aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.738
Ima li link da vidimo kako to izjavljuje?grok svinja stevandic javno kaze da ce pobiti sve koji ne misle kao on u skupstini srpske, a vi se pitate koji i kakav divan duh cami jos uvek u njihovim glavama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li link da vidimo kako to izjavljuje?grok svinja stevandic javno kaze da ce pobiti sve koji ne misle kao on u skupstini srpske, a vi se pitate koji i kakav divan duh cami jos uvek u njihovim glavama
bas tako je i bilo.Problem i jeste sto nikad nije tema zlocini muslimana...nego se oni predstavljaju kao neki nenaoruzani mirotvorci na koje Srbi pucaju iz cista mira.
strana ranijeIma li link da vidimo kako to izjavljuje?
Ma šta će on nekoga ubiti, jednom nogom u grobu, holesterol mu iz ušiju curi, ugušiće ga salosve divni ljudi, humanisti koji ni mrava ne bi zgazili a kamoli nenaoruzane iza zice
duh i danas u srpskoj isti ko u ratu..sad za srbe koje im nisu po volji...
Pa nije bas tako bilo.bas tako je i bilo.
oni iza zice ogradjeni kao u ausvicu, vrs ispred sa oruzjem. odvajaju na licu mesta i ocenjuju po slobodnoj proceni ko je za zid.
na kraju ih vise i to mrzelo pa rafalima redom. pa krec.
pa sa pesmom dalje u nove pobede.
a iza ostale hiljade mrtvih.
Ha ha haPa nije bas tako bilo.
Da si makar procitao ovu temu,saznao bi neke drugacije detalje.
Ali ti ne zelis da znas.
Znaci Wiki laze. Limunada je u pravu.Ja ne znam sve.
Ali znam npr.sta je laz.
I znam ko i zasto ima interes da laze.
I znam kako su se neki dogadjaji inscenirali na stetu Srba.
I znam tadasnja desavanja i masakre nad Srbima.
I znam misljenje o Ratku Mladicu do Srebrenice.
A ljudi se ne mijenjaju preko noci.
I znam da nista nikad nije crno-bijelo.
Pogotovo u ratu.
Eto,ne znam bas sve.Ali zato ti znas.
Kj si to ti,a ko smo to mi?
Kazi prvo,nemoj se lazno predstavljati
Ratko Mladic je heroj,zajedno sa VRS,koji je spasavao srpski narod od zlocinaca i psihopata.
Sta o njemu misle isti je nebitno.
Па није баш да знате мало, ако већ знате детаљно о његовом дјетињству, о његовом психичком стању итд, само је проблем што вам је знање мало селективно.Naravno da dobijamo informacije iz levog potoka jer mi nemamo jedinstven stav povodom rata koji se vodio pre tri decenije.
Ja bih volela da postoji mesovita radna grupa koju priznaju sve tri strane i koja bi donela jedan sud o istoriji rata u BiH jer je meni nejasno kako moze da postoji drzava koja u sebi nosi toliko precutkivanja.
Ukoliko verujemo u razlicite agresore, u suprotne heroje, ubice i zrtve, kakvu buducnost imamo ispred sebe? Svaki odnos izmedju ljudi zahteva da makar malo verujemo u slicne istine.
Mi u Srbiji smo ponesto o Mladicu naculi, nevezano od broja pobijenih u Srebrenici.
Naculi smo da ni Milosevic sa njim nije mogao te da je smatran preprekom za bilo kakav mir, da je poreklom iz siromasnog sela i iz porodice udovice vojnika, da je sam postao vojnik jer je bio jako siromasan, da je ostrascen, da je tvrdio kako su mu ubili cerku te da je blago poludeo nakon njenog samoubistva i da nije dopustao istragu povodom nje i da je Srebrenica izvedena jedva godinu dana kasnije, da se od starta znalo da je zlocin veliki i da je optuznica podignuta vec decembra '95, ni pola godine kasnije.
Da li mi nesto pogresno znamo o coveku kome smo poverili tako visoku ulogu u krvavom ratu?
