Сребреница - 30 година након

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опет Ништа ниси рекао, неписмени крезубац
sure-air-quotes.gif

U tom Podrinju je je bas zestoka mrznja bila u proteklom ratu. Cak je nije bilo toliko oko Sarajeva, na Palama i Sokocu gde nije bilo ni delic zlocina kao tamo. Sto dalje od civilizacije tim gore.
Само незналице баљезгају овакве будалаштине.
Било је још горе у Сарајеву, небројени логори за српске цивиле, кланица у Пофалићима на самом почетку рата, десет хиљада срба цивила појео мрак, масакрирана колона ЈНА ради убиства мира, муслимански снајперисти убијали своје граћане и унпрофорце ради медијске подршке, Ал Каида
организовала два пута Маркале и Васу Мискина, тероризам против цивилног становништва ради медијских поена...
Стрица су ми свели са 120 кг на педесет уз поломљених небројених костију а о незамисливим гадостима којима је био изложен не бих сада.

Decko prestani se glupirati. Jel' bio genocid ili masovno ubistvo/zlocin? Ti majke mi nisi dobar u glavi.
Ja imam jasnu definiciju. Bio je genocid. Za razliku od mnogih ovde, moj pradeda je bio direktan učesnik u Cerskoj i Kolubarskoj bici. I ponosan sam na njega. Vaspitan sam tako, da poštujem ljudskost i nije me sramota. Ja jasno i nedvosmisleno, bez lažne slike, mogu da kažem šta mislim.

vec smo pricali zbog cega je najvise mrtvih bilo na muslimanskoj strani..ratovali si protiv srba, hrvata i muslimana..zasto svaki mjesec ponavaljati..sto se tice srebrenice nek se sjecaju kako su ih zaje8bali iz sarajva, njihov dragi alija u dogovoru sa amerima, holandjanima i eu na celu sa svabom..
Браво! Добро нас подсети да је постојала армија западне Босне.
Нико их више не помиње а били су нам савезници против џихадлија.

Poslednja izmena:
Ja imam jasnu definiciju. Bio je genocid. Za razliku od mnogih ovde, moj pradeda je bio direktan učesnik u Cerskoj i Kolubarskoj bici. I ponosan sam na njega. Vaspitan sam tako, da poštujem ljudskost i nije me sramota. Ja jasno i nedvosmisleno, bez lažne slike, mogu da kažem šta mislim.

Da imas ali ne mozes da obrazlozis i pojasnis. Interesantno.

Na cijoj je strani bio pradeda? AU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back