Срећан рођендан председниче Путин!!!

По тој (идиотској) логици ако је рецимо мени рођендан тог истог дана ја не би требало да га славим јер би био нациста ако би га славио ... искрено се надам да се зезаш

Наравно да би био нациста ако би га славио. Као поштеног човека, требало би да те буде срамота да на тај дан ишта славиш.

Ево, и мој рођендан је дан када је Геринг положио малу матуру, па на тај дан ништа не славим, већ осећам дубок стид и срамоту због зала које су нацисти починили у моје име.

Наравно да би био нациста ако би га славио. Као поштеног човека, требало би да те буде срамота да на тај дан ишта славиш.

Ево, и мој рођендан је дан када је Геринг положио малу матуру, па на тај дан ништа не славим, већ осећам дубок стид и срамоту због зала које су нацисти починили у моје име.
А шта сам ја онда ако славим свој рођендан који је на исти дан као и ервина ромела ??? 8)

СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!
picture.jpg

Ево и један рођендандски поклон из Србије

12-1.gif

Koji genije!

Jesi li sam smislio poklon ili ti je neko pomogao!

To je kao da Bilu Gejtsu za rođendan pokloniš WINDOWS XP! :roll:

Hvala u tatino ime.
off topic
Nego, pazi kakvi su muškarci: čestitam ti ja njemu jutros i onako se glasno preračunavam kako ima poprilično godina, a on će na to, sav usplahireno ''kako mnogo, ja sam sad u najboljim godinama'':lol: )- napunio 56.:lol:

Па да ти кажем нешто, Ал Паћино је био старији од твог тате, када је постао отац, имао је 60 година, а децу
има са оном глумицом Беверли Д Анђело (богаташица из "Косе"), која је своју прву децу (близанце), добила
у 50-ој години...Тако да, у праву је твој тата...:lol:

sta fali rusofilima?

Some of them are hairy, Some of them are bald
Some are kind of scary, And this is what they're called
VagiHaaaina!(vagina)
VagaHoooo!(vagina)
They call that thing..vagina
Some belong to virgins, They're really tight and strong
But big or small i love em'all
That's why i sing my song!
VagiHaaaina!(vagina)
VagaHoooo!(vagina)