- Poruka
- 86.511
i napomeni razliku izmedju da je neko mogao da pokupi sve svoje stvari i da proda a neko samo čiste gaćeKoliko je Hrvata bilo proterano sa teritorije RSK a koliko iz Hrvatske?
Cifru samo zelim, nista vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i napomeni razliku izmedju da je neko mogao da pokupi sve svoje stvari i da proda a neko samo čiste gaćeKoliko je Hrvata bilo proterano sa teritorije RSK a koliko iz Hrvatske?
Cifru samo zelim, nista vise.
Опет Ништа ниси рекао, неписмени крезубац
A ti ne znas razliku izmedju ratnog zlocina i genocida.Jedno su borbe, a drugo zatvaranje u halama i salama, i grupno ubijanje. Ćuti tu, ne znaš razliku između ratnih dejstava i nasilno ubijenih zarobljenika.
A oni su inače veoma poznati po tome da umeju da sve sagledaju i iz naše perspektive…Moraš da se prebaciš u mod, kao da si na drugoj strani. Kao da si ti, Bošnjak. Kako bi iz tog ugla, sagledao situaciju?
Само незналице баљезгају овакве будалаштине.U tom Podrinju je je bas zestoka mrznja bila u proteklom ratu. Cak je nije bilo toliko oko Sarajeva, na Palama i Sokocu gde nije bilo ni delic zlocina kao tamo. Sto dalje od civilizacije tim gore.
Vi ortodoksni Bosanci i ravnogorsko orijentisani Crnogorci, ste najveći teret Srbima.
Srbijanci nose teret koji nose ponajviše zbog vas.
Da, ubuduće samo BiH bez entiteta kad ukinu RSНе још дуго.![]()

A ti ne znas razliku izmedju ratnog zlocina i genocida.
Probaj, tad će ti i Trokutistan biti nedostižan san.Da, ubuduće samo BiH bez entiteta kad ukinu RS![]()
Аха,кад ухапсите Додика,кад се споје Божић и нова Година на исти датум,кад на врби роди грожђе,кад,кад,кад....Da, ubuduće samo BiH bez entiteta kad ukinu RS![]()

Ja imam jasnu definiciju. Bio je genocid. Za razliku od mnogih ovde, moj pradeda je bio direktan učesnik u Cerskoj i Kolubarskoj bici. I ponosan sam na njega. Vaspitan sam tako, da poštujem ljudskost i nije me sramota. Ja jasno i nedvosmisleno, bez lažne slike, mogu da kažem šta mislim.Decko prestani se glupirati. Jel' bio genocid ili masovno ubistvo/zlocin? Ti majke mi nisi dobar u glavi.
Ko mi kaže. Bosanka.A ti ne znas razliku izmedju ratnog zlocina i genocida.
Окупај се.Шизофреничару, слушај своју другарицу навијачица
Овог пута је убола ...
To je njihov problem.A oni su inače veoma poznati po tome da umeju da sve sagledaju i iz naše perspektive…

Nemoj tako, ima nas i pametnihKo mi kaže. Bosanka.
Браво! Добро нас подсети да је постојала армија западне Босне.vec smo pricali zbog cega je najvise mrtvih bilo na muslimanskoj strani..ratovali si protiv srba, hrvata i muslimana..zasto svaki mjesec ponavaljati..sto se tice srebrenice nek se sjecaju kako su ih zaje8bali iz sarajva, njihov dragi alija u dogovoru sa amerima, holandjanima i eu na celu sa svabom..
Ja imam jasnu definiciju. Bio je genocid. Za razliku od mnogih ovde, moj pradeda je bio direktan učesnik u Cerskoj i Kolubarskoj bici. I ponosan sam na njega. Vaspitan sam tako, da poštujem ljudskost i nije me sramota. Ja jasno i nedvosmisleno, bez lažne slike, mogu da kažem šta mislim.
Nećemo ga mi hapsiti, vi ćeteАха,кад ухапсите Додика,кад се споје Божић и нова Година на исти датум,кад на врби роди грожђе,кад,кад,кад....![]()

Ko ce da ukine?Da, ubuduće samo BiH bez entiteta kad ukinu RS![]()
Da, ubuduće samo BiH bez entiteta kad ukinu RS![]()
Оћемо,ево само што нисмо.Nećemo ga mi hapsiti, vi ćete![]()

Ali ti si promasio.Шизофреничару, слушај своју другарицу навијачица
Овог пута је убола ...