Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jedino Milošević svojim događanjima naroda. Slovenci i Hrvati samo reagiraju na njega. Da mu bilo stalo do Jugoslavije pristao 1991. na Kučanov i Tuđmanov prijedlog o konfederaciji i dan-danas bi Jugoslavija postojala.
Čovek bi izgleda i da nas ubeđuje i da su “u stvari” “Milošević, SANU i SPC” pisali Starčevićev hrvatski nacionalni program izložen u pamfletu milozvučnog naslova “Pasmina slavoserbska po Hervatskoj”.
Čovek bi izgleda i da nas ubeđuje i da su “u stvari” “Milošević, SANU i SPC” pisali Starčevićev hrvatski nacionalni program izložen u pamfletu milozvučnog naslova “Pasmina slavoserbska po Hervatskoj”.
Znači da je Milošević prihvatio 1991. prijedlog Kučana i Tuđmana sad bi Jugoslavija kao labava konfederacija bila u EU, tzv. Krajišnici bi živjeli na svome mjestu i mi ne bi raspravljali šta raspravljamo. Ali bolje rat nego pakt.
Znači da je Milošević prihvatio 1991. prijedlog Kučana i Tuđmana sad bi Jugoslavija kao labava konfederacija bila u EU, tzv. Krajišnici bi živjeli na svome mjestu i mi ne bi raspravljali šta raspravljamo. Ali bolje rat nego pakt.
Да је прихватио неки план, исти би био резултат, 5-10-15 година касније.
Да су Хрвати стварно хтели бити у Југославији, и хтели заједницу са Србима, не би онако жучно каналисали своје усташке дедове, и наставили у њиховом духу, да кољу, пљачкају, спаљују и протерују. Да су имали више времена и могућности, било би још Јасеноваца и сличних стратишта.