Bjankilina
Domaćin
- Poruka
- 3.249
Nikada ne pljujemo Who see . Nisam domaaaaPljujete sve crnogorsko
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada ne pljujemo Who see . Nisam domaaaaPljujete sve crnogorsko
Pljujete sve crnogorsko
Ali glavno je da zna da je Halloween satanistički.E kerkura, smiri se. Ne znas sta su avramske religije, a kao hriscanin si, ajde ne brukaj se haha
A jaoooo njeguski njami. Ja like Crnu Goru , pa čak I Sutomore, 3 kugle sladoleda 1e milina za decuJa sam te jado poziva da mi dodjes po prsut no nijesi ima hrabros doć’
Ja sam jado došo nego si se ti sakrija podkamen jer si kukavica. Takvi se vi bivši Srbi.Ja sam te jado poziva da mi dodjes po prsut no nijesi ima hrabros doć’
Ja sam jado došo nego si se ti sakrija podkamen jer si kukavica. Takvi se vi bivši Srbi.
Ima i svedoke, eno puna ona tema, znaju te po nejunaštvu iako si pokušo da se sakriješ iza drugoga nadimka jado.
Ja sam jado došo nego si se ti sakrija podkamen jer si kukavica. Takvi se vi bivši Srbi.
Ima i svedoke, eno puna ona tema, znaju te po nejunaštvu iako si pokušo da se sakriješ iza drugoga nadimka jado.
Podkamena kukavice ža ti malo pršuta. Junak šokol pod kamenom skrivenIzmisljeni śedoci, kukala vi majka, neces po prsut, opet bjezanija na krf
Велика трагедија која је задесила Србију и цео српски народ, а то је невино страдање људи у несрећи у Новом Саду, поново је покренула машинерију ткз опозционе прозападне пропаганде која не преза од било чега и којој ништа није свето ..
Ко су ти људи који користе несреће да би добили поен политички ?
То су опасни људи , то су људи који су у стању да изазову несрећу да би на њој профитирали , као доказ томе могу да посведочим о ономе што се дешава у једном мањем граду у унутрашњости у којем је кренула цела серија инцидената и терористичких аката диверзије од завртања водоводних цеви , до изазивања пожара а све након серије хапшења челних људи који су учестовали у илегалним радњама на штету грађана ..Наравно они који су завртали водовод и подметали пожаре су за то по друштвеним мрежама кривили власт ..
Они не презају од било чега и могу да изазову штету , трагедију да би покушали да изврше дестабилизацију земље јер у томе виде лични интерес и личну корист и у осталом то раде јер им је то задатак .
То видимо на сваком примеру , изозови или искористи трагедију да на њој профитираш ..није њима до народа , ни до Србије , него до себе , да изврше ЗАДАТАК !
То је припремање терена за ткз обојену револуцију.
Pa, nisam ja taj koji ovde bez prekida histeriše o nekim zlodusima iz bajki za nepismene i lakoverne. Ja problema s imaginarnim likovima nemam, ne plaše mene đavoli, anđame, karakondžule, drekavci, akrapi, babaroge, bauci i ostale izmišljene aveti kojima odmalena zaglupljujete decu i od njih pravite doživotne debile. Mene stvarne aveti plaše, koje nažalost imaju stvaran uticaj na ljude i svet, a protiv kojih ne pomaže ni tvoj belokosi bog s vatrenim očima i bronzanim stopalima kome iz usta viri mač, kamoli zemaljski sudovi i organi reda i zakona.Imas problem sa samim sobom i sa svetom, poseti lekara.
