Вучић без блама: Срећан сам што Срби на КиМ користе косовске личне карте

Aljbin Kurti dunstere ima mafijaše koji sada rovare severom Kosova i gori su i kriminalniji sto puta više od Zvonka Veselinovića.Dakle prestani više da kakiš po ovom forumu.
Aha, da da, kako da ne.

Ja nemam u svom gradu srpske mafijase pa ne znam kakvi su.

Napadati Vučića oko Kosova je krajnje neumesno, to je problem koji jako teško može da se reši u korist Srbije.

1000010647.jpg

Za penzose da. Ostali glasaju iz interesa...
Pa ne bas.

Srz sns glasaca su ipak bivsi radikali, zbog njih uostalom mora da se slihta Rusiji i slicnima, cak i da sam ne zeli to. Takvi lako mogu da odu i preliju se kod Njestjorova i slicnih ako se vucic okrene vise zapadu.

Onda ima dosta preletaca iz bivseg rezima, zatim p(l)acenika od najmanjih do najvecih, potom uhleba u jaDnom sektoru , a i gomile iskrenih bu*ala koje u njemu vide Isusa.

Ma ko ce covece da te tera, ne fantaziraj vise i ne pisi kojesta. Ne zivis tamo i budi srecan sto ne zivis.
Taj geto je napravila srpska Sluzba.

Kao i masu drugih brljotina.

Oni zive tamo pod reketom i socijalom iste.

Da, zaista sam srecan jer ne zivim u getu srpske Sluzbe.

У наслову:

"Вучић без блама: Срећан сам што Срби на КиМ користе косовске личне карте"

У тексту:

"Што се тиче личних карти и свега другог, па да, ја сам срећан због тога. Ми смо увек били за слободну трговину, слободан проток роба, капитала, људи и свега другог, али то нема везе са државно-правним статусом"

Не односи се на Србе и чије личне карте користе већ генерални проток људи и роба.

Докле те приглупе лажи? 🤮

👇
У наслову:

"Вучић без блама: Срећан сам што Срби на КиМ користе косовске личне карте"

У тексту:

"Што се тиче личних карти и свега другог, па да, ја сам срећан због тога. Ми смо увек били за слободну трговину, слободан проток роба, капитала, људи и свега другог, али то нема везе са државно-правним статусом"

Не односи се на Србе и чије личне карте користе већ генерални проток људи и роба.

Докле те приглупе лажи? 🤮
:) ;)

Back