- Poruka
- 4.841
Neka im Gospod podari razuma i ljubavi da se vrate vjeri pradjedovskoj!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si najbitnije, Srbe kzv. vernike. Pomodare. Tupadžije. One što brukaju verska osećanja pravih, s verom u Boga pravoslavaca. Zaboravio si srpske licemere i presvlakače.
Kreni od sebe, moj je moto. Teba da bude i tvoj, i Srbije i Srba u globalu.
Zaboravio si najbitnije, Srbe kzv. vernike. Pomodare. Tupadžije. One što brukaju verska osećanja pravih, s verom u Boga pravoslavaca. Zaboravio si srpske licemere i presvlakače.
A tebi je gospod dodjelio monopol na pravovjernost i ti ces da djelis licence.......,! mrsch jezicaro!
Mi Crnogorci nismo otpadnici od Srba, neki od nas su i dalje Srbi, a vecina ovih drugih ima korektan odnos prema Srbima i takodje smo Pravoslavni Hriscani, kao nasa srpska braca.
ček samo, tek ću da zapalacam otrovnim mi, S PRAVOM, zmijskim jezikom.
pogledaj prvo SEBE I SVOJE.
POKAJ SE, a tek onda gledaj kako da komšiji crkne krava. ako ti se baš hoće.
samo - nikada sebe NE NAZIVAJ vernikom.
bruka je.
Ipak ti ne razumijes a to nije sramota ukoliko hoces da naucis!
Sramota je ne ceti znati nista o istorijskom otpadanju od Srba!
Vidis da sam vjernik, jer u svom uvodnom postu molim Gospoda upravo razum da vam da!
Ipak ti ne razumijes a to nije sramota ukoliko hoces da naucis!
Sramota je ne ceti znati nista o istorijskom otpadanju od Srba!
Vidis da sam vjernik, jer u svom uvodnom postu molim Gospoda upravo razum da vam da!
Neka im Gospod podari razuma i ljubavi da se vrate vjeri pradjedovskoj!
..jedna od zapovijedi bozjih je da ne uzimas boga u usta za bilo sta i bilo kakve niske obracune...to bi kao vjernik trebao znati...oni koji to cine su daleko od boga...
Mi Crnogorci nismo otpadnici od Srba, neki od nas su i dalje Srbi, a vecina ovih drugih ima korektan odnos prema Srbima i takodje smo Pravoslavni Hriscani, kao nasa srpska braca.
Pa vidi, 32 % Crne Gore i danas cine Srbi...medju njima mnoge moje drugarice i drugari...ja kazem da sebe dozivljam kao Srbina-Crnogorca... a ako nas vec dozivljavate kao sunarodnike, red je i da malo vise postovanja pokazete prema nama...naravno da niste. vi ste Srbi. samo nemate pojma i kakite iz priručnika, umesto životnog, istoriski priznatog iskustva.
Osjecam zajednistvo sa obe grupe. Etnicki sam Srbin, teritorijalno i kulturno Crnogorac.Nisam siguran da sam te razumeo.
Kad pročitam šta je napisano, nije mi jasno da li si Srbin ili Crnogorac. Po mojem shvatanju, možeš biti ili jedno ili drugo. Dakle Srbin iz Crne Gore ili Crnogorac (otpadnik od svoje nacije).
..jedna od zapovijedi bozjih je da ne uzimas boga u usta za bilo sta i bilo kakve niske obracune...to bi kao vjernik trebao znati...oni koji to cine su daleko od boga...
Pa vidi, 32 % Crne Gore i danas cine Srbi...medju njima mnoge moje drugarice i drugari...ja kazem da sebe dozivljam kao Srbina-Crnogorca... a ako nas vec dozivljavate kao sunarodnike, red je i da malo vise postovanja pokazete prema nama...
Ja nemam problem s tim da kazem da sam Srbin jer znam da jesam Srbin i ne zelim to da menjam...ali kada mi neko vredja bracu Crnogorce i Crnu Goru, jako mi tesko pada.
Ja nemam problem s tim da kazem da sam Srbin jer znam da jesam Srbin i ne zelim to da menjam...ali kada mi neko vredja bracu Crnogorce i Crnu Goru, jako mi tesko pada.
teritorijano postoje Crnogorci.
nacionalno - NIKAD, NEMA ŠANSE.