младости

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe dobra opservacija
koja histerija na temi zbog putinovog rodjendana....mislim,zasto neko uopste ima potrebu da zna kada politicari slave rodjendan :shock:
Тај датум је уствари рођендан Химлера, и ко га слави на било који начин је фашиста.
Da pridodam listi i mog tatu.Е ово је стварно смешно! Колико других људи је рођено баш на тај датум...:wink:
http://www.famousbirthdays.com/oct.html
По тој (идиотској) логици ако је рецимо мени рођендан тог истог дана ја не би требало да га славим јер би био нациста ако би га славио ... искрено се надам да се зезаш
Da pridodam listi i mog tatu.![]()
А шта сам ја онда ако славим свој рођендан који је на исти дан као и ервина ромела ??? 8)Наравно да би био нациста ако би га славио. Као поштеног човека, требало би да те буде срамота да на тај дан ишта славиш.
Ево, и мој рођендан је дан када је Геринг положио малу матуру, па на тај дан ништа не славим, већ осећам дубок стид и срамоту због зала које су нацисти починили у моје име.
Hvala u tatino ime.Срећан рођендан, онда и твом тати! :-D
А шта сам ја онда ако славим свој рођендан који је на исти дан као и ервина ромела ??? 8)
СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!
![]()
Ево и један рођендандски поклон из Србије
![]()
Hvala u tatino ime.
off topic
Nego, pazi kakvi su muškarci: čestitam ti ja njemu jutros i onako se glasno preračunavam kako ima poprilično godina, a on će na to, sav usplahireno ''kako mnogo, ja sam sad u najboljim godinama'')- napunio 56.
![]()
Сутра му је рођендан, али добро ми смо увек први у свему, па и у честиткама!
![]()
![]()
СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!
![]()
![]()
Što je dobra raketa...
[SIZE="7"]ЖИВЕО ПРЕДСЕДНИК ПУТИН[/size]
a jel neko video da se ovde slavi busov rodjendan?
nije?
pa normalno da nije, podanicki mentalitet je cudo....