Ne smem da ti kažem otvoreno šta mislim o tebi jer je protivno pravilima ali ću ti nagovestiti - nemaš mentalni kapacitet kao i mnogi tebi slični da shvatiš da "ne zanima me" i "ne smeta mi" nije isto što i "slavim". U vašim glavama, to je sve isto. Ne vredi vama ni otvoreno govoriti "ne slavim" jer ste vi sebe ubedili da svako ko ne pljuje po nekom prazniku kao što vi pljujete, taj slavi taj praznik i vas mrzi. I sve je vama pomodarstvo ali samo ako se vama ne dopada, a vi inače modu nikako ne pratite, ne nosite savremenu odeću i šminku, ne farbate kosu i nokte, nosite zubune, anterije, gunjeve, caje, doramake, fertune i ćurdije, a na nogama putirke i opanke, novu godinu ne dočekujete, ne glasate jer vam je puno političko pravo donela komunistička ideologija, pokrivate glave zbog potčinjenosti i poštovanja prema muškarcu, kako nalaže biblija.Za srdnju si samo ti i slicni, ali ipak niko to ne radi, jer iako u zivotu znam hiljadu osoba koje ne veruju, nikad nikog nisam mrzela iako sam se klonila. A tvoje i bilo cije pomodarstvo je ne za sprdnju, nego za prezir, i tacno je, cim uopstavas i pocinjes sa "vi" znaci da mrzis.
Što se ti i tebi slični ne otkačite od ove jadne teme? Niko vas nije zvao da u njoj učestvujete, niko vas ne tera puškom da obeležavate noć veštica kao praznik, ni da se maskirate ni da delite slatkiše maskiranoj deci. Prosto - ovde ste jer vam je potrebno da budte zapaženi, da dobijete pažnju, da jasno i javno stavite svima do znanja da ste vi ljutiti i da negodujete zbog dečijih radosti, zabave i uživanja u slatkišima i druženju, jer imate potrebu da ničim izazvani niti upitani obznanite da vi mislite da je to satanizam i đavolja rabota.Otkaci se od mene i posavetuj se sa sobom, lekarom ili bilo kim slicnim, ja ni ne znam sta su avramske religije i ne prosiruj ovu ionako jadnu temu, znam za svoju i to mi je dovoljno.
Crna Gora je srpska država, uvek bila i uvek će biti. To što ti pogrešno nazivaš pljuvanjem je kritikovanje i suprotstavljanje, a upereno je isključivo protiv dukljanomilogorskih separatista i autošovinista, ne prema pravim Srbima Crnogorcima.Pljujete sve crnogorsko
Crna Gora je srpska država, uvek bila i uvek će biti. To što ti pogrešno nazivaš pljuvanjem je kritikovanje i suprotstavljanje, a upereno je isključivo protiv dukljanomilogorskih separatista i autošovinista, ne prema pravim Srbima Crnogorcima.
Skip.Pa, nisam ja taj koji ovde bez prekida histeriše o nekim zlodusima iz bajki za nepismene i lakoverne. Ja problema s imaginarnim likovima nemam, ne plaše mene đavoli, anđame, karakondžule, drekavci, akrapi, babaroge, bauci i ostale izmišljene aveti kojima odmalena zaglupljujete decu i od njih pravite doživotne debile. Mene stvarne aveti plaše, koje nažalost imaju stvaran uticaj na ljude i svet, a protiv kojih ne pomaže ni tvoj belokosi bog s vatrenim očima i bronzanim stopalima kome iz usta viri mač, kamoli zemaljski sudovi i organi reda i zakona.
Ne smem da ti kažem otvoreno šta mislim o tebi jer je protivno pravilima ali ću ti nagovestiti - nemaš mentalni kapacitet kao i mnogi tebi slični da shvatiš da "ne zanima me" i "ne smeta mi" nije isto što i "slavim". U vašim glavama, to je sve isto. Ne vredi vama ni otvoreno govoriti "ne slavim" jer ste vi sebe ubedili da svako ko ne pljuje po nekom prazniku kao što vi pljujete, taj slavi taj praznik i vas mrzi. I sve je vama pomodarstvo ali samo ako se vama ne dopada, a vi inače modu nikako ne pratite, ne nosite savremenu odeću i šminku, ne farbate kosu i nokte, nosite zubune, anterije, gunjeve, caje, doramake, fertune i ćurdije, a na nogama putirke i opanke, novu godinu ne dočekujete, ne glasate jer vam je puno političko pravo donela komunistička ideologija, pokrivate glave zbog potčinjenosti i poštovanja prema muškarcu, kako nalaže biblija.
