W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!
Ево и један рођендандски поклон из Србије
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесмо браћа, ово је поклон да има да се воза кад иде по леб и млеко (ил водку) ...idete s tenkovima na rusiju?
jbt...ja mislio da ste braca...
Јесмо браћа, ово је поклон да има да се воза кад иде по леб и млеко (ил водку) ...
Да, толико су јаке и издржљиве (за разлику од западњачких) да можеш тенком по њима да идешaha
jbg...kakve ceste imaju po kruh i mljeko mozes samo tenkom ili traktorom.
pametan (i funkcionalan) poklon!
Да, толико су јаке и издржљиве (за разлику од западњачких) да можеш тенком по њима да идеш
СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!
Знам ал овде ћемо да га дочекујемоСутра му је рођендан, али добро ми смо увек први у свему, па и у честиткама!
Biće burek i čevapi... a poslije jogurt`oce biti neka zurka u njegova cast ili smao mlatite praznu slamu?
Могли би и неки котлић да искомбинујемо ...Biće burek i čevapi... a poslije jogurt
Ali samo za prvih sto forumaša..
ноу коментa ja mislio da je Putin rucki precednik...
kakvo uvlacenje u rusku guzicu od ovih rusofila, bolje reci podanika
stvarno strasno....
бар нисамо издајници и продане душе попут тебе и теби сличних п*чко проамеричкаslihtare....
ajmo, red za ******* kite putinu pocinje na beogradskom aerodromu, putin dolazi u ponoc, a posle dolazi na red trpanje u bulju
бар нисамо издајници и продане душе попут тебе и теби сличних п*чко проамеричка
Срећан рођендан председниче Путин!!!
Biće burek i čevapi... a poslije jogurt
Ali samo za prvih sto forumaša..
Ма само је искомплексиран што је словен а не герман (ко и словенци и крвати)obersturhmfuhrer je latentni nacista. da nije ne bi uzeo nacisticki cin za sopstveni nick
По тој (идиотској) логици ако је рецимо мени рођендан тог истог дана ја не би требало да га славим јер би био нациста ако би га славио ... искрено се надам да се зезашТај датум је уствари рођендан Химлера, и ко га слави на било који начин је фашиста
Сунце ти јбм, 2 у 1 !!!Најновији хит у Београду је бурек са ћевапима,
hehe dobra opservacijaa jel neko video da se ovde slavi busov rodjendan?
nije?
pa normalno da nije, podanicki mentalitet je cudo....
a jel neko video da se ovde slavi busov rodjendan?
nije?
pa normalno da nije, podanicki mentalitet je cudo....