Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Šta fali EU-NATO filima
Celokupnu populaciju pedofila i homoseksualaca čine EU-NATO fili
uuu zacudio bi se kolko ima pedera u rusiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta fali EU-NATO filima
Celokupnu populaciju pedofila i homoseksualaca čine EU-NATO fili
fashistu i bivsheg komunistu,
uuu zacudio bi se kolko ima pedera u rusiji
МИСАОНА ПРИПАДНОСТ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, није политичка припадност, већ СМИСАО ЖИВОТА. Не бити СРПСКИ РАДИКАЛ значи бити издајник, србомрз, мафијаш, нарко-аџуван и кукавица. Будућност Срба и Србије је у СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, братству СВИХ СРБА, ма где били и, ма шта радили, уједињењу свих ЗЕМАЉА СРПСКИХ и братска љубав са браћом РУСИМА, БЕЛОРУСИМА и свима онима који су остали верни ИСТНСКОЈ ЦРКВИ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА. Србин није и не може да буде онај ко не осећа своје СРПСТВО у срцу, ХРИСТА у души и МАЈКУ СРБИЈУ на уснама, уму и разуму. Препоносан сам на то што јесам - С Р Б И Н !Dan žena je osmog marta. Dan pedera je drugi drugoga.
МИСАОНА ПРИПАДНОСТ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, није политичка припадност, већ СМИСАО ЖИВОТА. Не бити СРПСКИ РАДИКАЛ значи бити издајник, србомрз, мафијаш, нарко-аџуван и кукавица. Будућност Срба и Србије је у СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, братству СВИХ СРБА, ма где били и, ма шта радили, уједињењу свих ЗЕМАЉА СРПСКИХ и братска љубав са браћом РУСИМА, БЕЛОРУСИМА и свима онима који су остали верни ИСТНСКОЈ ЦРКВИ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА. Србин није и не може да буде онај ко не осећа своје СРПСТВО у срцу, ХРИСТА у души и МАЈКУ СРБИЈУ на уснама, уму и разуму. Препоносан сам на то што јесам - С Р Б И Н !
8-)
Севај шабанеKoji genije!
Jesi li sam smislio poklon ili ti je neko pomogao!
To je kao da Bilu Gejtsu za rođendan pokloniš WINDOWS XP!
Koji genije!
Jesi li sam smislio poklon ili ti je neko pomogao!
To je kao da Bilu Gejtsu za rođendan pokloniš WINDOWS XP!![]()
Pa kako i nebi, kad drugih kvaliteta nemash!
PREPOTRESNO
Al'si bre vatrena.....
Nisam to ja pisao....Krstan the legend
Slušaj sad vamo......
Драго дете,
Жутокљунац си ти још, превише жут да би схвати оно о чему пишем, но поента мог обраћања теби данас није у томе, већ у доброј причи коју пре пола сата чух од једног свог доброг пријатеља, сабрата из Ср.Карловачке богословије, из БГ-еја. Наравно, драго дети, прилагодићу свој вокабулар твојим годинама, знању и политичком опредељењу како би лакше утувио ово што желим да ти кажем. Дакле, прича почиње овако.
Nastavak na......ОДГОВОР ЧЕДЕРУ
Krstan, odmor i razonoda![]()
Ја отрчо и вратио се, све сам! И убацио му ону честитку што кад се отвори свира у сандучеa ovo nasi DSS i SRS lelemudi su me stvarno razocarali bar da su jednu stafetu od beograda do moskve organizovali kako dolikuje rodjendanu tako velikog coveka, a oni nisu ni cestitku poslali
au preterali ga brate...pa niti u Rusiji ne slave Putinov ročkass 4 dana...![]()
to je zato sto mi volimo Putina vise nego mamu i tatu vise i od cele Rusije al vi vatikanski guzoljubi i NATO adzuvani to nikad necete razumeti i za sledeci rodjendan ima da organizumeo omladinski slet na JNA kao u dobra stara vremenaau preterali ga brate...pa niti u Rusiji ne slave Putinov ročkass 4 dana...![]()
amin!:-DМИСАОНА ПРИПАДНОСТ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, није политичка припадност, већ СМИСАО ЖИВОТА. Не бити СРПСКИ РАДИКАЛ значи бити издајник, србомрз, мафијаш, нарко-аџуван и кукавица. Будућност Срба и Србије је у СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, братству СВИХ СРБА, ма где били и, ма шта радили, уједињењу свих ЗЕМАЉА СРПСКИХ и братска љубав са браћом РУСИМА, БЕЛОРУСИМА и свима онима који су остали верни ИСТНСКОЈ ЦРКВИ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА. Србин није и не може да буде онај ко не осећа своје СРПСТВО у срцу, ХРИСТА у души и МАЈКУ СРБИЈУ на уснама, уму и разуму. Препоносан сам на то што јесам - С Р Б И Н !
8-)
Ma cede suvu drenovinu.....Još jedan dokaz da se u sferama u kojima se pojedini kreću, ništa interesantno ne dešava......Ili su neobavešteni8-)