Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.535
Kad je beskičmenjak. U Sarajevu ni on nema koncerte jer mi ne praštamoŠto si striktna toliko? Pa Dino "Da te nije Alija" joj je napisao pesmu usred rata!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je beskičmenjak. U Sarajevu ni on nema koncerte jer mi ne praštamoŠto si striktna toliko? Pa Dino "Da te nije Alija" joj je napisao pesmu usred rata!
Neka napravi u Srpskom Sarajevu, u Lukavici, pa će da mu dođu oni iz Sarajeva koji su mu ipak oprostili.Kad je beskičmenjak. U Sarajevu ni on nema koncerte jer mi ne praštamo![]()
A dobro, mi ga ipak volimo. Zadužio nas je hitomNeka napravi u Srpskom Sarajevu, u Lukavici, pa će da mu dođu oni iz Sarajeva koji su mu ipak oprostili.![]()
kako da neNije bitno obići. Bitno je ne negirati. Nije potrebno i mrtve mrziti. Ja žalim jednako svako dijete, svaku trudnicu, svaku staricu ili starca ubijene u "našem" ratu
NIKO NE VELICA direktne ucesnike osudjene za srebrenicu. Nikada nisam rekla niti ću reći da i muslimanska strana nije činila zločine u ratu. Dakle priznajem ih i žalim što su se desili i ne nalazim opravdanje ni u čemu a najmanje u osvetoljubivom činu kao što reče ovdje jedan: "da niste to i to ne bismo vas pobili".
Ali ne razumijem veličanje onih koji jesu osuđeni, onih koji jesu, dokazano, činili genocid. I nikada neću razumjeti. Ja bih prije umrla nego npr. Orića nazvala herojem ili Mahmuljina...
.Losa ti je logika....Nasi su svaku hrvatsku kucu dobrano opljackali....
Динина публика увијек била сељаклук и кад је тек почео пјевати (копирати) неке популарније са сарајевске сцене, каква му је била публика тад, таква је и сад.I Dino Merlin, dođe u Beograd odmah 10 arena 10 dana zaredom
On, a on otpjevao Da te nije Alija
A mi Ceci ne damo primirisati a kamoli Zetru zakupiti, ni suvim zlatom da plaća. Mrš Ceco![]()
No dobro, mi imamo karakter. Ne damo nàma pa nek ide glava!
Bio je zločin, zločin je ubiti čak i jednog zarobljenika. Što se tiče te Dodikove izjave to je bilo prije nego je srebrenički komandant optužio Klintona za saučesništvo u "genocidu" što potpuno mjenja stvari.Драго ми је да се слажемо да је у питању злочин
Те правне и политичке квалификације су друга тема.
Занимљиво како је Додик био лаган на томе
Koji vaš karakter, Klinton koji je predlagao da strada 5000 Bošnjaka u Srebrenici vam otvorio Memorijalni centar, digli ste spomenik Medlin koja je prihvatala da umre pola miliona iračke djece i još sa turskim zastavama idete u koloni pored spomenika kralju Tvrtku kojem su Turci odsjekli glavu.I Dino Merlin, dođe u Beograd odmah 10 arena 10 dana zaredom
On, a on otpjevao Da te nije Alija
A mi Ceci ne damo primirisati a kamoli Zetru zakupiti, ni suvim zlatom da plaća. Mrš Ceco
No dobro, mi imamo karakter. Ne damo nàma pa nek ide glava!
Pogledaj Srebreničana, sve sa oružjem, neki nose i mitraljeze i ručne bacače.Znaci da rezimiramo.
Nisu hladnokrvno, genocidno i zlocinacki ubijeni, pobijeni su u 'probijanju', valjda fronta.
Po cemu ovo cini najvise mrtvih po danu probijanja fronta jos od bitke za Staljingrad
Kodno ima 'probijanja', u Sluzbi nosi naziv 'bezanija po sumama i gorama',
Aha. Jeste to 'probijanje'.
Ajde bre mrsh.
Upravo si rekao da su Beograđani seljaci?!Динина публика увијек била сељаклук и кад је тек почео пјевати (копирати) неке популарније са сарајевске сцене, каква му је била публика тад, таква је и сад.![]()
Dragone, je li te ucio Kosta Cavoski da je i streljanje vojnih zarobljenika ratni zlocin, i to teski ratni zlocin?Pogledaj Srebreničana, sve sa oružjem, neki nose i mitraljeze i ručne bacače.
Neće biti da su to bili mirni civili:
Ako si glup nisi ćorav:
Dobro, Dino jeste imao dosta plagijata ali ko nije na ovim prostorima?Динина публика увијек била сељаклук и кад је тек почео пјевати (копирати) неке популарније са сарајевске сцене, каква му је била публика тад, таква је и сад.![]()
Ti ne znaš kako se utvrđuje da li je neko ubijen kao ratni zarobljenik ili kao borac a ja znam.Dragone, je li te ucio Kosta Cavoski da je i streljanje vojnih zarobljenika ratni zlocin, i to teski ratni zlocin?