Sta ti znas o njemu pa ga smatraju herojem u RS jer nama listom deluje da covek nije bio stabilan, od reci i pri razumu te godine, sto je i sam Milosevic priznavao?
prosto se ne mogu pomiriti da ih je alija izdo i narucio ubistvo 5000 muslimana..
prosto se ne mogu pomiriti da ih je alija izdo i narucio ubistvo 5000 muslimana..
Bravo Limune, svi komplimenti za činjenicama potkrpljenu diskusiju, obrazovanju i pismenosti koje dolaze do izražaja svakom ti ispisanom reči i smirenosti u očiglednim provokacijama od strane elemenata koji se šunjaju ovde jedino iz tog razloga.U odnosu na protivnike...i divni i humani.
A nenaoruzani ljudi ne bi cinili masakre po srpskim selima.
Srpski narod u RS zna sta je prosao u ratu,bez da mu neki koji nisu ni bili rodjeni tada,a ni prosli sve to, objasnjavaju sta je bilo.
Hvala ti..ali nisam tako smirena.Bravo Limune, svi komplimenti za činjenicama potkrpljenu diskusiju, obrazovanju i pismenosti koje dolaze do izražaja svakom ti ispisanom reči i smirenosti u očiglednim provokacijama od strane elemenata koji se šunjaju ovde jedino iz tog razloga.
Koja očigledna razlika između starog , po forumskom stažu, kvalitetnog forumima i ovih...nadošlih, ne samo na ovoj temi.
Limunada smirena,ma jel trolujes ili sta radis???Bravo Limune, svi komplimenti za činjenicama potkrpljenu diskusiju, obrazovanju i pismenosti koje dolaze do izražaja svakom ti ispisanom reči i smirenosti u očiglednim provokacijama od strane elemenata koji se šunjaju ovde jedino iz tog razloga.
Koja očigledna razlika između starog , po forumskom stažu, kvalitetnog forumima i ovih...nadošlih, ne samo na ovoj temi.
Smirena sa normalnim ljudima,ali vrlo ratoborna sa provokatorima...to je tacna definicija.Limunada smirena,ma jel trolujes ili sta radis???
Drži se, nisu vredni ni osvrta, toga su i svesni dok iz njih pršte provincijski kompleksi niže vrednostiHvala ti..ali nisam tako smirena.
Reagujem na provokacije sto nije po pravilniku,ali svjesno rizikujem ban i nije mi žao ,jer provokacije prelaze svaku mjeru i uzvracam na isti nacin.Sa takvim ljudima ne mozes biti fin.
Znam da ovde postoje oni kojima je to jedini cilj,a ne bilo kakva diskusija,ali priznajem da me opet svojim bezobrazlukom uspiju isprovocirati.
Зелено светло је дато и Хрватима за Олују и Србима за упад у Сребреницу, контролисани рат се ближио крају и контролисано је завршио.Sto se tice zasticenih zona...jasno je da kada su davali zeleno svetlo hrvatima za Oluju razlog su bili ti vasi napadi na zasticene zone...
"Prvi ambasador SAD u Zagrebu Piter Galbrajt kaže da Amerika ne bi dozvolila Hrvatima da izvedu "Oluju" da Ratko Mladić nije prethodno naredio Srebrenicu".
A sta kaze Milovanovic najbolje je da ga poslusas sam,jer on svako tvoje slovo demantuje i umesto da kazes da si pogresio ti verglas po svome.
Pa prekinula si diskusiju,a da nisi ni razumela zasto pisem.Smirena sa normalnim ljudima,ali vrlo ratoborna sa provokatorima...to je tacna definicija.
I sa tobom sam pokusala normalno razgovarati,ali nije islo.A nije bilo do mene.
Provincijski kompleksi nize vrednosti...???Drži se, nisu vredni ni osvrta, toga su i svesni dok iz njih pršte provincijski kompleksi niže vrednosti
To ih muči i u realu te otud takva verbalna agresija i ispoljavanje iste, promenljiva su kategorija dok tvoje vrednosti ostaju.
Veliki pozdrav i podrška![]()