Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.082
CIjelim srcem mu želim što duži životЖив је Чича, умро није док је Српства и Србије!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CIjelim srcem mu želim što duži životЖив је Чича, умро није док је Српства и Србије!
Ostatak planete to ne misliНапротив, хандрите нас ви, набеђујући нас да смо извршили геноцид над вашом оружаном силом.
Ово пишеш само да би вређао, ништа друго упис не садржи.
О том периоду ти очигледно немаш благе везе и пишеш нешто што си начуо играјући се гувих телефона са сличнима себи.
Лош стратег, је ушао и Бихаћ и пошао да ухапси Дудаковића када је заустављен од стране Милошевића и претњи НАОТО бомбардовањем.
Да ли су и једном кроз историју показали ту блискост? Сем у мирнодопско време, после војничких пораза окупатора ком су служили.Bošnjaci su kao narod izgleda odabrali zapadnu ideologiju i tu je nepremostiv jaznizmeđu nas i ja sam tužan zbog toga. Oni su nam blizak narod. Najbliži, vjera je individualna i druga stvar.
Jedini ko bježi sa foruma si ti svaki put kad sam te javno pozivala na prijateljsku kafu. Čak sam sigurna da si neka penzionerka, dokona.Ti si ulizica koja je ovde lagala kako je ranjena kao beba i ratu na šta je moderacija nasjela.
Kada sam te pozvao da opišeš taj događaj i kada se pokazalo da si lagala pobjegla si sa foruma i prijavljivala me moderaciji.
Može kafa, evo i ja tebe javno pozivam na kafu i šta god i gdje god želiš pod uslovom da mi pokažeš spisak o kojem si ovde pisala o 1601 ubijeno dijete Sarajeva.Jedini ko bježi sa foruma si ti svaki put kad sam te javno pozivala na prijateljsku kafu. Čak sam sigurna da si neka penzionerka, dokona.
I jedini koji vječno laže a druge naziva lažovima si ti.![]()
Ne, osim možda kod aneksije BiH od strane AU kada su se sa Hadži Lojom zajedno sa Srbima borili protiv okupacije.Да ли су и једном кроз историју показали ту блискост? Сем у мирнодопско време, после војничких пораза окупатора ком су служили.
Веруј у шта год хоћеш али чињеницу да смо бомбардовани од стране НАТО-а при покушају освајања Горажда не можеш променити.Ovo je cista laz....
Ili sto bi rekli jos jedna u nizu bosanceroskih lazi koje prosipaju...
Cuj usli u Bihac,a stigli do tamo nekog vodotornja,a dalje nisu isli,a tek kako bi isterali muslimane iz grada???
Niko vas nigde nije zaustavio...
Vas general Milovanovic je tu laz demantovao u svojim intervjuima koje je dao posle rata.
Dakle ne pricaj budalastine,kakav Milosevic kakvi bakraci,upravo on govori kako ga niko nije nigde zaustavio i jos prica da mu Milosevic nije komandovao.
I sad ti znas bolje od vaseg generala koji je tu komandovao,da da sigurno.
Lazete cim zinete....
Планета ће отићи у џехенем, јер Алаху није мило шта се ради.Ostatak planete to ne misli![]()
Оног тренутка када схватају да ће им Аустрија омогућити даље беговање и аговање окрећу ћурак и постају поново српски душмани.Ne, osim možda kod aneksije BiH od strane AU kada su se sa Hadži Lojom zajedno sa Srbima borili protiv okupacije.
8371. Suljo Suljagić koji je pokopan u Potočarima i na tom spisku je, poginuo je tri godine prije toga i na drugom mjestu.CIjelim srcem mu želim što duži životnek živi još 8372 dana
![]()
Doduše imaju i pametnih i mudrih političara poput Ajanovića ali su skrajnuti.Оног тренутка када схватају да ће им Аустрија омогућити даље беговање и аговање окрећу ћурак и постају поново српски душмани.
Само су променили окупатора коме служе а жртве окупације остају исте.
