gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Dobro, drago mi je da si se slozila sa mnom u vezi onog sto je u temi, a sto se ostalih tice otvori o njima pa da pricamo.![]()
sarkazam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, drago mi je da si se slozila sa mnom u vezi onog sto je u temi, a sto se ostalih tice otvori o njima pa da pricamo.![]()

šta si ti toliko zapeo?
lepo sam ti odgovorio i Reg pre mene![]()
Evo ga jos jedan ... dakle sudski je dokazano da su pobijeni nakon zarobljavanja, zbog toga je taj slucaj i proglasen genocidom, takodje sudski, a ako ti po onoj Titovoj priznajes samo sud tvoje partije to je tvoj problem.
Sto se snage vojske tice, brojcana prednost pri ogromnom manjku oruzja ne vredi nista. Pitaj Iracane ako meni ne verujes, a to se uostalom uci i u vojnim skolama. Dakle Mladic je vojno svuda bio u prednosti sem pri kraju rata kad su Muslimani ojacali zahvaljujuci brojnim isporukama i pomoci Hrvatske, ali i to se osecalo pre svega na zapadu Bosne.
Nisam nigde napisao da je bio kukavica, nego da su njegove vajne pobede uglavnom posledica ogromne prednosti. To da s takvom prednoscu osvoji poziciju izolovanog i iznurenog protivnika ili gadja s brda Sarajlije kao glinene golubove mogla je i moja baba.
Ниси ми одговорио на питање да ли је Сребреница била демилитаризована или не.
То је веома битна ствар, не може се причати о дешавањима у истој док се то не разјасни.

[/CENTER]![]()
ЂЕНЕРАЛЕ
СРЕЋАН РОЂЕНДАН
Ustaše su veća i rogatija goveda.
fakat je rućno to govedo![]()
Ustaše su veća i rogatija goveda.

ništa nema opravdanja za zločin takvih razmera
ništa nema opravdanja za zločin takvih razmera

По ко зна који пут те питам:
Је ли била демилитаризована или не? Знаш ли или не знаш?

a? 
i to kaze jedan hrvat![]()
![]()

BRIGA ME
ljudi su pobijeni ko pilići....kao na traci...bar bi vi kao narod to trebali razumeti jer ste doživeli egzodus većih razmera od toga ....u WW2...al DŽ...ti mora da si neki bugarin pa ne kapiraša?
Hrvat sa dela Hrvatske koja nikad nije bila agresor
vidi Međimurje gdje je bilo 45 i za koga je glasalo 90ih
![]()
a sta cemo sa hercegovcima? cuti i pokrij se usima, i moli boga da ti oprosti jasenovac.....
kakve Međimurje ima veze sa Hercegovinom
aj vidi gde je Hercegovina bila a gde Međimurje u WW2...
ili si neobavešten ili neki žešći r@tard pa nisi u stanju da ukapiraš![]()
fakat je ružno to govedo![]()
Hebati te. Tebi ruzan, nama lijep. I rvatice su ruzne pa ih mi hebeno kad se dobro napijemo. Nemogu one toliko da budu ruzne, a fakat su ruzne, koliko mi mozemo da budemo pijani.
fakat je ružno to govedo![]()
Naravno da razumijemo, pa smo krenuli da naplatimo dio duga. Ali koliko ste nam se i vi i vase cvijece zaduzili morali bi da Srebrnicu ponovimo jedno stotinjak puta.
BRIGA ME
ljudi su pobijeni ko pilići....kao na traci...bar bi vi kao narod to trebali razumeti jer ste doživeli egzodus većih razmera od toga ....u WW2...al DŽ...ti mora da si neki bugarin pa ne kapiraša?
Hebati te. Tebi ruzan, nama lijep. I rvatice su ruzne pa ih mi hebeno kad se dobro napijemo. Nemogu one toliko da budu ruzne, a fakat su ruzne, koliko mi mozemo da budemo pijani.
Nego ti lijepo da nam se zahvalis sto smo vam popravljali pasminu tijekom zajednicke mam drzave. Sada ste svoji na svom pa cemo da vidimo na sta cete da licite kao nacion za jedno 50-60 godina. Bice dobro ako vas nebude sa po dvije, tri glave ili sa po 5-6 sto ruku sto nogu bice tesko prepoznati sta je tu sta i ko je tu ko.

A ustase nisu rvati, jok nego su marsovci, jal jupiterijanci, sto li?
ustaše da al Hrvati ne![]()
BRIGA ME
A ustase nisu rvati, jok nego su marsovci, jal jupiterijanci, sto li?
..ako si ti cetnik nisu svi Srbi cetnici...