Сребреница - 30 година након

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Сребреница је злочин и срамота коју је учинило мноштво људи српског имена и српских ознака на униформама."

Ovo je najogavnija laž....ne možeš nabrojati ni tri srpska vojnika koji su učestvovali u streljanju muslimana, ali zato postoje spiskovi koljača Nasera Orića koji su klali Srbe u i oko Srebrenice.

Naravno. To su zločini Ustaša, koji su izmišljali, najmonstruoznije načine, za mučenje i ubijanje, pre svega srpskog stanovništva, pa onda i ostalih grupa. Nemoj meni toga. Znam ja vrlo dobro, koji narod je najviše, platio glavom, na ovim prostorima. Srpski narod, višestruko u odnosu, na ostale. Ali, tema je Srebrenica.
Još jednom, ustaša se piše malim slovom.

Nažalost, to je bio genocid. Koji je ostavio mrlju, na naš narod, zbog pogrešne politike.
C1702CE5-F806-4A43-BBA6-4DA07E4F0B6C.jpeg

Hajde savladaj politicko stanje u Srbiji pa cemo onda na teze teme....znas ono prvo mali bazen pa tek onda u veliki. ;)
Pa eto ti analiza politickog stanja- u sred centra BG-a, postoji teroristicki kamp naoruzane paravojske, i niko im ne sme nista.

Ako ostavljamo taj paravojni teroristicki kamp u sred centra Beograda, ja ne znam o kakvim to drugim naoruzanim grupama mozemo mi da pricamo?

Ko je danas jaci od te teroristicke grupe, kada im ocigledno i policija ne moze nista? :think:

Znaci zamisli, Srbi su samleli Alijinu vojsku, a ovamo U CENTRU Beograda im kobajagi ne smeta kamp paravojske i terorista? :dontunderstand:

Pa eto ti analiza politickog stanja- u sred centra BG-a, postoji teroristicki kamp naoruzane paravojske, i niko im ne sme nista.

Ako ostavljamo taj paravojni teroristicki kamp u sred centra Beograda, ja ne znam o kakvim to drugim naoruzanim grupama mozemo mi da pricamo?

Ko je danas jaci od te teroristicke grupe, kada im ocigledno i policija ne moze nista? :think:

Znaci zamisli, Srbi su samleli Alijinu vojsku, a ovamo U CENTRU Beograda im kobajagi ne smeta kamp paravojske i terorista? :dontunderstand:

Ma hajde kolega sta ti znas iz Severne Dakote sta se desava u centru Bgd? Odmori malo.

Zločin koji je Trajno oštetio srpsko-bošnjački odnos.

Dojam je da nijedni ni drugi nisu prošli katarzu. Niti su se Srbi pokajali i to priznali, a ni Bošnjaci opametili.
Kada da očekujemo javno bošnjačko priznanje krivice i pokajanje za sve zločine koje su počinili nad Srbima od vremena turske okupacije?

20BA2EB3-DB12-40EB-89E0-3E46107A1181.jpeg

Tema je to da konstrukcijama i narativima skrećeš pažnju sa zločina NDH i Alijinih mudžahedina:
Aman, čoveče. Nijedan zloči, ne može da se poredi, sa zločinima NDH. To je vrhunac zla. Što se tiče Bošnjačkih zločina, pa naravno da ih je bilo. Uzmimo samo primer Kazana,gde je stradalo preko 6 hiljada Srba. Tema je Srebrenica. I, bavite se ovom temom.

Tema je Srebrenica. I, koja ti je ovo logika? Sta treba za 50 godina neki Bosnjak da komentarise zlocin u Posavini, Semberiji, Macvi..gde je pobijeno 10 000 Srba i da prica kako su Srbi pobili toliko i toliko Bosnjaka u Srebrenici pre 80 godina. Jednim delom zbog takve logike kao sto je tvoja i desila se Srebrenica, i nastavi li se takvom logikom desice se ko zna jos kakve nesrece na ovim prostorima.
Još kad bi smo nekada čuli da ovako pišeš o zločinima nad Srbima.

AE54B1A0-10BA-47FD-9ECA-6663E3DA2661.jpeg

Spomenik srpskoj deci Kozare - Majka sa detetom koja prstom pokazuje u bunar. Kao inspiracija vajaru je poslužio jeziv detalj - prilikom vađenja žrtava u kreču je pronađena majka koja je još uvek čvrsto držala u naručju svoje dete.

Bunar u koji su ustaše pobacale žive srpske majke sa decom, pa ih onda žive zalile živim krečom:
483F1185-ADF3-4BE7-A3BB-A0B4431947F2.jpeg

Aman, čoveče. Nijedan zloči, ne može da se poredi, sa zločinima NDH. To je vrhunac zla. Što se tiče Bošnjačkih zločina, pa naravno da ih je bilo. Uzmimo samo primer Kazana,gde je stradalo preko 6 hiljada Srba. Tema je Srebrenica. I, bavite se ovom temom.
Tema je to da namećeš samo diskusiju o srebreničkom narativu. Pokaži gde si to još pominjao Kazane i zločine nad Srbima?

Srebrenica je bila prekrasna antiteroristička akcija u kome su teroristi potučeni do nogu. Neutralisanje terorističkog gnezda iz koga su se plasirale akcije prema okolnim područjima bio je neophodno. Plan oslobađanja Srebrenice bio je besprekoran no prilikom izvođenja akcije počinjeni su neki usputni zločini koji ne izražavaju suštinu akcije. A onda su ti zločini izvučeni iz celine i predstavljeni kao suština oslobađanja.
U svakom slučaju Srbima iz Srebrenice čestitam dan oslobođenja a Bošnjacima praznik genocida.
:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:
E jadno li si, šta si da si.

Deca i zene su pusteni da prodju...nisu prosli kao civili u Gazi.

Kraj price.

Odredjen broj pripadnika tkz aBIH poginuo u borbama. Sta hoces jos?
Gaza je direktan genocid, i sistematsko ubijanje, celokupnog stanovništva. Jevreji su sebe, već stavili, na crnu listu. Kod nas je slučaj, o elementima genocida.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back