limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.051
Moze mi se.Bome "odmaraš" 20 sati dnevno. Svađalico![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze mi se.Bome "odmaraš" 20 sati dnevno. Svađalico![]()
Tako nekakoОдносно, ни у плану тих осамдесетих.![]()
To je tačno.Ма не мислим на класичне плагијате, већ његову комплетну еволуцију као пјевача, како је ко био популаран код публике , тако је ишла у његова метоморфоза, па је тако имао стадијуме, Дугмета, Чоле, Плаваца...
Дакле добро, плашиш се шумских људи, удбе, службе, мођеш ли нам рећи чега се још плашиш, висине, затвореног простора, крупних жена, или је у питању само параноја?Jeste, ja se generalno plasim sumskih ljudi.
Sreća te nikoga nije briga šta ti držišDržim da mi Srbi treba da imamo pre svega kritičke stavove prema dešavanjima u Srebrenici. Moje mišljenje jeste da je najveći nedostatak antiterorističke akcije u Srebrenici bio taj što su dozvolili da se deo oružane formacije iz Srebrenice probije u Tuzlu. Mislim da je za to odgovoran Vinko Pandurević koji nije pravovremeno reagovao. Ipak gledajući u globalu akcija je bila uspešna uz brojne nedostatke koje se moraju u budućnosti izbeći
A zašto si onda čitala moju poruku .Sreća te nikoga nije briga šta ti držiš![]()
Neko ko je za vrijeme rata piškio u gaće priča šta se u istom dešavalo. Hoće to.Dragone, je li te ucio Kosta Cavoski da je i streljanje vojnih zarobljenika ratni zlocin, i to teski ratni zlocin?
PoW streljanje je ratni zlocin, pitaj Cavoskog.
Znas one fore koje koristi nasa Sluzba, pa kod ciscenja terena pored svakog tela koje nije imalo Kalas, ide posebna ekipa koja im stavlja Kalas pored?
To su nasi koristili na Kosovu, a verovatno i kod vas tamo.
E vidis, to su radili da bi kao dokazali da to nisu PoW, nego da su ubijeni u dejstvu.
Sto je poseban vic genijalaca iz nase Sluzbe.
Negira, vređa a posle kmeči Moderaciji glumeci zrtvuNegira srpske žrtve
Licemerje najvece na forumukao što je porodica Ristović za koje je vođen sudski proces a izmišlja priču o 1601 ubijenom sarajevskom djetetu za koju nema nijedan jedini dokaz.
I onda ona nekon napiše kako "imaju karakter"
Pa zamisli tog licemjerja.
NE,NIJE BIO GENOCID.Ne zna, šta vam nije jasno? Ja sam jasno i nedvosmisleno, u više navrata ovde naveo. I, neću više da ponavljam. Da! U Srebrenici je bio GENOCID. Nije mi problem, kao Srbinu, to da izjavim. Jesam apsolutna manjina, kad je u pitanju, suočavanje sa prošlošću, ali slobodno iskazujem, svoje mišljenje. I nisam nikakav srbijanac, nego Srbin iz Srbije. Častan, pošten. Koji voli svoju zemlju i svoj narod, ali koji ne zatvara oči pred činjenicama. Tako su me vaspitali, moji roditelji, i ja se ponosim sa njima, što nisam zadojen mržnjom, prema bilo kom, drugačijem od mene. Možete me nazivati i komunjarom, i drugosrbijanac om, i izdajnikom. Ali ja časno, nosim svoj krst
Ti kad već znas, onda ne kaznjavaj srbina samo već i onog ko ga je isprovocirao i oklevetao prethodno i ne samo njega već sve srbe u ratu!Neko ko je za vrijeme rata piškio u gaće priča šta se u istom dešavalo. Hoće to.
.'' Dakle, prema međunarodnom pravu i presudama najviših sudova, genocid u Srebrenici je pravno dokazana činjenica"
Ovo je jedino relevantno, sve drugo su naklapanja i lupetanja na tragu pravomoćno osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.
Kome je sudio Medjunarodni Krivicni Sud po ovom pitanju, moze detaljnije malo?.
Само један суд је донео пресуду да је у Сребреници извршен геноцид, Хашки трибунал.
Међународни кривични суд (МКС) од којег је из Федерације тражено да утврди са је геноцид извршен на Бошњачком становништву на целокупној територији БиХ закључио је да ни у једном месту о којем је одлучивао није било геноцида.
Једино место о којем МКС није одлучивао је Сребреница.