Što se ti i tebi slični ne otkačite od ove jadne teme? Niko vas nije zvao da u njoj učestvujete, niko vas ne tera puškom da obeležavate noć veštica kao praznik, ni da se maskirate ni da delite slatkiše maskiranoj deci. Prosto - ovde ste jer vam je potrebno da budte zapaženi, da dobijete pažnju, da jasno i javno stavite svima do znanja da ste vi ljutiti i da negodujete zbog dečijih radosti, zabave i uživanja u slatkišima i druženju, jer imate potrebu da ničim izazvani niti upitani obznanite da vi mislite da je to satanizam i đavolja rabota.
A tema je inače i otvorena baš s namerom da podbode upravo vas, i postigla je odličan uspeh. Pecate se gore nego izgladneli šarani na durdubak i penzioneri na 100 evra od Vučića.
Evo, pročitaj nešto u životu osim biblije. https://sr.wikipedia.org/wiki/Аврамске_религије
Slamaš mi srce.Skip.
Ides na ignore.
Gunj Ahhahahahahhahah gunj je najjači modni detaljPa, nisam ja taj koji ovde bez prekida histeriše o nekim zlodusima iz bajki za nepismene i lakoverne. Ja problema s imaginarnim likovima nemam, ne plaše mene đavoli, anđame, karakondžule, drekavci, akrapi, babaroge, bauci i ostale izmišljene aveti kojima odmalena zaglupljujete decu i od njih pravite doživotne debile. Mene stvarne aveti plaše, koje nažalost imaju stvaran uticaj na ljude i svet, a protiv kojih ne pomaže ni tvoj belokosi bog s vatrenim očima i bronzanim stopalima kome iz usta viri mač, kamoli zemaljski sudovi i organi reda i zakona.
Ne smem da ti kažem otvoreno šta mislim o tebi jer je protivno pravilima ali ću ti nagovestiti - nemaš mentalni kapacitet kao i mnogi tebi slični da shvatiš da "ne zanima me" i "ne smeta mi" nije isto što i "slavim". U vašim glavama, to je sve isto. Ne vredi vama ni otvoreno govoriti "ne slavim" jer ste vi sebe ubedili da svako ko ne pljuje po nekom prazniku kao što vi pljujete, taj slavi taj praznik i vas mrzi. I sve je vama pomodarstvo ali samo ako se vama ne dopada, a vi inače modu nikako ne pratite, ne nosite savremenu odeću i šminku, ne farbate kosu i nokte, nosite zubune, anterije, gunjeve, caje, doramake, fertune i ćurdije, a na nogama putirke i opanke, novu godinu ne dočekujete, ne glasate jer vam je puno političko pravo donela komunistička ideologija, pokrivate glave zbog potčinjenosti i poštovanja prema muškarcu, kako nalaže biblija.
Što se ti i tebi slični ne otkačite od ove jadne teme? Niko vas nije zvao da u njoj učestvujete, niko vas ne tera puškom da obeležavate noć veštica kao praznik, ni da se maskirate ni da delite slatkiše maskiranoj deci. Prosto - ovde ste jer vam je potrebno da budte zapaženi, da dobijete pažnju, da jasno i javno stavite svima do znanja da ste vi ljutiti i da negodujete zbog dečijih radosti, zabave i uživanja u slatkišima i druženju, jer imate potrebu da ničim izazvani niti upitani obznanite da vi mislite da je to satanizam i đavolja rabota.
A tema je inače i otvorena baš s namerom da podbode upravo vas, i postigla je odličan uspeh. Pecate se gore nego izgladneli šarani na durdubak i penzioneri na 100 evra od Vučića.
Evo, pročitaj nešto u životu osim biblije. https://sr.wikipedia.org/wiki/Аврамске_религије
Brate , skipovan si.Slamaš mi srce.
Ustaljena praksa po poražavanju svake mržnjom i netrepeljivošću ispunjene, netolerantne, umišljene i bezobrazne neznalice. U suštini, to je bežanje pojedinca od stvarnosti (činjenice da je ispao glup i da nema načina da se odbrani).
Onda si psihicki neuracunljiv, potrazi pomoc