8371. Suljo Suljagić koji je pokopan u Potočarima i na tom spisku je, poginuo je tri godine prije toga i na drugom mjestu.
Pogledajte prilog 1758236
Krenemo li dalje da istražujemo taj broj će rapidno da opada.
Sto se tice zasticenih zona...jasno je da kada su davali zeleno svetlo hrvatima za Oluju razlog su bili ti vasi napadi na zasticene zone...Веруј у шта год хоћеш али чињеницу да смо бомбардовани од стране НАТО-а при покушају освајања Горажда не можеш променити.
Та НАТО авијација је одрадила посао и на крају рата разарајући радаре и системе веза, стављајући се у војничку службу једне од зараћених страна.
Није ли чудно да нису покушали спречити пад Сребренице као што су то урадили '93-е?
Шта каже Миловановић? Зашто нисмо заузели Бихаћ?
Koga veličam?i te kako velicas...
da jbt..u RS su nezadovoljni, a vas u federaciji ne truju..RS vam je ko trn u oku i san da je ukinete..niste zatrovani ratom..kakav vic..idi malo iscitaj kljiks..
Lepi napadi...cas na gorazde,cas na srebrenicu,cas na bihac...Opet lazes.
Kakvi napadi Srba na zasticene zone,kad je upravo bilo obratno?
Dokle ces da lazes i izmisljas?
a sta drugo ...Opet lazes.
Kakvi napadi Srba na zasticene zone,kad je upravo bilo obratno?
Dokle ces da lazes i izmisljas?
Kj si to ti,a ko smo to mi?Lepi napadi...cas na gorazde,cas na srebrenicu,cas na bihac...
Jesu ovi izletali,a Mladic naravno glup ko i ceo rat, se peca i samo kaci bombardovanje za vrat...jedno je kada ih vratis nazad,a nesto sasvim drugo kada osvojis zasticenu zonu....
Drzali ste tri cetvrtine teritorija...ostale sabili u ono malo sto im ostalo,a hteli ste ih na jos manje..
Uostalom sami Amerikanci su rekli da su zbog toga dozvolili Oluju...nisam ja to izmislio...
Ratko Mladic je heroj,zajedno sa VRS,koji je spasavao srpski narod od zlocinaca i psihopata.Ratko Mladic je ratni zlocinac,psihopata i ubica....
Dakle Mladic je gori i od dzeka trboseka.
sve divni ljudi, humanisti koji ni mrava ne bi zgazili a kamoli nenaoruzane iza ziceRatko Mladic je heroj,zajedno sa VRS,koji je spasavao srpski narod od zlocinaca i psihopata.
Sta o njemu misle isti je nebitno.
kod njega je zaglavilo sve sto nije podmazanoNemam pojma šta si ti ovde hteo da kažeš, tastatura je malo zaglavila - ali činjenica da su nenaoružani ljudi pobijeni bez ikakve potrebe i dalje ostaje.
Međunarodni sud je presudio o krivici i verovatno oni znaju činjenice bolje i od mene i od tebe.
U odnosu na protivnike...i divni i humani.sve divni ljudi, humanisti koji ni mrava ne bi zgazili a kamoli nenaoruzane iza zice
duh i danas u srpskoj isti ko u ratu..sad za srbe koje im nisu po volji...
teme nisu zlocini muslimana nego srebrenicaU odnosu na protivnike...i divni i humani.
A nenaoruzani ljudi ne bi cinili masakre po srpskim selima.
Srpski narod u RS zna sta je prosao u ratu,bez da mu neki koji nisu ni bili rodjeni tada,a ni prosli sve to, objasnjavaju sta je bilo.
Problem i jeste sto nikad nije tema zlocini muslimana...nego se oni predstavljaju kao neki nenaoruzani mirotvorci na koje Srbi pucaju iz cista mira.teme nisu zlocini muslimana nego srebrenica
divni i humani, pustili zene i decu a onda sve muskarce vodili na tusiranje
nesto iz istorije svima poznato.