МКС је прихватио пресуду Хашког трибунала као пресуђену ствар и није уопште улазио у разматрање тог случаја.
.
.Nije on ništa pogrešno rekao ako uzmeš u obzir da je srpska skupština usvojila uredbu o genocidu. Jeste li se zapitali zašto ta uredba nije izmenjena kad je SNS došao na vlast? A mogla je biti izmenjena.
.Kome je sudio Medjunarodni Krivicni Sud po ovom pitanju, moze detaljnije malo?
Najveca paranoja ga hvata pri pomenu neke meni nepoznate reci FSB,a verovatno da bi prebrodio strah,non stop je izgovaraДакле добро, плашиш се шумских људи, удбе, службе, мођеш ли нам рећи чега се још плашиш, висине, затвореног простора, крупних жена, или је у питању само параноја?![]()
Jel u Vijetnamu bio genocid,iraku,jel ovo u Gazi genocid?Ne zna, šta vam nije jasno? Ja sam jasno i nedvosmisleno, u više navrata ovde naveo. I, neću više da ponavljam. Da! U Srebrenici je bio GENOCID. Nije mi problem, kao Srbinu, to da izjavim. Jesam apsolutna manjina, kad je u pitanju, suočavanje sa prošlošću, ali slobodno iskazujem, svoje mišljenje. I nisam nikakav srbijanac, nego Srbin iz Srbije. Častan, pošten. Koji voli svoju zemlju i svoj narod, ali koji ne zatvara oči pred činjenicama. Tako su me vaspitali, moji roditelji, i ja se ponosim sa njima, što nisam zadojen mržnjom, prema bilo kom, drugačijem od mene. Možete me nazivati i komunjarom, i drugosrbijanac om, i izdajnikom. Ali ja časno, nosim svoj krst
Ne mogu da potrazim na netu..
Написао сам.
Осокољени накарадном логиком Хашког трибунала у пресуди ген. Крстићу, који је пресуду за геноцид засновао на чистим шпекулацијама:
"Pretresno vijeće je zaključilo da će, s obzirom na patrijarhalnost zajednice bosanskih Muslimana u Srebrenici, uništenje tako velikog broja muškaraca “neizbježno za posljedicu imati fizički nestanak bosansko-muslimanskog stanovništva u Srebrenici.”47
Dokazi predočeni na ovom suđenju idu u prilog tom zaključku pokazujući da se, s obzirom na to da se većina ubijenih muškaraca službeno vode kao nestali, njihove žene ne mogu ponovo udati i imati još djece.48"
из Федерације БиХ је тражено од МКС да утврди да је геноцид на Бошњацима извршен широм Босне и Херцеговине.
МКС их је одјебао и оставио пресуду Хашког трибунала у фазону то вам је што вам је.
Имаш на нету па потражи.
.
Ne pojavljuju se jer su im zabranili kolonijalni upravnici i potpaljivaci vatre tipa SmitNaravno da se treba setiti stradanja Srebrenicana i odati im postovanje. Eto, to se radi vec 30 godina i svi mediji izveštavaju o tome, dolaze politicari na komemoraciji svake godisnjice.
Samo, da li moze neko od drugosrbijanaca da mi pojasni, sto se nikad niko od stranih politicara ne pojavi na godisnjici stradanja Srba u Bratuncu? Tu ih je preko 3.000 stradalo. Jel zivot Bosnjaka vredniji od zivota Srbina?
Ja mislim da majka stradalog civila jednako pati, koje god nacije bila...
Jeste.Jel u Vijetnamu bio genocid,iraku,jel ovo u Gazi genocid?
Ti si zavrsio karijeru kao pristrasni i jednostrani posmatrac dogadjaja.Jeste.
U Vijetnamu su komunisti pokusali da pobiju sve.
U Iraku su Revolucionarna Garda i Sadamova Baath partija medjusobno genocidisali milione ljudi.
U Gazi Hamas genocidise i terorise Palestince vec nekoliko decenija, od kada je to prestao Fatah da radi.
Zašto nisu pobili sve kad su oterali smrdljive kauboje ?U Vijetnamu su komunisti pokusali da pobiju sve.
https://forum.krstarica.com/threads/srebrenica-30-godina-nakon.1034298/post-51234282na kojoj stranici je, da ne citam [opet] sve?
Zato sto su posle molili te iste kauboje koje su proterali, da im uvode malo kapitalizma, da ne bi pomrli od gladi.Zašto nisu pobili sve kad su oterali smrdljive kauboje ?