Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

:think:

šta si ti toliko zapeo? :roll:

lepo sam ti odgovorio i Reg pre mene :roll:

Ниси ми одговорио на питање да ли је Сребреница била демилитаризована или не.

То је веома битна ствар, не може се причати о дешавањима у истој док се то не разјасни.

Evo ga jos jedan ... dakle sudski je dokazano da su pobijeni nakon zarobljavanja, zbog toga je taj slucaj i proglasen genocidom, takodje sudski, a ako ti po onoj Titovoj priznajes samo sud tvoje partije to je tvoj problem.

Није тачно. За један број жртава се може рећи да су били заробљени па онда ликвидирани, за много већи број се не може утврдити да ли су страдали у борбама или као заробљеници.

Sto se snage vojske tice, brojcana prednost pri ogromnom manjku oruzja ne vredi nista. Pitaj Iracane ako meni ne verujes, a to se uostalom uci i u vojnim skolama. Dakle Mladic je vojno svuda bio u prednosti sem pri kraju rata kad su Muslimani ojacali zahvaljujuci brojnim isporukama i pomoci Hrvatske, ali i to se osecalo pre svega na zapadu Bosne.

О каквом ти "огромном" мањку оружја причаш? Знаш ли шта значи бројчани мањак и огромне шупљине у линијама српске одбране? Како то може покрити артиљеријско наоружање? Да пуцају по тим дијеловима до краја рата? Не лупај молим те. Наоружање ВРС је само успоставило баланс и пружило шансу једној војсци да се одбрани од војске друга два народа.

Nisam nigde napisao da je bio kukavica, nego da su njegove vajne pobede uglavnom posledica ogromne prednosti. To da s takvom prednoscu osvoji poziciju izolovanog i iznurenog protivnika ili gadja s brda Sarajlije kao glinene golubove mogla je i moja baba.

Вјероватно твоја баба познаје Сарајево боље од тебе, иначе не би лупао овакве глупости. Ако ниси знао, на Мојмилу, Храсном брду, на Игману су се налазили муслимански положаји са којих су српска насеља била изложена сталној ватри из свих расположивих оружја. И била су као на длану. Тако да знаш да нису само четници били на брду.

2279_vest_ratko_mladic.jpg
[/CENTER]

ЂЕНЕРАЛЕ
СРЕЋАН РОЂЕНДАН

По ко зна који пут те питам:

Је ли била демилитаризована или не? Знаш ли или не знаш?

BRIGA ME :rtfm::rtfm::rtfm:

ljudi su pobijeni ko pilići....kao na traci...bar bi vi kao narod to trebali razumeti jer ste doživeli egzodus većih razmera od toga ....u WW2...al DŽ...ti mora da si neki bugarin pa ne kapiraš :mrgreen: a? :per:

fakat je ružno to govedo :roll:
Hebati te. Tebi ruzan, nama lijep. I rvatice su ruzne pa ih mi hebeno kad se dobro napijemo. Nemogu one toliko da budu ruzne, a fakat su ruzne, koliko mi mozemo da budemo pijani.
Nego ti lijepo da nam se zahvalis sto smo vam popravljali pasminu tijekom zajednicke mam drzave. Sada ste svoji na svom pa cemo da vidimo na sta cete da licite kao nacion za jedno 50-60 godina. Bice dobro ako vas nebude sa po dvije, tri glave ili sa po 5-6 sto ruku sto nogu bice tesko prepoznati sta je tu sta i ko je tu ko.

ljudi su pobijeni ko pilići....kao na traci...bar bi vi kao narod to trebali razumeti jer ste doživeli egzodus većih razmera od toga ....u WW2...al DŽ...ti mora da si neki bugarin pa ne kapiraš :mrgreen: a? :per:
Naravno da razumijemo, pa smo krenuli da naplatimo dio duga. Ali koliko ste nam se i vi i vase cvijece zaduzili morali bi da Srebrnicu ponovimo jedno stotinjak puta.

Hebati te. Tebi ruzan, nama lijep. I rvatice su ruzne pa ih mi hebeno kad se dobro napijemo. Nemogu one toliko da budu ruzne, a fakat su ruzne, koliko mi mozemo da budemo pijani.
Nego ti lijepo da nam se zahvalis sto smo vam popravljali pasminu tijekom zajednicke mam drzave. Sada ste svoji na svom pa cemo da vidimo na sta cete da licite kao nacion za jedno 50-60 godina. Bice dobro ako vas nebude sa po dvije, tri glave ili sa po 5-6 sto ruku sto nogu bice tesko prepoznati sta je tu sta i ko je tu ko.

Бона!! :ok::)

Сигурно те није брига ни за ово свједочење по којем је Алија предлагао да Срби уђу у Сребреницу и да страда 5.000 Бошњака па ће бити војна интервенција?

Ово је доказ да лажеш kyo, а има их још. ;)

Back