Сребреница - 30 година након

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Dino Merlin, dođe u Beograd odmah 10 arena 10 dana zaredom :D
On, a on otpjevao Da te nije Alija :D
A mi Ceci ne damo primirisati a kamoli Zetru zakupiti, ni suvim zlatom da plaća. Mrš Ceco :manikir:
No dobro, mi imamo karakter. Ne damo nàma pa nek ide glava!
Да ви сте велико мудо :roll:

To je kao da kažeš da neka debela osoba sa velikim stomakom ima elemente trudnoće
Ne zna, šta vam nije jasno? Ja sam jasno i nedvosmisleno, u više navrata ovde naveo. I, neću više da ponavljam. Da! U Srebrenici je bio GENOCID. Nije mi problem, kao Srbinu, to da izjavim. Jesam apsolutna manjina, kad je u pitanju, suočavanje sa prošlošću, ali slobodno iskazujem, svoje mišljenje. I nisam nikakav srbijanac, nego Srbin iz Srbije. Častan, pošten. Koji voli svoju zemlju i svoj narod, ali koji ne zatvara oči pred činjenicama. Tako su me vaspitali, moji roditelji, i ja se ponosim sa njima, što nisam zadojen mržnjom, prema bilo kom, drugačijem od mene. Možete me nazivati i komunjarom, i drugosrbijanac om, i izdajnikom. Ali ja časno, nosim svoj krst

Srebrenica je samo mali dio genocida koji je napravljen nad Bosnjacima u BiH. To bi trebao ti da napises a ne ja da si imalo covjek.
trebali ste onda vise mudzahedina da uvozite da dokazete taj genocid, a ne sve leseve da dovozite u srebrenicu koja nije ni imala toliko stanovnika, a izbegli iz nje ima isto brojka, pa je nemoguce da je onda toliko stradali ako je skoro isto izbeglo iz nje
Он је навео да је у Сребреници било 33.000 људи, а да је 28.000 њих отишло куćи.
falsifikovali genocid, sramota!

Ne zna, šta vam nije jasno? Ja sam jasno i nedvosmisleno, u više navrata ovde naveo. I, neću više da ponavljam. Da! U Srebrenici je bio GENOCID. Nije mi problem, kao Srbinu, to da izjavim. Jesam apsolutna manjina, kad je u pitanju, suočavanje sa prošlošću, ali slobodno iskazujem, svoje mišljenje. I nisam nikakav srbijanac, nego Srbin iz Srbije. Častan, pošten. Koji voli svoju zemlju i svoj narod, ali koji ne zatvara oči pred činjenicama. Tako su me vaspitali, moji roditelji, i ja se ponosim sa njima, što nisam zadojen mržnjom, prema bilo kom, drugačijem od mene. Možete me nazivati i komunjarom, i drugosrbijanac om, i izdajnikom. Ali ja časno, nosim svoj krst.
U redu nije sramota biti obogaljen. Ali ni za ponos.

Hercegovina je uvek bila kriticna, izuzev Mostara i Trebinja koje dosta izvlaci turizam jer su smesteni na idealnim lokacijama, Mostar posebno po svojoj lepoti i autenticnosti. Hrvati su uspeli da dignu malo nivo u svojim mestima jer su ogromni novci iz Hrvatske ubrizgavani tamo a sve u planu treceg entiteta koji je verujem stogodisnji Hrvatski plan.
Mostar je bio dosta porusen,prilicno je propao.
Osim mosta i rijeke i tamo je vrijeme stalo.
Ima potencijala,ali nesto slabo napreduje.
Tako kazu njegovi stanovnici.
Trebinje se vise izgradilo turisticki.
Ali sad da se neko odusevljava Gorazdem,kao sto ova cirkuzantkinja misli...smijesno...🙂

Danas je pomen žrtvama u Kravici i Biraču, koji su takođe, nevino stradali, od strane, pripadnika ARBiH. Za taj zločin, neki ljudi, nisu ni procesuirani, a kamo li osuđeni. Dok se sve žrtve ne ispoštuju, ne može se očekivati, normalizacija odnosa, na ovim prostorima.
To sto neki nisu ni procesuiran imas i do naseg tuzilastva ali isto tako najvecu ulogu tu igra zapad kojem odgovara stanje kakvo su napravili nakon rata sa sudom u Hagu. Ja smem ruku u vatru da dam da zapad ne voli ni nas ni Bosnjake u istoj meri, mi smo za njih niko i nista. Sustina lezi u tome da priznavanjem zlocina u Podrinju nad Srbima slabe pravna dejstva za ostale zlocine, zapad to ne zeli i to su cinjenice.
Srebrenica je najveca mrlja i greska koja se Srbima desila u dugogodisnjoj istoriji, u samoj akciji ucestvovao je sam vojni vrh VRS, ubijani su ratni zarobljenici i civili, zapad je tu cinjenicu iskoristio i maksimalno ispolitizovao, Bosnjaci to ne mogu videti i ne zele da vide jer zele osudu za krivce za svoje zrtve sto svakako razumem.
Bojim se da dzelati Srpskih zrtava na podrucju Podrinja nikada nece biti procesuirani jer to zapadu ne odgovara, nazalost je tako. Koliko god je kriv Ratko Mladic za dogadjaje koji su se tamo desili toliko je kriv i Naser Oric, jedan je osudjen dok je drugi oslobodjen optuzbi, to je cisti dokaz dvolicnosti zapada u ovom slucaju.

Poslednja izmena:
I Dino Merlin, dođe u Beograd odmah 10 arena 10 dana zaredom :D
On, a on otpjevao Da te nije Alija :D
A mi Ceci ne damo primirisati a kamoli Zetru zakupiti, ni suvim zlatom da plaća. Mrš Ceco :manikir:
No dobro, mi imamo karakter. Ne damo nàma pa nek ide glava!
Ali zato hrlite na Cecin koncert u Istocno Sarajevo.Noge polomiste.😂

Ко је имао времена и воље да испрати све информације, злочина је било, у рату увек има неких који то чине, вероватно неки и због освете за оно што су урадили злочинац Насер Орић и исламисти, геноцид није био, и није било толико цивилних жртава како представљају, у суштини је већином медијски намештено како би се Срби оптужили за геноцид.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back