PoW streljanje je ratni zlocin, pitaj Cavoskog.
Znas one fore koje koristi nasa Sluzba, pa kod ciscenja terena pored svakog tela koje nije imalo Kalas, ide posebna ekipa koja im stavlja Kalas pored?
To su nasi koristili na Kosovu, a verovatno i kod vas tamo.
E vidis, to su radili da bi kao dokazali da to nisu PoW, nego da su ubijeni u dejstvu.
Sto je poseban vic genijalaca iz nase Sluzbe.
Ovo su zivi ljudi sa oruzjem,38-ice.Dragone, je li te ucio Kosta Cavoski da je i streljanje vojnih zarobljenika ratni zlocin, i to teski ratni zlocin?
PoW streljanje je ratni zlocin, pitaj Cavoskog.
Znas one fore koje koristi nasa Sluzba, pa kod ciscenja terena pored svakog tela koje nije imalo Kalas, ide posebna ekipa koja im stavlja Kalas pored?
To su nasi koristili na Kosovu, a verovatno i kod vas tamo.
E vidis, to su radili da bi kao dokazali da to nisu PoW, nego da su ubijeni u dejstvu.
Sto je poseban vic genijalaca iz nase Sluzbe.
Ма не знам за Београђане и какав је профил публике који је долазио на његове концерте тамо, ја причам о Босни гдје се прије рата Мерлин слушао углавном по селима, у урбанијим мјестима су то били : Јабука, Плавци, Регина код млађих, а они мало старији Дугме, Индекси, Хари, Пушење, (овдје наводим само Сарајевску сцену, мада су неки бендови из Србије, а поготово из Хрватске били вјероватно популарнји).Upravo si rekao da su Beograđani seljaci?!
Napuni arenu Beograđanima dok kažeš keks![]()
A ne znam to. Prije rata ja sam bila u tečnom stanjuМа не знам за Београђане и какав је профил публике који је долазио на његове концерте тамо, ја причам о Босни гдје се прије рата Мерлин слушао углавном по селима, у урбанијим мјестима су то били : Јабука, Плавци, Регина код млађих, а они мало старији Дугме, Индекси, Хари, Пушење, (овдје наводим само Сарајевску сцену, мада су неки бендови из Србије, а поготово из Хрватске били вјероватно популарнји).
Jeste, ja se generalno plasim sumskih ljudi.Ovo su zivi ljudi sa oruzjem,38-ice.
Niko im nije ubacio puske u ruke.
I ti bi se vjerovatno u... da si ih sreo u sumi ovako nenaoruzane.
Negira srpske žrtve kao što je porodica Ristović za koje je vođen sudski proces a izmišlja priču o 1601 ubijenom sarajevskom djetetu za koju nema nijedan jedini dokaz.To sto si se usavrsila u hinjaluku (ono vrijedjas sa sve osmijehom na usnama),ne znaci da to nije vrijedjanje.
Kad bi neko bio dokon da skupi i citira sve tvoje uvrede,bilo bi ih vise nego publike na koncertu Dine Merlina.
Ма не мислим на класичне плагијате, већ његову комплетну еволуцију као пјевача, како је ко био популаран код публике , тако је ишла у његова метоморфоза, па је тако имао стадијуме, Дугмета, Чоле, Плаваца...Dobro, Dino jeste imao dosta plagijata ali ko nije na ovim prostorima?
Što se tiče Sarajeva tu isto ne fali krađe i lopovluka, u filmu Ničija zemlja us podmetnuli ubijene srpske civile kao muslimanske a Sulina grupa ukrala je pjesmu od Status Quo i nazvala je "Počasna salva"
Ovo je original:
Jbg, Sarajevo je grad koji krade sve, od srpske zemlje, istorije, kulture, strane muzike itd.
Pravo Sarajevo je umrlo 1992. godine.
Naravno da znam, to utvrđuje forenzika.On zna![]()
![]()
Bome "odmaraš" 20 sati dnevno. SvađalicoPublika Seje Kalaca nema kapaciteta za takve zakĺjucke.
Da,besposlena sam i odmaram mozak na forumu.Sita se ismijem tvojim budalastinama.
Hvala ti!
Dakle jos jedna koja se nije ni rodila kad je bio rat,ali zato palamudi za sve pare!A ne znam to. Prije rata ja sam bila u tečnom stanju![]()
Ko priznaje,pola mu se prasta.Jeste, ja se generalno plasim sumskih ljudi.
Односно, ни у плану тих осамдесетих.A ne znam to. Prije rata ja sam bila u tečnom stanju![]()